Arrecife satamaan Las Palmas lautta

Lanzarote ja Gran Canaria yhdistyvät reitillä Arrecife Las Palmas, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia 1 minuutti samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Arrecife Las Palmas kohteiden Lanzarote ja Gran Canaria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Arrecife - Las Palmas lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 8 h 1 min
    • Etsi hinta
  • Naviera Armas
    • 6 lähtöä viikoittain 5 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Arrecife Las Palmas hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Arrecife Las Palmas on auto ja 2 matkustajaa.

Arrecife opas

Arrecife on kaupunki Lanzaroten saarella, mikä kuuluu Espanjan Kanariansaarille. Kaupunki on saanut nimensä sen rantaa peittävän kiviriutan ('Arrecife' on espanjaksi ’riutta’) mukaan. Kaupunki sijatsee saaren etelärannikolla ja sen satama palvelee lauttoja jotka kulkevat muille Kanariansaarille, Afrikan mantereelle sekä Euroopan kohteisiin.
Arrecifen nähtävyyksiin kuuluu El Charco de San Gines, kalastajien asutusten ympäröimä suolavesilaguuni kaupungin keskustassa. Lisäksi La Casa de Los Arroyo, patriarkaalinen asumus, joka on tunnuskuvallinen Arrecifelle ja historiaalinen monumentti jossa sijaitsee "Blas Cebrera", tiedekeskus.
Arrecifeen pääsee Cadizista, Las Palmasta, Santa Cruz de La Palmasta and Huelvasta.

Las Palmas opas

Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki. Se sijaitsee saaren koillisosassa ja sillä on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista; Playa de las Canteras ja Playa de las Alcaravaneras. Perustettu vuonna 1478, Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy Veguetan alueelta, vanhin kaupunginosa, joka julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1990. Kaupungissa on vaikuttava infrastruktuuri hotelleja ja asuntoja ja sen satama, Puerto de la Luz, on yksi tärkeimmistä Euroopassa, joka antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen kuvan. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille. Yövytpä sitten kaupungissa tai matkustat pääkaupunkiin muualta saarelta, olet taattu runsailla valinnoilla täyttämään lomasi. Kävijät löytävät molempien maailmojen parhaat puolet, joilla on pitkä hiekkaranta ja kaupungin elämän hälinä.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja myös Etelä-Espanjaan (Huelva ja Cádiz).