Belfast
Liverpool Birkenhead
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Belfast satamaan Liverpool Birkenhead

Pohjois-Irlanti ja Englanti yhdistyvät reitillä Belfast Liverpool Birkenhead. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia.

Belfast Liverpool Birkenhead matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Belfast satamaan Liverpool Birkenhead

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pohjois-Irlanti - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Belfast - Liverpool Birkenhead?

Lautan ylitysaika Belfast - Liverpool Birkenhead on noin 8h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Belfast - Liverpool Birkenhead?

Belfast to Liverpool Birkenhead lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Belfast - Liverpool Birkenhead on 372 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Belfast - Liverpool Birkenhead?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Belfast to Liverpool Birkenhead ja tämä on
  • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Belfast - Liverpool Birkenhead?

Varaa lautat reitiltä Belfast kohteeseen Liverpool Birkenhead tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Belfast - Liverpool Birkenhead?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Belfast - Liverpool Birkenhead
  • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Belfast - Liverpool Birkenhead?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Belfast ja Liverpool Birkenhead välillä
  • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Belfast - Liverpool Birkenhead?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Stena Line

Mikä on etäisyys Belfast ja Liverpool Birkenhead välillä?

Etäisyys Belfast ja Liverpool Birkenhead välillä on noin 188 meripeninkulmaa.

Belfast opas

Belfast on Pohjois-Irlannin suurin kaupunki sekä pääkaupunki. Suurin osa kaupungista sijaitsee County Antrimissa mutta osa itä- ja etelä-Belfastista on County Downissa. Belfast on historiallisesti ollut keskus Irlannin pellava-, tupakka- köydenvalmistus ja laivanrakennus –teollisuuksille. Kaupungin tärkein laivanrakentaja, Harland and Wolff, tunnetaan RMS Titanicin rakentamisesta. Tänäpäivänä Belfast on edelleen teollisuuden keskus, mutta myös taiteiden, koulutuksen, liiketoiminnan ja lain, sekä toimii Pohjois-Irlannin talouden moottorina. Belfastin keskustassa on tehty huomattavia laajentamisia ja uudistuksia viime vuosina, mikä näkyy etenkin Victoria Squarella.
Belfastilla on suuri satama mitä käytetään tavaroiden tuontiin ja vientiin sekä matkustajien lauttailikenteeseen. Stena Line operoi säännöllisiä reittejä perinteisillä aluksilla Cairnryaniin Skotlantiin – matkaan menee noin 2 tuntia 15 minuuttia. Vuoteen 2011 asti reitti meni Stranraeriin highspeed lautoilla, mihin meni noin 90 minuuttia. Stena Line operoi myös reittiä Liverpooliin. Lisäksi kausireitti Douglasiin Isle of Manille kulkee Isle of Man Packet Companyn toimesta.


Liverpool Birkenhead opas

Liverpool on kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Merseyn suistoa, Merseysidessa luoteis-Englannissa. Useat alueet Liverpoolin keskustassa myönnettiin World Heritage Siteksi Unescon toimesta vuonna 2004. Liverpoolin Maritime Mercantile City koostuu Pier Headistä, Albert Dockista ja William Brown Streetistä. Liverpool on myös koti kahdelle Valioliigan jalkapalloseuralle, Liverpoolille ja Evertonille. Ottelut näiden kahden välillä tunnetaan Merseysiden derbynä. Maailmankuulu Grand National pidetään vuosittain Aintreen kilparadalla kaupungin laitamilla. Rautatiet, transatlanttiset höyrylaivat, kuntien raitiovaunut ja sähköjunat olivat kaikki pioneerityötä Liverpoolin liikennemuotojen joukkoliikenteessä. Vuonna 1829 ja 1836 maailman ensimmäiset rautatietunnelit rakennettiin Liverpoolin alle. Vuodesta 1950-51, maailman ensimmäinen reittiliikennehelikopteripalvelu kulki Liverpoolista Cardiffiin.

Liverpoolni satama on yksi Britannian suurimmista satamista, joka tarjoaa lauttaliikennettä Irlannin meren kautta Belfastiin, Dubliniin ja Isle of Maniin. Palveluja tarjoaa useat yritykset, kuten Isle of Man Steam Packet Company, P & O Ferries ja Stena Line. Vuonna 2007 Liverpooiln uusi risteily terminaali avattiin, se sijaitsee Pier Headin rinnalla kaupungin keskustassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 10:30 18:30 8 tuntia Jokapäiväinen
Stena Line 22:30 06:30 8 tuntia Jokapäiväinen

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.