Laiva Arrecifestä Las Palmasiin

Lanzaroten ja Gran Canarian saaret yhdistyvät Arrecife-Las Palmas reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea kulkee reitillä kerran viikossa tehden 8 tunnin matkan, ku ntaas Naviera Armas matkaa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Arrecifen ja Las Palmasin satamien välillä tehdään täten viikottain 7 ylitystä. Parhaan hinnan löydät vertailemalla yhtiöiden aikatauluja ja hintoja.

Arrecife - Las Palmas lauttaoperaattorit

 • Trasmediterranea
  • 1 lähtö viikoittain 5 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Naviera Armas
  • 7 lähtöä viikoittain 5 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Fred Olsen Express
  • 12 lähtöä viikoittain 3 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Arrecife Las Palmas

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Arrecife Las Palmas on auto ja 2 matkustajaa.

Arrecife opas

Arrecife on kaupunki Lanzaroten saarella, mikä kuuluu Espanjan Kanariansaarille. Kaupunki on saanut nimensä sen rantaa peittävän kiviriutan ('Arrecife' on espanjaksi ’riutta’) mukaan. Kaupunki sijatsee saaren etelärannikolla ja sen satama palvelee lauttoja jotka kulkevat muille Kanariansaarille, Afrikan mantereelle sekä Euroopan kohteisiin.
Arrecifen nähtävyyksiin kuuluu El Charco de San Gines, kalastajien asutusten ympäröimä suolavesilaguuni kaupungin keskustassa. Lisäksi La Casa de Los Arroyo, patriarkaalinen asumus, joka on tunnuskuvallinen Arrecifelle ja historiaalinen monumentti jossa sijaitsee "Blas Cebrera", tiedekeskus.
Arrecifeen pääsee Cadizista, Las Palmasta, Santa Cruz de La Palmasta and Huelvasta.

Las Palmas opas

Espanjalainen Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki Kanariansaarilla. Tällä saaren koillisosassa sijaitsevalla kaupungilla on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista. Vuonna 1478 perustetulla Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy vanhimman kaupunginosan, Veguetan, alueelta. Se lisättiin myös vuonna 1990 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Kaupungin satama, Puerto de la Luz, on yksi Euroopan tärkeimmistä ja antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen tuntuman. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille, ja kaupungin läheltä löytyvät kauniit rannat ja kristallin kirkkaan vedet tarjoavat rauhallisen tunnelman.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteyksiä useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelva- ja Cádiz- saarille).