Amalfi
Positano
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Amalfi satamaan Positano

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Amalfi Positano, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. NLG liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Travelmar 12 kertaa päivä, Positano Jet 6 kertaa päivä, Seremar 7 kertaa viikko & Alilauro Gruson kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 25 päivä reitillä Amalfi Positano ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Amalfi - Positano?

  Lautan ylitysaika Amalfi - Positano on noin 19m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Amalfi - Positano?

  Amalfi to Positano lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Amalfi - Positano on 38 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Amalfi - Positano?

  On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Amalfi ja Positano välillä. Nämä ovat
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
  • Seremar
  • Alilauro Gruson
 • Miten voin varata lauttalippuja Amalfi - Positano?

  Varaa lautat reitiltä Amalfi kohteeseen Positano tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Amalfi - Positano?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Amalfi - Positano
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
  • Seremar
  • Alilauro Gruson
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Amalfi - Positano?

  Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Amalfi - Positano?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Mikä on etäisyys Amalfi ja Positano välillä?

  Etäisyys Amalfi ja Positano välillä on noin 6 meripeninkulmaa.

Amalfi opas

Amalfi on kaupunki ja kunta Salernon maakunnassa, Campanian alueella Italiassa Salernon lahdella. Se sijaitsee syvän rotkon suulla, Monte Cerreton (1315 metriä) juurella, ja sitä ympäröi dramaattiset kallion jyrkänteet ja rannikkomaisemat. Amalfi on rannikkonsa Costiera Amalfitanan tärkein kaupunki, ja on tänäpäivänä tärkeä turistikohde yhdessä muiden rannikkokaupunkien, kuten Positanon ja Ravellon kanssa. Amalfi on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.
Portaikon yläpäässä Saint Andrewin katedraali (Duomo) katsoo alas Piazza Duomolle, Amalfin sydämeen. Katedraali juontaa juurensa 1000–luvulle ja sen sisustus on koristeltu myöhäis-barokin tyyliin, kirkkosali on jaettu kahdella käytävällä ja 20 pylväällä. Katedraalin julkisivu on bysanttinen ja sitä koristelee useat maalaukset pyhimyksistä, mukaanlukien suuri fresko Saint Andrewista.
Amalfin rannikko on kuuluisa sen tuottamasta Limoncello –likööristä ja koko alue on tunnettu sitruunoiden kasvatuksesta. Sitruunat, joita alueella kasvatetaan ovat tyypillisesti pitkiä ja ainakin kaksi kertaa suurempia kuin normaalit sitruunat, niillä on paksu ja ryppyinen kuori ja makea liha missä ei ole paljon siemeniä. On yleistä nähdä näitä sitruunoita kasvamassa puutarhoissa koko Amalfin rannikon alueella helmikuusta lokakuuhun.


Positano opas

Kaunis italialainen kaupunki Positano sijaitsee Italian kuuluisalla Amalfin rannikolla, ja monet matkailijat pitävät sitä yhtenä Italian kuvauksellisempana rannikkokohteena. Positanon matkailijoiden tulisi pitää mielessä että kaupungissa on monia jyrkkiä katuja ja runsas määrä portaikkoja, monia pastellinsävyisiä taloja kukkuloilla rannan takana, kaikki havitellen parasta merinäköalaa. Vaikka matkailusta on tullut Positanolle tärkeää, kaupunki säilyttää elementtejä sen historiasta, jolloin se oli vain pieni kalastajakylä. Kaupunki on eittämättä erikoinen, ainutlaatuinen ja 'todellinen' osa Campaniaa, jossa on jyrkkiä kallioteitä, suosittuja rantoja ja joitain Amalfin rannikon parhaita merinäköaloja. Rantojen ja vesiurheilun lisäksi kaupungissa on risteilyjä Alafin rannikolla, Salernon lahti, kävelyreittejä ja kalliopolkuja jotka yhdistävät Spiaggia Granden ja Spiaggia del Fornillon rannat.

Lautat kulkevat Amalfiin, Caprille ja Salernoon.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 04/12/002023 ja 10.12.2023


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Travelmar 09:20 09:50 30 minuuttia Mon, La, Sun
Travelmar 10:30 10:55 25 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Travelmar 10:30 11:00 30 minuuttia Mon, Sun
Travelmar 11:30 12:00 30 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 12:30 13:00 30 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 14:00 14:30 30 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 15:00 15:30 30 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 15:45 16:00 15 minuuttia Mon, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.