COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santander - Plymouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Santander satamaan Plymouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Englanti lautat sivullamme.

Laivalla

Santander - Plymouth lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 20 hr
    • Get price

Lautta satamasta Santander satamaan Plymouth

Espanja ja Englanti yhdistyvät reitillä Santander Plymouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia.

Santander Plymouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Santander opas

Espanjalainen kaupunki ja satama Santander on itsehallintoalueen ja historiallisten Cantabrian alueen pääkaupunki Espanjan pohjoisrannikolla. Kaupunki sijaitsee itään Gijonista ja länteen Bilbaosta. Kaupungissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Santanderin katedraali on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Alempi temppeli ( "Cripta del Cristo") rakennettiin noin 1200 muita Rooman rakennuksia aikaisemmin ja sen tyyli on romaanisen ja goottilaisen välissä. Pyhien marttyyrien jäännökset (Emeterius ja Celedonius) on säilytetty.Ylempi kirkko rakennettiin myöhään 1200–1300–luvuilla.

Santanderin sataman läpi kulkee noin 150 000 matkustajaa vuosittain Plymouthiin ja Portsmouthiin Englantiin. Kaupunki on yhdistetty erinomaisilla tie- ja rautatieliikenteen palveluilla, jotka yhdistävät sen Portugaliin, Espanjan Costaan ja muualle Espanjaan. Sataman palvelut ovat loistavia matkustajille, mukaanlukien matkustajaterminaali kaupungin keskustassa, joka on moderni terminaali jonka palveluihin kuuluvat puhelimet, matkamuistomyymälä, pankit, supermarketti, ravintola ja turistien infopiste. Matka-aika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.


Plymouth opas

Plymouthin kaupunki Devonissa, Lounais-Englannissa, omaa rikkaan merenkulun historian ja monia kuuluisia paikallisia vuosien varrella, kuten Sir Francis Drake. Plymouth on suurin kaupunki koko Devonissa ja sijaitsee vaikuttavalla paikalla rannikolla. Kaupungissa on useita moderneja lähiöitä ja suuri kaupungin keskusta, jossaa on uudistettu, kivetty kävelykatu joka on täynnä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Plymouthin parhaat nähtävyydet ovat upea National Marine Aquarium, kaupungin johtava matkailukohde, jossa on jättimäiset vedenalainet tunnelit ja runsaasti suuria haita; Plymouth Gin, kuuluisa tislaamo, joka juontaa juurensa yli 400 vuotta ja edelleen tuottaa Giniä; Dartmoor Wildlife Park, koillis-Plymouthissa ja on erityisen suosittu nähtävyys vieraileville turisteille ja perheille; ja Central Park, suuri viheralue Plymouthin sydämessä, jossa on urheilumahdollisuuksia, kuten suuri vapaa-ajankeskus.

Lautat Plymouthista lähtevät Roscoffiin Ranskassa ja Espanjassa sijaitsevaan Santanderiin.