Santander
Plymouth
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santander satamaan Plymouth

Espanja ja Englanti yhdistyvät reitillä Santander Plymouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia.

Santander Plymouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Santander satamaan Plymouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Santander - Plymouth?

Lautan ylitysaika Santander - Plymouth on noin 20h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Santander - Plymouth?

Santander to Plymouth lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Santander - Plymouth on 898 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santander - Plymouth?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Santander to Plymouth ja tämä on
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Santander - Plymouth?

Varaa lautat reitiltä Santander kohteeseen Plymouth tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santander - Plymouth?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santander - Plymouth
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Santander - Plymouth?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Santander ja Plymouth välillä
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Santander - Plymouth?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Santander ja Plymouth välillä?

Etäisyys Santander ja Plymouth välillä on noin 414 meripeninkulmaa.

Santander Plymouth lautta arvostelut

 • "Ensimmäinen lautta UK:sta Ranskaan"

  Kun teimme lähtöselvityksen Plymouthin terminaalissa, wc:t eivätkä vesipsiteet toimineet. Yli tunnin odotus ilman vettä ei ollut mukava kokemus. Lauttamatka ja itse lautta olivat hyviä. Vaikka oli vaikeaa ymmärtää missä yläpeti oli. Kun kysyin vastaanotosta: se on katossa. Mukava ja avulias henkilökunta sekä Plymouthissa että Roscoffissa. Terveisin Irene ja Göran Ruotsista.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Santanderista Portsmouthiin kesäkuu 2013"

  Kokonaisuudessaan meillä oli hauskaa laivalla. Yläpetiin oli hankala kivuta ja patja olisi voinut olla paksumpi. Itsepalveluravintolan pihvi oli melkein syömäkelvotonta, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut valittaa. Nautin ensimmäisestä matkastani Biscayn lahden läpi.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus!!"

  Hieno palvelu, hieno kokemus, ystävällinen henkilökunta ja hyvät hinnat laivalla. Ei tarvitse varata hyttiä, kallistuvat isutimet ovat todella mukavia. Suosittelen sitä ja käytän itse uudelleen varmasti! Merci beaucoup!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lautta Portsmouthista Santanderiin"

  Paras lautta millä olen koskaan matkustanut. Se muistuttaa enemmän risteilyalusta kuin lauttaa. Kaikki tilat ovat tahrattomia, ruoka on fantastista, suosittelisin tätä lauttaa kaikille, hyvin ammattimainen. On ilo matkustaa sillä.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän

Santander opas

Espanjalainen kaupunki ja satama Santander on itsehallintoalueen ja historiallisten Cantabrian alueen pääkaupunki Espanjan pohjoisrannikolla. Kaupunki sijaitsee itään Gijonista ja länteen Bilbaosta. Kaupungissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Santanderin katedraali on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Alempi temppeli ( "Cripta del Cristo") rakennettiin noin 1200 muita Rooman rakennuksia aikaisemmin ja sen tyyli on romaanisen ja goottilaisen välissä. Pyhien marttyyrien jäännökset (Emeterius ja Celedonius) on säilytetty.Ylempi kirkko rakennettiin myöhään 1200–1300–luvuilla.

Santanderin sataman läpi kulkee noin 150 000 matkustajaa vuosittain Plymouthiin ja Portsmouthiin Englantiin. Kaupunki on yhdistetty erinomaisilla tie- ja rautatieliikenteen palveluilla, jotka yhdistävät sen Portugaliin, Espanjan Costaan ja muualle Espanjaan. Sataman palvelut ovat loistavia matkustajille, mukaanlukien matkustajaterminaali kaupungin keskustassa, joka on moderni terminaali jonka palveluihin kuuluvat puhelimet, matkamuistomyymälä, pankit, supermarketti, ravintola ja turistien infopiste. Matka-aika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.


Plymouth opas

Plymouthin kaupunki Devonissa, Lounais-Englannissa, omaa rikkaan merenkulun historian ja monia kuuluisia paikallisia vuosien varrella, kuten Sir Francis Drake. Plymouth on suurin kaupunki koko Devonissa ja sijaitsee vaikuttavalla paikalla rannikolla. Kaupungissa on useita moderneja lähiöitä ja suuri kaupungin keskusta, jossaa on uudistettu, kivetty kävelykatu joka on täynnä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Plymouthin parhaat nähtävyydet ovat upea National Marine Aquarium, kaupungin johtava matkailukohde, jossa on jättimäiset vedenalainet tunnelit ja runsaasti suuria haita; Plymouth Gin, kuuluisa tislaamo, joka juontaa juurensa yli 400 vuotta ja edelleen tuottaa Giniä; Dartmoor Wildlife Park, koillis-Plymouthissa ja on erityisen suosittu nähtävyys vieraileville turisteille ja perheille; ja Central Park, suuri viheralue Plymouthin sydämessä, jossa on urheilumahdollisuuksia, kuten suuri vapaa-ajankeskus.

Lautat Plymouthista lähtevät Roscoffiin Ranskassa ja Espanjassa sijaitsevaan Santanderiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 16:00 12:00 20 tuntia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.