Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Las Palmas lauttasatamaan

  • Autolla

    Las Palmas sijaitsee Kanariansaarilla. Kaupunki on yhteydessä kolmeen moottoritiehen: GC1 etelään, GC2 länteen och GC3 etelään.

  • Osoite

    Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Kanariansaaret

  • Las Palmas majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Las Palmas lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Las Palmas majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Las Palmas lauttapalvelut

Las Palmas opas

Mitä tekemistä Las Palmas tarjoaa?

Yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä Las Palmasissa on saaren vanhin 1500-luvulla rakennettu Vaguetan vanhakaupunki josta löytyy lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja rakennuksia. Museo Canario esittelee saaren historiaa ennen Espanjalaisten valloitusta. Museo tekee yhteistyötä Espanjan tutkimusneuvoston kanssa ja omistaa tärkeän kokoelman Kanariansaarten arkeologisia löytöjä 16 eri salissa. Bandama Natural Monument kuuluu Tafiran luonnonsuojelualueelle ja on yksi saaren mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. Se on tulivuoren kraateri jonka korkein piste sijaitsee 569 metriä merenpinnan yläpuolella. Kraaterin reunus, Pico de Bandama, on jopa 1000 metriä leveä ja kraaterin seinämät ovat jopa 200 metriä syvät. Kraaterin maaperä on mustaa tulivuoren tuhkaa ja se tarjoaa mitä kauniimpia maisemia Las Palmasin ympäristöstä. Santa Anan Katedraali on Kanariansaarten tärkein historiallinen rakennus ja se sijaitsee Vaguetassa. Rakennus on 1500-luvulta oleva korkea Roomalaiskatolinen kirkko joka vallitsee Las Palmasin maisemia. Mitä tulee yöelämään ja kaupungin vilkkauteen, saari tulvii erilaisia kojuja ja baareja joista voi ostaa matkamuistoja ja herkullista ruokaa ja virvokkeita. Etenkin Las Palmasin satama-alue kukoistaa lukuisilla baareilla ja yökerhoilla Santa Catalinan lähistöllä. Las Palmasissa järjestetään joka vuoden helmikuussa Carnival of Las Palmas de Gran Canaria, joka on yksi Espanjan kuuluisimmista karnevaaleista jota saapuu katsomaan vuosittain jopa 200,000 ihmistä. Karnevaalejen aikana suuri värikäs paraati matkaa kaupungin läpi ja karnevaaleissa järjestetään myös Queen gaala sekä Drag Queen gaala. Kaupungissa järjestetään vuosittain myös kuuluisa Canary Islands Music Festival jota on juhlittu jo vuodesta 1985. Sinne saapuu maailmanluokan artisteja, solisteja sekä orkestereita.

Mitä liikennemuotoja Las Palmas tarjoaa?

Kaupungissa on kattava tieverkosto ja tienviittojen avulla liikkuminen on erittäin helppoa. Saaren pääkaupunkina Las Palmas tarjoaa kattavan moottoritieverkoston saaren eri puolille. Moottoritiet vievät aina saaren lentokentälle asti sekä suositulle Playa del Inglesille. Las Palmasista löytyy myös kattava ja säännöllinen bussiliikenne joka kulkee aamusta iltaan. Saarella on myös mahdollista vuokrata autoja matkasi ajaksi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.