COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bilbao - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Bilbao satamaan Portsmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Englanti lautat sivullamme.

Bilbao - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 28 hr 30 min
  • Get price

Bilbao Portsmouth lautta arvostelut

 • "Liukasta kun märkää"

  Matka ja lautta olivat OK:ita. Mutta moottoripyörällä matkustamisessa oli muutama riski. Moottoripyörät jätetään kannelle 1. Sinun täytyy kulkea ramppia pitkin kannelle ja sieltä pois. Purun aikana vettä tulvii sisään tehden rampista (ja koko 1. kannesta) todella liukkaan. Haluat ehkäpä jättää pyöräsi korkeammalle (kuivalle!) kannelle.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Uuden reitin kokeilu"

  En voi valittaa mistään, kaikki meni niin kuin pitikin. Ylitys oli melko rankka matkan alussa, mutta ei mitään ihmeellisempää. Sängyt olivat todella kovat. Se oli ainoa huono puoli.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen matka Brittany Ferriesillä"

  Kokonaiskokemus oli todella hyvä. Nukuimme oikein hyvin, hytti oli mahtava. Ainoa valitukseni on että aamupalan tai illallisen olisi pitänyt kuulua hintaan, sillä ruoan hinta oli todella korkealla ja ruoka oli vain ok hyvää. Ottaisin omat eväät mukaan tulevaisuudessa sillä kolmen perheen hengelle 24h matka kävi kalliiksi aterioiden kannalta!

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Menopaluumatka Bolbaosta portsmouthiin"

  Tämä on toinen kerta kun minä ja mieheni teemme tämän matkan ja kummallakin kerralla nautimme siitä täysin rinnoin. Erittäin rentouttava ja valmisti meidät pitkään matkaan kummassakin satamassa. Jopa viihde on letkeää. Täydet pisteet myös henkilökunnalle ja miehistölle jotka tekevät hyvää työtä.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Bilbao satamaan Portsmouth

Espanja ja Englanti yhdistyvät reitillä Bilbao Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 28 tuntia 30 minuuttia.

Bilbao Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bilbao opas

Bilbao on Biscayn maakunnan pääkaupunki Baskimaan autonomisella alueella Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Espanjan pohjois/keskiosassa ja on noin 14 km päässä etelään Biscayn lahdesta, missä Bilbaon suisto on muodostunut. Bilbao on yksi pohjois-Espanjan tärkein taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja se on saavuttanut kansainvälisen tunnustuksen arkkitehtuurisesta näkökulmasta. Guggenheimin museo on toiminut sen suurimpana korttina, vaikka kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Sen sijainti tekee sen myös ihanteelliseksi lähtöpaikaksi muihin pohjois-Iberian niemimaan alueisiin sekä lounais-Ranskaan.
Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abra lahdella Estuary of Bilbaossa, Biscayssa (Baskimaalla). Päätilat ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries operoi Portsmouth – Bilbao reittiä MV Cap Finistère aluksellaan.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.