COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algiers - Marseille on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Algiers satamaan Marseille

Saadaksesi lisätietoa vieraile Algeria - Ranska lautat sivullamme.

Algiers - Marseille lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 21 hr
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 25 hr
    • Get price

Lautta satamasta Algiers satamaan Marseille

Algeria ja Ranska yhdistyvät reitillä Algiers Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Algerie Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 21 tuntia samalla kun Corsica Linea reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Algiers Marseille kohteiden Algeria ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.