Napoli satamaan Capri lautta

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Napoli Capri. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Caremar. Reittiä kuljetaan jopa 49 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 50 minuuttia.

Napoli Capri matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Napoli satamaan Capri lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Napolinlahti lautat sivullamme.

Napoli - Capri lauttaoperaattorit

  • Caremar
    • 7 lähtöä päivittäin 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Napoli Capri hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Capri opas

Caprin saari sijaitsee Napolinlahdella, Napolin eteläpuolella ja lähellä Amalfin niemimaan kärkeä, Campanian alueella Etelä-Italiassa. Vierailu Capriin on Napolin tai Amalfin rannikoloman kohokohta. Capri on lumoava ja viehättävä saari joka on muodostunut kalkkikivestä. Koko saaren historiassa se on ollut Rooman keisarien, rikkaiden ja kuuluisten, taiteilijoiden ja kirjailijoiden suosikki, ja on edelleen yksi Välimeren must-see paikoista. Saaren nähtävyyksiin kuuluu Marina Piccola (pieni satama), Belvedere Tragaran (korkea panoraamakävelykatu joka on vuorattu huviloilla), kalkkikivikalliot nimeltään Rantakivet jotka suojelevat merta yläpuolella (Faraglionin), Anacaprin kaupunki, Blue Grotto (Grotta Azzurra) ja Rooman huviloiden rauniot.

Saarelta pääsee lautalla ja kantosiipialuksella Napoliin ja Sorrentoo Amalfin rannikolla. Myös harvemmin kulkevat lautat kulkevat Positanoon Amalfin rannikolla ja Ischialle.