COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capri - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Capri satamaan Napoli

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Capri - Napoli lauttaoperaattorit

  • 8 lähtöä päivittäin 50 min
  • Etsi hinta
  • 6 lähtöä päivittäin 45 min
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 1 tunti 15 min
  • Etsi hinta

Laiva Caprista Napoliin

Caremar yhdistää Italian Napolinlahden saareen, Capriin liikennöiden Capri-Napoli reittiä jopa 49 kertaa viikossa. Matka kestää 40 minuuttia.

Capri-Napoli väliset matkat sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

Capri opas

Capri on Italian saari Tyrrheanmerellä Sorrenton niemimaan vieressä. Saari on suosittu matkakohde etenkin päivämatkailijoiden piirissä, jotka tulevat Napolista ja Sorrentosta Italian mantereelta. Vierailijat voivat nauttia saaren rentouttavista rannoista tai tarkkailla sen luontoa ja eläinkuntaa, mihin kuuluu viiriäisiä, punarintoja, muuttohaukkoja, lehtokurppia, mustarastaita, gekkoja, punaisia kultakaloja, meriankerioita, meriahvenia, kelttiejä, ja Faraglionin sinisiä liskoja. Saaren nähtävyyksiä on mm. Villa San Michelle mikä sijaitsee Phoenician rappusten yläpäässä 327 metriä merenpinnan yläpuolella. Huvilalta on panoraamamaisemat Caprin kaupunkiin ja sen satamaan, Sorrenton niemimaalle ja Vesuviukselle.
Saarella on kaksi satamaa: Marina Piccola ja Marina Grande. Caprille pääsee lautalla kantosiipialuksilla Napolista, Sorrentosta, Positanosta ja Amalfista. Laivat saapuvat yleensä aamulla ja lähtevät lounaan jälkeen. Lauttamatkaan menee noin 80 minuuttia ja kantosiipialuksella 40 minuuttia Napolista, Sorrentosta puolet vähemmän. Laivat pysähtyvät Marina Grandesta, mistä köysirata vie Caprin kaupunkiin. Anacaprista tuolihissi vie matkustajia saaren huipulle.