Larne
Cairnryan
Lautat maahan Skotlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Larne satamaan Cairnryan

Pohjois-Irlanti ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Larne Cairnryan. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Irish Sea. Reittiä kuljetaan jopa 49 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Larne Cairnryan matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Larne satamaan Cairnryan

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pohjois-Irlanti - Skotlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Larne - Cairnryan?

Lautan ylitysaika Larne - Cairnryan on noin 2h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Larne - Cairnryan?

Larne to Cairnryan lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Larne - Cairnryan on 285 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Larne - Cairnryan?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Larne to Cairnryan ja tämä on
 • P&O Irish Sea

Miten voin varata lauttalippuja Larne - Cairnryan?

Varaa lautat reitiltä Larne kohteeseen Cairnryan tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Larne - Cairnryan?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Larne - Cairnryan
 • P&O Irish Sea

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Larne - Cairnryan?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Larne ja Cairnryan välillä
 • P&O Irish Sea

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Larne - Cairnryan?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • P&O Irish Sea

Mikä on etäisyys Larne ja Cairnryan välillä?

Etäisyys Larne ja Cairnryan välillä on noin 47 meripeninkulmaa.

Larne Cairnryan lautta arvostelut

 • "Cairnryanista Larneen ja takaisin"

  Kumpikin lauttamatka oil äärettömän pehmeä ja vaikka lähdimme hieman myöhässä pysyimme silti aikataulussa. Tilasin baarissa kahvia ja ruokaa ja palvelu oli hidasta, voileipiä oli rajoitetusti - vain 4 pakettia ja me ostimme 3 heti kun lautta lähti! Ruokavalikoima on rajoitettu joten kannattaa ottaa omat eväät! Hyvälaatuisen kahvin tekeminen on hidas prosessi, joten siellä pitäisi olla lisää henkilökuntaa. Kokonaisuudessaan kokemus oli mukava, vaikkakin hieman hintava autolle + neljälle aikuiselle. Kuulutukset eivät olleet selviä.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Larne/Cairnryan lautta"

  PIDIN TARJOTUSTA PALVELUSTA AINA INTERNETISSÄ VARAAMISESTA ITSE MATKAAN LARNEEN JA TAKAISIN. Laivalle oli helppo pääsy ja sieltä purkautuminen tapahtui sujuvasti, ja niinpä tämä palvelu oli käyttäjäystävällinen.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Heinäkuinen reissu Irlantiin"

  Rakastimme matkaamme Irlannin meren yli. Meitä tervehti tehokas henkilökunta lähtöselvityksessä ja matkan ajan lapsiamme viihdytti henkilökunnan jäsen joka teki temppuja ja kasvomaalauksia.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "European highlander Larneen"

  Matkamme European Highlanderilla oli hyvä sillä lastaus & purku hoidettiin tehokkaasti eikä matkalla ollut viivästymisiä. Melko mukava lautta lähti ja saapui ajoissa kummallakin matkalla ja miehistö oli kohtelias. Ainoa pieni huomautus on, että paluumatkan ruoka olisi voinut olla lämpimämpää, mutta se ei ollut tarpeeksi kylmää jotta olisimme valittaneet.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Lue lisää Näytä vähemmän

Larne opas

Larne on kaupunki ja satama joka sijaitsee County Antrimin itärannikolla Pohjois-Irlannissa. Kaupunki on ollut satama jo yli 1000 vuotta ja on nykyään merkittävä matkustaja- ja rahtiportti. Larne sijaitsee kapean syötön länsipuolella, joka yhdistää sen mereen. Syötön itäisellä puolella on niemimaa nimeltään Island Magee ja lännessä on muinainen tulivuorimuodostelma Antrim Plateau. Kaupunki on vain 25 kilometrin päässä Skotlannin mantereen rannikolta, mutta sieltä on myös upeat näkymät kohti Mull of Kintyreniä, Rhins of Gallowayta, Islayta ja Paps of Juraa.

Larnen satama on Pohjois-Irlannin vilkkain lauttasatama, se käsittelee lähes miljoona matkustajaa ja 200 000 autoa vuodessa. Lauttasataman tilat ovat moderneja ja laajoja ja sisältävät pankkiautomaatin, mukavat lounge-tilat, buffet-ravintolan, lähikaupan, rautatie- ja linja-autoasemat ja matkailuneuvontaa. Kaksi eri yhtiötä kulkee Larnesta Britannian mantereelle. P & O Irish Sea on tärkein yhtiö. Se kulkee suositulla, ympärivuotisella reitillä Larne–Cairnryan, joka menee yhdeksän kertaa päivässä kesällä. Matka-aika on vain 1 tunti 45 minuuttia. Larne-Troon reitti kulkee kahdesti päivässä maaliskuusta lokakuuhun, ja sen matka-aika on 2 tuntia. Muita palveluita Britannian mantereelle liikennöi Stena Line ja se kulkee Larnesta Fleetwoodiin Luoteis-Englannissa.


Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä. Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.

Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
P&O Irish Sea 08:00 10:00 2 tuntia Jokapäiväinen
P&O Irish Sea 16:00 18:00 2 tuntia Jokapäiväinen
P&O Irish Sea 23:59 01:59 2 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.