COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santander - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Santander satamaan Portsmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Englanti lautat sivullamme.

Santander - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 28 hr 30 min
  • Get price

Santander Portsmouth lautta arvostelut

 • "Cap Finistere"

  Alus on ihana, mutta ruokailutilojen kanssa on ongelmia. Ravintolat ovat todella vain "tietävien ihmisten" käytettävissä, joilla on aikaisempaa kokemusta tällä laivalla. Jos ajattelet haluavasi syödä vähän myöhemmin, vapaita pöytiä ei todennäköisesti ole saatavilla vaan pöytä pitää varata mahdollisimman nopeasti, mistä ihmiset tietävät! Ja kun olet menettänyt vapaan pöytäpaikan, that’s it! Siellä on sitten vain The Market Place josta voi ostaa välipalatyyppisen aterian. Taistelimme kovasti saadaksemme pöydän, mutta näimme monia pettyneitä ihmisiä meidän jälkeemme. Valitettavasti, vaikka henkilökunta oli erittäin miellyttävä, jouduimme odottamaan pitkään keittoamme sekä jälkiruokaamme. Se oli set meal & ruokalajit näyttivät vain unohtuneen! Onneksi kun se vihdoin saapui, ruoka oli loistavaa! Lähtöselvityksen organisointi oli erittäin hyvä ja tehokas ja siitä minulla ei ole valittamista. Aion käyttää Brittany Ferriesiä uudelleen, mutta yritän päästä Pont Avonin sijasta Cap Finisterelle tulevaisuudessa.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kaikki boksit tikattuna"

  Palasin juuri 10:ltä matkalta Pont AVONilla. Yleensä matkustan auton ja asuntovaunun kera vaimoni kanssa. Lastaus on sujuvaa. Hytti sopiva. Illallistaminen ravintolassa ensiluokkaa. Henkilökunta ammattimainen ja auttavainen. Aina ku nousen kyytiin tuntuu että nyt se loma alkaa, enkä keksi mitään muuta parempaa tapaa matkustaa kun nauttien tämän laivan erinomaisista palveluista.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Santanderista Portsmouthiin kesäkuu 2013"

  Kokonaisuudessaan meillä oli hauskaa laivalla. Yläpetiin oli hankala kivuta ja patja olisi voinut olla paksumpi. Itsepalveluravintolan pihvi oli melkein syömäkelvotonta, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut valittaa. Nautin ensimmäisestä matkastani Biscayn lahden läpi.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Santanderista Portsmouthiin"

  Pelkkää ylistystä mukavuudelle, ruoalle, siisteydelle ja ystävälliselle palvelulle

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Santander satamaan Portsmouth

Espanja ja Englanti yhdistyvät reitillä Santander Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 28 tuntia 30 minuuttia.

Santander Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Santander opas

Espanjalainen kaupunki ja satama Santander on itsehallintoalueen ja historiallisten Cantabrian alueen pääkaupunki Espanjan pohjoisrannikolla. Kaupunki sijaitsee itään Gijonista ja länteen Bilbaosta. Kaupungissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Santanderin katedraali on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Alempi temppeli ( "Cripta del Cristo") rakennettiin noin 1200 muita Rooman rakennuksia aikaisemmin ja sen tyyli on romaanisen ja goottilaisen välissä. Pyhien marttyyrien jäännökset (Emeterius ja Celedonius) on säilytetty.Ylempi kirkko rakennettiin myöhään 1200–1300–luvuilla.

Santanderin sataman läpi kulkee noin 150 000 matkustajaa vuosittain Plymouthiin ja Portsmouthiin Englantiin. Kaupunki on yhdistetty erinomaisilla tie- ja rautatieliikenteen palveluilla, jotka yhdistävät sen Portugaliin, Espanjan Costaan ja muualle Espanjaan. Sataman palvelut ovat loistavia matkustajille, mukaanlukien matkustajaterminaali kaupungin keskustassa, joka on moderni terminaali jonka palveluihin kuuluvat puhelimet, matkamuistomyymälä, pankit, supermarketti, ravintola ja turistien infopiste. Matka-aika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.