Zarzis
Marseille
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Zarzis satamaan Marseille

Tunisia ja Ranska yhdistyvät reitillä Zarzis Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. CTN Ferries -lautta kulkee jopa 0 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 42 tuntia samalla kun CTN Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 39 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 1 ylitystä viikko reitillä Zarzis Marseille kohteiden Tunisia ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tunisia - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Zarzis - Marseille?

Lautan ylitysaika Zarzis - Marseille on noin 40h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Zarzis - Marseille?

Zarzis to Marseille lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Zarzis - Marseille on 993 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Zarzis - Marseille?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Zarzis ja Marseille välillä. Nämä ovat
  • CTN Ferries
  • CTN Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Zarzis - Marseille?

Varaa lautat reitiltä Zarzis kohteeseen Marseille tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Zarzis - Marseille?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Zarzis - Marseille
  • CTN Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Zarzis - Marseille?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Zarzis ja Marseille välillä
  • CTN Ferries

Mikä on etäisyys Zarzis ja Marseille välillä?

Etäisyys Zarzis ja Marseille välillä on noin 677 meripeninkulmaa.

Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.