Bastia satamaan Livorno lautta

Korsika ja Italia yhdistyvät reitillä Bastia Livorno, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries reitti kulkee jopa 15 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Moby Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Bastia Livorno kohteiden Korsika ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Bastia satamaan Livorno lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Italia lautat sivullamme.

Bastia - Livorno lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 15 lähtöä viikoittain 3 h
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 7 lähtöä viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Bastia Livorno hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Bastia Livorno on auto ja 2 matkustajaa.

Bastia Livorno lautta arvostelut

 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  'Anonyymi' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Aamupurjehdus Livornoon"

  Täsmällinen lähtö. Henkilökunta on aina ystävällinen. Aamiaisvaihtoehdot hyviä ja maikkaita. Hieman myöhässä saapuessa. Kiva lisä olisi turistipalvelut, kuten Livornon kartta, sillä laivan saapuessa kaikki on suljettu.

  'Anonyymi' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Corsica Victoria

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas palvelu"

  Olin äärettömän vaikuttunut tästä palvelusta, varauksen teon helppoudesta laivan lastauksen ja purun tehokkuuteen - kaikki toimi ilman mutkia matkassa. Suosittelisin kaikille jotka matkustava Korsikalle. Olimme vierailulla Australiasta.

  'Ann' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka"

  Matka oli todella mukava, lautta oli puhdas ja nautimme pianomusiikista.

  'Ian' matkusti Bastia Livorno operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bastia opas

Bastia on kaupunki Ranskan Haute-Corse osassa, se sijaitsee Korsikan pohjoisosassa. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen kaupunki ja siellä on saaren ensisijainen satama. Kaupungilla on kaksi satamaa. Vanha satama ("Vieux Port") on kapeassa lahdessa ja sitä käyttää lähinnä kalastus- ja vapaa-ajan laivat. Hieman pohjoisemmassa on kaupallinen lauttasatama, ja siitä vielä pohjoisempana on Togan laivasatama mitä käyttää purjehdusveneet sekä jahdit.
Bastian mielenkiintoisiin paikkoihin kuuluu Korsikan museo, Genovan kuvernöörien entinen palatsi, mikä nykyään toimii Korsikan kansantieteen museona, linnoitus päätornineen ja 1500-luvun kellotornineen mistä on huikeat näkymät alas satamaan, Terra Vecchia, vuori sekä rannikko.

Bastian satamasta pääsee Ranskaan (Marseilleen, Nizzaan ja Touloniin) ja Italiaan (Genovaan, La Spezziaan, Livornoon, Piombinoon, Savonaan, Portoferraioon).

Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.