Lautta satamasta Bejaia satamaan Marseille

Algeria ja Ranska yhdistyvät reitillä Bejaia Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 24 tuntia samalla kun Algerie Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 21 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Bejaia Marseille kohteiden Algeria ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Bejaia - Marseille lauttaoperaattorit

Keskimääräiset hinnat reitillä Bejaia Marseille

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bejaia Marseille on auto ja 1 matkustaja.

Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.