Bilbao
Portsmouth
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bilbao satamaan Portsmouth

Espanja ja Englanti yhdistyvät reitillä Bilbao Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 27 tuntia.

Bilbao Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Bilbao satamaan Portsmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Bilbao - Portsmouth?

Lautan ylitysaika Bilbao - Portsmouth on noin 27h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Bilbao - Portsmouth?

Bilbao to Portsmouth lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Bilbao - Portsmouth on 781 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bilbao - Portsmouth?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Bilbao to Portsmouth ja tämä on
  • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Bilbao - Portsmouth?

Varaa lautat reitiltä Bilbao kohteeseen Portsmouth tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bilbao - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bilbao - Portsmouth
  • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bilbao - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Bilbao ja Portsmouth välillä
  • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bilbao - Portsmouth?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Bilbao ja Portsmouth välillä?

Etäisyys Bilbao ja Portsmouth välillä on noin 462 meripeninkulmaa.

Bilbao opas

Bilbao on Biscayn maakunnan pääkaupunki Baskimaan autonomisella alueella Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Espanjan pohjois/keskiosassa ja on noin 14 km päässä etelään Biscayn lahdesta, missä Bilbaon suisto on muodostunut. Bilbao on yksi pohjois-Espanjan tärkein taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja se on saavuttanut kansainvälisen tunnustuksen arkkitehtuurisesta näkökulmasta. Guggenheimin museo on toiminut sen suurimpana korttina, vaikka kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Sen sijainti tekee sen myös ihanteelliseksi lähtöpaikaksi muihin pohjois-Iberian niemimaan alueisiin sekä lounais-Ranskaan.
Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abra lahdella Estuary of Bilbaossa, Biscayssa (Baskimaalla). Päätilat ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries operoi Portsmouth – Bilbao reittiä MV Cap Finistère aluksellaan.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 13:00 18:30 29 tuntia 30 minuuttia Ke
Brittany Ferries 19:00 22:00 27 tuntia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.