Lautta satamasta Castellammare di Stabia satamaan Capri

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Castellammare di Stabia Capri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Castellammare di Stabia Capri kohteiden Italia ja Napolinlahti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Castellammare di Stabia - Capri lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 3 lähtöä päivittäin 30 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 14 lähtöä viikoittain 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Castellammare di Stabia Capri

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Castellammare di Stabia opas

Etelä-Italian Campanian alueella, Napolin maakuntaan kuuluva Stabia sijaitsee Napolinlahdella noin 30km päässä itään Napolista. Kaupunki on muinaisen roomalaisen kaupungin Stabiaen vieressä, mikä tuhoutui Vesuvio-tulivuoren purkauksessa vuonna 79. Kylän säilyneitä jäännöksiä kaivetaan esiin paraikaa. Muinaiset arkeologiset löydöt Stabiaesta, sen lumoava arkkitehtuuri, lukuisat kirkot sekä vanhan kaupungin upea taide tekevät Castellammare di Stabiasta täydellisen kohteen rentouttavalle lomalle niille, jotka pitävät kulttuurisista retkistä ja mahtavista rannoista.
Castellammare di Stabian satamaa käytetään tällä hetkellä kaupalliseen, kalastus- sekä matkustajaliikenteeseen. Se on kolmanneksi suurin satama Campaniassa Napolin ja Salernon jälkeen. Lautalla pääsee Capriin ja Sorrentoon.

Capri opas

Caprin saari sijaitsee Napolinlahdella, Napolin eteläpuolella ja lähellä Amalfin niemimaan kärkeä, Campanian alueella Etelä-Italiassa. Vierailu Capriin on Napolin tai Amalfin rannikoloman kohokohta. Capri on lumoava ja viehättävä saari joka on muodostunut kalkkikivestä. Koko saaren historiassa se on ollut Rooman keisarien, rikkaiden ja kuuluisten, taiteilijoiden ja kirjailijoiden suosikki, ja on edelleen yksi Välimeren must-see paikoista. Saaren nähtävyyksiin kuuluu Marina Piccola (pieni satama), Belvedere Tragaran (korkea panoraamakävelykatu joka on vuorattu huviloilla), kalkkikivikalliot nimeltään Rantakivet jotka suojelevat merta yläpuolella (Faraglionin), Anacaprin kaupunki, Blue Grotto (Grotta Azzurra) ja Rooman huviloiden rauniot.

Saarelta pääsee lautalla ja kantosiipialuksella Napoliin ja Sorrentoo Amalfin rannikolla. Myös harvemmin kulkevat lautat kulkevat Positanoon Amalfin rannikolla ja Ischialle.