Bastia
Livorno
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Bastiasta Livornoon

Corsica Sardinia Ferries sekä Moby Lines yhistävät Korsikan saaren Italiaan liikennöimällä Bastia-Livorno reitillä. Corsica Sardinia Ferries kulkee reittiä jopa 15 kertaa viikossa tehden 3 tunnin ylityksiä kun taas Moby Lines kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia.
Bastia-Livorno välillä tehdään viikoittain 22 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Bastia satamaan Livorno

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Bastia - Livorno?

Lautan ylitysaika Bastia - Livorno on noin 4h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Bastia - Livorno?

Bastia to Livorno lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Bastia - Livorno on 220 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bastia - Livorno?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Bastia ja Livorno välillä. Nämä ovat
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Bastia - Livorno?

Varaa lautat reitiltä Bastia kohteeseen Livorno tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bastia - Livorno?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bastia - Livorno
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bastia - Livorno?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Bastia ja Livorno välillä
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bastia - Livorno?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Corsica Ferries

Mikä on etäisyys Bastia ja Livorno välillä?

Etäisyys Bastia ja Livorno välillä on noin 71 meripeninkulmaa.

Bastia Livorno lautta arvostelut

 • "EI PARAS"

  En ollut oikein tyytyväinen hyttiin, sillä jouduin nukkumaan yläsängyssä. Se oli todella klaustrofobista ja hankalaa päästä ylös ja alas. Kylpyhuoneen tilat olivat OK. Saapuminen oli kamalaa, emme saaneet mitään ohjeita tai neuvoja minne mennä. Ei takseja.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ferry trip from Nice to Calvi"

  Our family enjoyed the voyage from Nizza to Calvi. The ferry was not too crowded and everything worked well.

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka Italia-Corsika"

  Ainoa suuri miinus on se että laivaan pääsy on ohjattu todella huonosti autolla liikkuville asiakkaille, meitä oli paljon eksyneitä jotka hakivat check inn paikkaa pitkin satama-aluetta, kyseessä on Livernon satama Italiassa ja kohteena Corsika.

  'Moby Vincent' travelled on Moby Vincent

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bastia opas

Bastia on kaupunki Ranskan Haute-Corse alueella, Korsikan pohjoisosassa. Kaupunki on Korsikan ensisijainen satama ja tärkein kaupallinen kaupunki. Kaupungilla on kaksi satamaa. Vanha satama ("Vieux Port") sijaitsee kapeassa lahdessa, jossa kulkee lähinnä kalastus- ja vapaa-ajan laivoja. Hieman pohjoisemmassa on kaupallinen lauttasatama, sekä Togan laivasatama jota käyttävät purjehdusveneet sekä jahdit.
Kaupungista löytyy muutamia nähtävyyksiä, kuten Korsikan museo, Genovan kuvernöörien entinen palatsi, mikä nykyään toimii Korsikan kansantieteen museona, vanha linnoitus päätornineen sekä 1500-luvun kellotorni mistä on huikeat näkymät alas Terra Cecchian satamaan, vuorille sekä rannikolle. Bastiasta löytyy lisäksi Genovalaisten kuvernöörien entinen palatsi, joka toimii nykyään Corsican Ethnography-museona.

Bastian satamasta pääsee Ranskaan (Marseilleen, Nizzaan ja Touloniin) ja Italiaan (Genovaan, La Spezziaan, Livornoon, Piombinoon, Savonaan, Portoferraioon).


Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Ferries 07:30 12:30 5 tuntia La
Corsica Ferries 08:00 13:00 5 tuntia Ke
Corsica Ferries 08:15 13:15 5 tuntia To
Corsica Ferries 14:00 18:00 4 tuntia Ti
Moby Lines 14:00 18:30 4 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Corsica Ferries 14:30 19:00 4 tuntia 30 minuuttia Mon, Pe, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.