Capri
Castellammare di Stabia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Capri satamaan Castellammare di Stabia

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Capri Castellammare di Stabia, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. SNAV liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, NLG 7 kertaa viikko & Alilauro Gruson kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Napolinlahti ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 21 viikko reitillä Capri Castellammare di Stabia ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Capri satamaan Castellammare di Stabia

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Capri - Castellammare di Stabia?

Lautan ylitysaika Capri - Castellammare di Stabia on noin 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Capri - Castellammare di Stabia?

Capri to Castellammare di Stabia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Capri - Castellammare di Stabia on 79 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Capri - Castellammare di Stabia?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Capri ja Castellammare di Stabia välillä. Nämä ovat
  • SNAV
  • NLG
  • Alilauro Gruson

Miten voin varata lauttalippuja Capri - Castellammare di Stabia?

Varaa lautat reitiltä Capri kohteeseen Castellammare di Stabia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Capri - Castellammare di Stabia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Capri - Castellammare di Stabia
  • SNAV
  • NLG
  • Alilauro Gruson

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Capri - Castellammare di Stabia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Capri ja Castellammare di Stabia välillä
  • SNAV
  • NLG

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Capri - Castellammare di Stabia?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • SNAV

Mikä on etäisyys Capri ja Castellammare di Stabia välillä?

Etäisyys Capri ja Castellammare di Stabia välillä on noin 16 meripeninkulmaa.

Capri opas

Capri on Italian saari Tyrrheanmerellä Sorrenton niemimaan vieressä. Saari on suosittu matkakohde etenkin päivämatkailijoiden piirissä, jotka tulevat Napolista ja Sorrentosta Italian mantereelta. Vierailijat voivat nauttia saaren rentouttavista rannoista tai tarkkailla sen luontoa ja eläinkuntaa, mihin kuuluu viiriäisiä, punarintoja, muuttohaukkoja, lehtokurppia, mustarastaita, gekkoja, punaisia kultakaloja, meriankerioita, meriahvenia, kelttiejä, ja Faraglionin sinisiä liskoja. Saaren nähtävyyksiä on mm. Villa San Michelle mikä sijaitsee Phoenician rappusten yläpäässä 327 metriä merenpinnan yläpuolella. Huvilalta on panoraamamaisemat Caprin kaupunkiin ja sen satamaan, Sorrenton niemimaalle ja Vesuviukselle.
Saarella on kaksi satamaa: Marina Piccola ja Marina Grande. Caprille pääsee lautalla kantosiipialuksilla Napolista, Sorrentosta, Positanosta ja Amalfista. Laivat saapuvat yleensä aamulla ja lähtevät lounaan jälkeen. Lauttamatkaan menee noin 80 minuuttia ja kantosiipialuksella 40 minuuttia Napolista, Sorrentosta puolet vähemmän. Laivat pysähtyvät Marina Grandesta, mistä köysirata vie Caprin kaupunkiin. Anacaprista tuolihissi vie matkustajia saaren huipulle.


Castellammare di Stabia opas

Castellammare de Stabia, jota yleensä kutsutaan vain Stabiaksi sijaitsee Napolin maakunnassa Campanian alueella Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolinlahdella, noin 30 km etelään Napolista. Stabia on lähellä antiikin Rooman kaupunkia Stabiaeta, joka tuhoutui vuoden 79 Vesuviuksen tulivuorenpurkauksessa. Antiikin arkeologiset löydöt Stabiaesta, sekä viehättävä arkkitehtuuri, lukuisat kirkot, ja ihanat taideteokset vanhankaupungin keskustassa tekevät Stabiaesta täydellisen paikan rentouttavalle lomalle niille, jotka rakastavat hieman kulttuuriretkiä ja uskomattomia rantoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Capriin ja Sorrentoon. Matkustajaliikenteen lisäksi satamaa käytetään myös kaupallisen meriliikenteesenn ja kalastusaluksille. Satama on myös Campanian kolmanneksi suurin satama Napolin ja Salernon jälkeen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SNAV Aliscafi 15:55 17:00 1 tunti 5 minuuttia Mon, Sun
Alilauro Gruson 17:25 18:05 40 minuuttia Jokapäiväinen
SNAV Aliscafi 17:40 18:45 1 tunti 5 minuuttia Ke, To, Pe, La
NLG 17:45 18:45 1 tunti Mon, Ke, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.