Lautta satamasta Catania satamaan Valletta

Sisilia ja Malta yhdistyvät reitillä Catania Valletta, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 7 tuntia 15 minuuttia samalla kun Virtu Ferries reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Catania Valletta kohteiden Sisilia ja Malta välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Catania - Valletta lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 1 lähtö viikoittain 7 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Virtu Ferries
    • 8 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Catania Valletta

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Catania Valletta on auto ja 2 matkustajaa.

Catania opas

Catania on kaupunki joka sijaitsee itärannikolla Italian Sisilian saarella, joka sijaitsee Joonianmeren Messinan ja Syracusen välissä. Kaupunki on tunnettu sen historiallisesta kohtaamisesta maanjäristyksen kanssa, sillä kaupunki on tuhoutunut maanjäristyksessä vuonna 1693. Kaupunki on kärsinyt myös tulivuorenpurkauksista läheiseltä Etnan tulivuorelta, rajuin tapahtui vuonna 1669. Vuonna 1434 kaupunki avasi ensimmäisen yliopiston Sisiliassa ja renessanssin alkaessa Catania oli yksi Italian tärkeimmistä ja menestyvimmistä kulttuuri-, taide-, ja poliittisista keskuksista.
Kaupungin symboli on U Liotru tai Fontana dell'Elefante, Giovanni Battista Vaccarinin vuonna 1736 koottu patsas. Siinä on antiikkinen lavic-kivinen elefantti ja huipulla egyptiläinen obeliski Syenestä. Kaupunki on hautaantui laavaan yhteensä seitsemäntoista kertaa, käy ilmi kirjoitetussa historiassa, ja nykypäivän kaupungin alla on roomalainen kaupunki, joka edeltää sitä, ja kreikkalainen kaupunki ennen sitä.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki ja World Heritage site ja on käytännössä ulkoilmamuseo. Kaupunki on elävä kokemus barokkiarkkitehtuurista, Knights of St Johnni lahjoittama monumentti lähes viisi vuosisataa sitten. Vuosien ajan Valletta on toivottanut tervetulleeksi keisarit, valtionpäämiehiä, taiteilijoita ja runoilijoita ja on nyt pysyvä Maltan hallitus. Kaupungissa on useita viehättäviä kahviloita ja baareja, ja on nykyään yksi Maltan tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten majesteettinen Johanneksen Co-Cathedral, mahtava linnake ja aarre korvaamattomia maalauksia. Se tarjoaa myös upean tilannekuva Maltan Grand Harbourista, jota on usein kuvattu kauneimmaksi Välimerellä. Kaupungin ainutlaatuiset puitteet toimivat myös isäntänä useille kulttuuritapahtumille, Englannin teatterista johtavien oopperalaulajien konsertteihin.