Andros
Mykonos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Andros satamaan Mykonos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Andros Mykonos, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Cyclades Fast Ferries liikennöi reittiä jopa 14 kertaa viikko, Golden Star Ferries 13 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 34 viikko reitillä Andros Mykonos ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Andros - Mykonos?

Lautan ylitysaika Andros - Mykonos on noin 2h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Andros - Mykonos?

Andros to Mykonos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Andros - Mykonos on 67 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Andros - Mykonos?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Andros ja Mykonos välillä. Nämä ovat
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries
 • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Andros - Mykonos?

Varaa lautat reitiltä Andros kohteeseen Mykonos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Andros - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Andros - Mykonos
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries
 • SeaJets

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Andros - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Andros ja Mykonos välillä
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries
 • SeaJets

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Andros - Mykonos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries
 • SeaJets

Mikä on etäisyys Andros ja Mykonos välillä?

Etäisyys Andros ja Mykonos välillä on noin 98 meripeninkulmaa.

Andros Mykonos lautta arvostelut

 • "Directefrries: Mykonokselta Tinokselle"

  Minulla ei ollut yhtään mitään ongelmia lauttojeni kanssa varatessani directferriesin kautta. Suosittelen directferriesiä ja Cyclades Fast Ferrisiä. BM.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Egeanmeren tähti"

  Tämä lautta on mielestäni PARAS ja kaikkein mukavin lautta joka kulkee Kreikan saaristolla! Henkilökunta on täydellinen, matkustajat näkevät että henkilökuntaa koulutetaan kunnolla joten tunnet olevasi turvassa tällä Egeanmeren tähdellä! Ruoka ravintolapalveluissa on mahtavaa (etenkin pinaattijuustopiirakka). Täsmällisyys ei ole koskaan kysymysmerkkinä tällä aluksella, se on yksinkertaisesti paras tapa matkustaa!! 5+ tähteä tälle alukselle ja sen henkilökunnalle!!

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Lue lisää Näytä vähemmän

Andros opas

Andros on Kreikan Kykladien pohjoisin saari, se sijaitsee noin 10km kaakkoiseen Euboeasta ja 3km Tinokselta. Saari on noin 40 km pitkä ja 16km leveä leveimmillään. Sen pinta on suurimmaksi osaksi vuoristoinen, ja siellä on monia hedelmällisiä ja hyvin kasteltuja laaksoja. Suurimmat kaupungit ovat Andros, Gávrio, Bátsi, ja Órmos Korthíou. Saari on kuuluisa sen Sariza –lähteestä Apoikiassa, missä vesi tulee ulos leijonan päästä. Palaeopolis, muinainen pääkaupunki, on rakennettu jyrkälle rinteelle, ja sen sataman aallonmurtajan voi vielä nähdä veden alla.
Androkselta pääsee lautalla Piraeukseen ja Rafinaan sekä muille Kykladeille Iokselle, Santorinille, Kimolokselle, Naxokselle, Anafille ja Amorgokselle. Lauttayhteyksiä on myös Kreetalle, Rodokselle, Dodekanesian saarille sekä itä-Egeanmeren saarille. Vanhanaikaisella lautalla matkaan menee 1,5–3,5 tuntia ja highspeed lautalla 1–1,5 riippuen kuinka monessa satamassa lautta pysähtyy matkalla.


Mykonos opas

Kreikan saari Mykonos on yksi Kykladien saarista, ja se tihkuu erottuvaa glamouria, kiiltoa ja Kreikan persoonallisuutta. Mykonos Town (Hora) on saaren pääkaupunki ja se on keskeinen saaren matkailulle. Hora on tunnettu Old Port lauttalaiturista, vilkkaasta Taxi Squarestä (Plateia Manto Mavrogenous), rantatavernoista, museoista, trendikkäistä putiikeista ja kalkituista taloista, erityisesti sen Little Venice kaupunginosassa. Useimmille turisteille Mykonoksen rannat ovat loman huippu. Rannat ovat runsaat saarella ja useimmat ovat kauniita, kultaista hiekkaa ja niihin on helppo päästä. Kesäkuusta alkaen niistä tulee melko kiireisiä, ja useimmat rannat eivät ole tarpeeksi suuria tarjoamaan yksityisyyttä, vaikka aurinkotuoleja usein ryhmitelty. Lähimmät Horan rannat eivät välttämättä ole parhaita mitä Mykonos on tarjota, mutta ne ovat erityisen suosittuja, mukaan lukien sekä Agios Stefanoksen uimaranta ja Platis Gialos.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 24/06/002024 ja 30.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Cyclades Fast Ferries 09:10 11:35 2 tuntia 25 minuuttia Sun
Cyclades Fast Ferries 09:35 11:50 2 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Golden Star Ferries 10:00 12:20 2 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
SeaJets 15:45 17:10 1 tunti 25 minuuttia Jokapäiväinen
Cyclades Fast Ferries 17:45 20:10 2 tuntia 25 minuuttia Ke, Pe
Golden Star Ferries 17:45 20:10 2 tuntia 25 minuuttia To
Golden Star Ferries 18:00 20:25 2 tuntia 25 minuuttia La, Sun
Cyclades Fast Ferries 19:45 22:10 2 tuntia 25 minuuttia To
Golden Star Ferries 19:45 22:10 2 tuntia 25 minuuttia Ke, Pe
Cyclades Fast Ferries 20:15 22:40 2 tuntia 25 minuuttia La, Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.