COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pozzallo - Valletta on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Pozzallo satamaan Valletta

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Malta lautat sivullamme.

Pozzallo - Valletta lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Laiva Pozzallosta Vallettaan

Sisilian ja Maltan saaret yhdistyvät Virtu Ferriesin liikennöimällä Pozzallo-Valletta reitillä, jolla tehdään viikottain jopa 12 ylitystä. Matkan kesto on 1h 45 min.
Pozzallo-Valletta aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme aikatauluja sekä hintoja.

Pozzallo opas

Pozzallo on italialainen kaupunki Ragusan alueella Sisiliassa. Kaupunki houkuttelee paljon kävijöitä varsinkin kesäisin, koska kaupungin alueen neljä rantaa on saanut Blue Flag -palkinnot FEE:ltä (Foundation for Environmental Education). Palkinto on tunnustus veden laadusta, ympäristökasvatuksesta ja -tiedotuksesta, ympäristönhoidosta ja rantojen turvallisuudesta. Kaupungissa kannattaa vierailla vuoden Ferr’Agoston aikana elokuun toisella ja kolmannella viikolla. Tänä ajanjaksona monet juhlivat ja jopa nukkuvat rannalla!

Osa Ragusan maakunnasta on muuttunut dramaattisesti viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana, paljolti matkailun syystä. Kuitenkin monissa paikoissa Ragusa on pysynyt koskemattomana viimeiset kaksi vuosisataa, ja 1700–luvun tunnelma on yhä tallella. Ragusassa ja Pozzallossa sijaitsee kuitenkin kaksi suurta teollisuusaluetta.

Kaupunki on myös tärkeä satama, josta on lauttayhteys Maltalle ja matka kestää noin 90 minuuttia highdspeed lautalla.


Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki ja World Heritage site ja on käytännössä ulkoilmamuseo. Kaupunki on elävä kokemus barokkiarkkitehtuurista, Knights of St Johnni lahjoittama monumentti lähes viisi vuosisataa sitten. Vuosien ajan Valletta on toivottanut tervetulleeksi keisarit, valtionpäämiehiä, taiteilijoita ja runoilijoita ja on nyt pysyvä Maltan hallitus. Kaupungissa on useita viehättäviä kahviloita ja baareja, ja on nykyään yksi Maltan tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten majesteettinen Johanneksen Co-Cathedral, mahtava linnake ja aarre korvaamattomia maalauksia. Se tarjoaa myös upean tilannekuva Maltan Grand Harbourista, jota on usein kuvattu kauneimmaksi Välimerellä. Kaupungin ainutlaatuiset puitteet toimivat myös isäntänä useille kulttuuritapahtumille, Englannin teatterista johtavien oopperalaulajien konsertteihin.