COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Belfast - Liverpool Birkenhead on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Belfast satamaan Liverpool Birkenhead

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pohjois-Irlanti - Englanti lautat sivullamme.

Belfast - Liverpool Birkenhead lauttaoperaattorit

  • 16 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Belfast Liverpool Birkenhead lautta arvostelut

 • "Sinne ja takaisin uudelleen....uudelleen."

  Olen kulkenut lautoilla Belfastista Birkenheadiin useita kertoja viime vuosina ja olen nähnyt niiden vaihtuvan eri omistajille. Laivojen muutokset ovat mukavia, vihdoinkin ne on päivitetty ajan tasalle ollen niin monta vuotta väsyneitä ja kuluneita. Ruoka on hyvää, kahvila on parantunut, miehistö on ystävällinen. Macille saa nyt internetyhteyden, mutta se on tuskallisen hidas ja jos haluatte palvelun olevan myyntivaltti asiaan pitäisi todella puututtua, ja useimmat ihmiset eivät ole Mac-käyttäjä joten olisi hyödyllistä toimittaa käyttöjärjestelmä joka on enemmistölle asiakkaita entuudestaan tuttu. Aluksen moottorit olivat myös paljon äänekkäämmät kuin ne olivat ennen, ne todella olivat, haluatte varmasti korjata tilanteen. Jos ne ovat vähän niin kuin autoni se tarkoittaa, että ne ovat luultavasti rikkoontumassa pian. Mutta parannukset ovat hyviä, matka oli mukava [paitsi hytissä oli hyvin meluisaa moottoreiden takia], ja matkustaisin mielelläni tällä reitillä taas, ja luultavasti tulenkin näin tekemään lähiaikoina.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yölautta oli mahtava"

  Minä ja tyttäreni olimme hyvin tyytyväisiä lauttamatkaamme Belfastista Liverpooliin. Emme tajunneet että varasimme turvatun aula-alueen ja olimme innoissamme siitä. Ruoka oli mahtavaa, palvelu oli loistavaa ja huone oli upea. Nukuimme tuoleilla, mutta tunsimme olomme turvallisiksi. Peiton/tyynyn tarjoaminen olisi ollut mahtavaa, mutta pärjäsimme ilmankin. Suosittelisin tätä matkustustapaa muillekin.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva hytti"

  Mielestäni lautan henkilökunta oli ystävällinen ja hytti todella mukava. Toivon että voin toistaa matkan tulevaisuudessa.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Belfast - Liverpool 21.6.-13"

  Vaikka laivalla oli teknisiä ongelmia lähtöämme edeltävänä päivänä, minkä piti vaikuttaa tuleviin lähtöihin, Direct Ferries piti minut hyvin ajan tasalla mitä arvostin todella paljon. Lopulta ongelma ratkaistiin ja lähtö- ja purjehdusajat olivat suurinpiirtein samat kuin niiden pitikin olla. Laivan palvelut & henkilökunta olivat korkealuokkaisia ja ylitys oli todella hyvä. Käytän tätä palvelua uudelleen.

  'Stena Lagan' travelled on Stena Lagan

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Belfast satamaan Liverpool Birkenhead

Pohjois-Irlanti ja Englanti yhdistyvät reitillä Belfast Liverpool Birkenhead. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 16 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia.

Belfast Liverpool Birkenhead matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Belfast opas

Belfast on Pohjois-Irlannin suurin kaupunki sekä pääkaupunki. Suurin osa kaupungista sijaitsee County Antrimissa mutta osa itä- ja etelä-Belfastista on County Downissa. Belfast on historiallisesti ollut keskus Irlannin pellava-, tupakka- köydenvalmistus ja laivanrakennus –teollisuuksille. Kaupungin tärkein laivanrakentaja, Harland and Wolff, tunnetaan RMS Titanicin rakentamisesta. Tänäpäivänä Belfast on edelleen teollisuuden keskus, mutta myös taiteiden, koulutuksen, liiketoiminnan ja lain, sekä toimii Pohjois-Irlannin talouden moottorina. Belfastin keskustassa on tehty huomattavia laajentamisia ja uudistuksia viime vuosina, mikä näkyy etenkin Victoria Squarella.
Belfastilla on suuri satama mitä käytetään tavaroiden tuontiin ja vientiin sekä matkustajien lauttailikenteeseen. Stena Line operoi säännöllisiä reittejä perinteisillä aluksilla Cairnryaniin Skotlantiin – matkaan menee noin 2 tuntia 15 minuuttia. Vuoteen 2011 asti reitti meni Stranraeriin highspeed lautoilla, mihin meni noin 90 minuuttia. Stena Line operoi myös reittiä Liverpooliin. Lisäksi kausireitti Douglasiin Isle of Manille kulkee Isle of Man Packet Companyn toimesta.


Liverpool Birkenhead opas

Liverpool on kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Merseyn suistoa, Merseysidessa luoteis-Englannissa. Useat alueet Liverpoolin keskustassa myönnettiin World Heritage Siteksi Unescon toimesta vuonna 2004. Liverpoolin Maritime Mercantile City koostuu Pier Headistä, Albert Dockista ja William Brown Streetistä. Liverpool on myös koti kahdelle Valioliigan jalkapalloseuralle, Liverpoolille ja Evertonille. Ottelut näiden kahden välillä tunnetaan Merseysiden derbynä. Maailmankuulu Grand National pidetään vuosittain Aintreen kilparadalla kaupungin laitamilla. Rautatiet, transatlanttiset höyrylaivat, kuntien raitiovaunut ja sähköjunat olivat kaikki pioneerityötä Liverpoolin liikennemuotojen joukkoliikenteessä. Vuonna 1829 ja 1836 maailman ensimmäiset rautatietunnelit rakennettiin Liverpoolin alle. Vuodesta 1950-51, maailman ensimmäinen reittiliikennehelikopteripalvelu kulki Liverpoolista Cardiffiin.

Liverpoolni satama on yksi Britannian suurimmista satamista, joka tarjoaa lauttaliikennettä Irlannin meren kautta Belfastiin, Dubliniin ja Isle of Maniin. Palveluja tarjoaa useat yritykset, kuten Isle of Man Steam Packet Company, P & O Ferries ja Stena Line. Vuonna 2007 Liverpooiln uusi risteily terminaali avattiin, se sijaitsee Pier Headin rinnalla kaupungin keskustassa.