Laiva Bastiasta Livornoon

Corsica Sardinia Ferries sekä Moby Lines yhistävät Korsikan saaren Italiaan liikennöimällä Bastia-Livorno reitillä. Corsica Sardinia Ferries kulkee reittiä jopa 15 kertaa viikossa tehden 3 tunnin ylityksiä kun taas Moby Lines kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia.
Bastia-Livorno välillä tehdään viikoittain 22 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Bastia - Livorno lauttaoperaattorit

 • Corsica Ferries
  • 12 lähtöä viikoittain 3 h
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bastia Livorno

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bastia Livorno on auto ja 2 matkustajaa.

Bastia Livorno lautta arvostelut

 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  'Anonyymi' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Aamupurjehdus Livornoon"

  Täsmällinen lähtö. Henkilökunta on aina ystävällinen. Aamiaisvaihtoehdot hyviä ja maikkaita. Hieman myöhässä saapuessa. Kiva lisä olisi turistipalvelut, kuten Livornon kartta, sillä laivan saapuessa kaikki on suljettu.

  'Anonyymi' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Ferries aluksella Corsica Victoria

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas palvelu"

  Olin äärettömän vaikuttunut tästä palvelusta, varauksen teon helppoudesta laivan lastauksen ja purun tehokkuuteen - kaikki toimi ilman mutkia matkassa. Suosittelisin kaikille jotka matkustava Korsikalle. Olimme vierailulla Australiasta.

  'Ann' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka"

  Matka oli todella mukava, lautta oli puhdas ja nautimme pianomusiikista.

  'Ian' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bastia opas

Bastia on kaupunki Ranskan Haute-Corse alueella, Korsikan pohjoisosassa. Kaupunki on Korsikan ensisijainen satama ja tärkein kaupallinen kaupunki. Kaupungilla on kaksi satamaa. Vanha satama ("Vieux Port") sijaitsee kapeassa lahdessa, jossa kulkee lähinnä kalastus- ja vapaa-ajan laivoja. Hieman pohjoisemmassa on kaupallinen lauttasatama, sekä Togan laivasatama jota käyttävät purjehdusveneet sekä jahdit.
Kaupungista löytyy muutamia nähtävyyksiä, kuten Korsikan museo, Genovan kuvernöörien entinen palatsi, mikä nykyään toimii Korsikan kansantieteen museona, vanha linnoitus päätornineen sekä 1500-luvun kellotorni mistä on huikeat näkymät alas Terra Cecchian satamaan, vuorille sekä rannikolle. Bastiasta löytyy lisäksi Genovalaisten kuvernöörien entinen palatsi, joka toimii nykyään Corsican Ethnography-museona.

Bastian satamasta pääsee Ranskaan (Marseilleen, Nizzaan ja Touloniin) ja Italiaan (Genovaan, La Spezziaan, Livornoon, Piombinoon, Savonaan, Portoferraioon).

Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.