COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Larne - Cairnryan on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Larne satamaan Cairnryan

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pohjois-Irlanti - Skotlanti lautat sivullamme.

Larne - Cairnryan lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Larne Cairnryan lautta arvostelut

 • "Erinomainen matka"

  Hyvä kokemus P&O Ferriesillä matkustamisesta. Ajoitukset ja aikataulussa pysyminen olivat erinomaisia. Istumajärjestelyt olivat hyvät.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloinen ylitys"

  Tämä oli ensimmäinen lauttamatkani, ystävällinen henkilökunta teki siitä todella mukavan, palvelu oli sujuvaa eikä lautta ollut myöhässsä kummallakaan suunnalla.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Perusmatka"

  Oikein hyvä palvelu, lasten leikkihuoneessa aika kului mukavasti. Jos vain voisitte tehdä jotain Cairnryanin ruuhkille kaikki olisi täydellistä.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Uusi arvio"

  Laiva oli todella siisti ja henkilökunta ystävällinen ja kohtelias.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Larne satamaan Cairnryan

Pohjois-Irlanti ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Larne Cairnryan. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Irish Sea. Reittiä kuljetaan jopa 42 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Larne Cairnryan matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Larne opas

Larne on kaupunki ja satama joka sijaitsee County Antrimin itärannikolla Pohjois-Irlannissa. Kaupunki on ollut satama jo yli 1000 vuotta ja on nykyään merkittävä matkustaja- ja rahtiportti. Larne sijaitsee kapean syötön länsipuolella, joka yhdistää sen mereen. Syötön itäisellä puolella on niemimaa nimeltään Island Magee ja lännessä on muinainen tulivuorimuodostelma Antrim Plateau. Kaupunki on vain 25 kilometrin päässä Skotlannin mantereen rannikolta, mutta sieltä on myös upeat näkymät kohti Mull of Kintyreniä, Rhins of Gallowayta, Islayta ja Paps of Juraa.

Larnen satama on Pohjois-Irlannin vilkkain lauttasatama, se käsittelee lähes miljoona matkustajaa ja 200 000 autoa vuodessa. Lauttasataman tilat ovat moderneja ja laajoja ja sisältävät pankkiautomaatin, mukavat lounge-tilat, buffet-ravintolan, lähikaupan, rautatie- ja linja-autoasemat ja matkailuneuvontaa. Kaksi eri yhtiötä kulkee Larnesta Britannian mantereelle. P & O Irish Sea on tärkein yhtiö. Se kulkee suositulla, ympärivuotisella reitillä Larne–Cairnryan, joka menee yhdeksän kertaa päivässä kesällä. Matka-aika on vain 1 tunti 45 minuuttia. Larne-Troon reitti kulkee kahdesti päivässä maaliskuusta lokakuuhun, ja sen matka-aika on 2 tuntia. Muita palveluita Britannian mantereelle liikennöi Stena Line ja se kulkee Larnesta Fleetwoodiin Luoteis-Englannissa.


Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä. Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.

Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.