COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Belfast - Cairnryan on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Belfast satamaan Cairnryan

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pohjois-Irlanti - Skotlanti lautat sivullamme.

Belfast - Cairnryan lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 2 hr 22 min
  • Get price

Belfast Cairnryan lautta arvostelut

 • "hyvä show"

  Cairnryanin terminaalin vessat haisivat ja yksi urinaali oli tukossa. Mutta itse laivalla oli miellyttävää. Hyvää ruokaa ja kummallakin suunnalla juttelimme ystäviemme kanssa. Olen kuuro ja henkilökunta oli ystävällinen.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loma"

  Hyvä matka Stena Linella. Kiitos.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vierailu OPENiin Muirfieldiin 2013"

  Matkustimme Belfastista Cairnryaniin 18.7. ja palasimme takaisin 23.7. Tämä oli ensimmäinen kertamme tällä reitillä sillä yleensä matkustamme Larnesta. Vaimoni ja minä emme olleet uskoa kuinka paljon parempi se oli verrattuna Larnen lauttaan. Laiva oli uusi ja puhdas, siellä oli runsaasti tilaa, lastaaminen oli todella tehokas ja kun menimme aulaan meille tarjoiltiin erinomainen, pikkuinen ateria. Matkustamme tulevaisuudessa Belfastista Stenalla!

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "pehmeä ylitys"

  Kumppanillani ja minulla oli uskomaton kokemus lautalla. Nautimme shamppanjasta ja ilmaisista naposteltavista matkalla Stranraeriin ja matkalla Belfastiin nautimme ihanan aterian. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias. Odotamme kummatkin innolla kun saamme matkustaa lautalla uudelleen.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Belfast satamaan Cairnryan

Pohjois-Irlanti ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Belfast Cairnryan. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 35 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 22 minuuttia.

Belfast Cairnryan matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Belfast opas

Belfast on Pohjois-Irlannin suurin kaupunki sekä pääkaupunki. Suurin osa kaupungista sijaitsee County Antrimissa mutta osa itä- ja etelä-Belfastista on County Downissa. Belfast on historiallisesti ollut keskus Irlannin pellava-, tupakka- köydenvalmistus ja laivanrakennus –teollisuuksille. Kaupungin tärkein laivanrakentaja, Harland and Wolff, tunnetaan RMS Titanicin rakentamisesta. Tänäpäivänä Belfast on edelleen teollisuuden keskus, mutta myös taiteiden, koulutuksen, liiketoiminnan ja lain, sekä toimii Pohjois-Irlannin talouden moottorina. Belfastin keskustassa on tehty huomattavia laajentamisia ja uudistuksia viime vuosina, mikä näkyy etenkin Victoria Squarella.
Belfastilla on suuri satama mitä käytetään tavaroiden tuontiin ja vientiin sekä matkustajien lauttailikenteeseen. Stena Line operoi säännöllisiä reittejä perinteisillä aluksilla Cairnryaniin Skotlantiin – matkaan menee noin 2 tuntia 15 minuuttia. Vuoteen 2011 asti reitti meni Stranraeriin highspeed lautoilla, mihin meni noin 90 minuuttia. Stena Line operoi myös reittiä Liverpooliin. Lisäksi kausireitti Douglasiin Isle of Manille kulkee Isle of Man Packet Companyn toimesta.


Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä. Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.

Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.