Laiva Pozzallosta Vallettaan

Sisilian ja Maltan saaret yhdistyvät Virtu Ferriesin liikennöimällä Pozzallo-Valletta reitillä, jolla tehdään viikottain jopa 12 ylitystä. Matkan kesto on 1h 45 min.
Pozzallo-Valletta aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme aikatauluja sekä hintoja.

Pozzallo - Valletta lauttaoperaattorit

  • Virtu Ferries
    • 12 lähtöä viikoittain 1 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pozzallo Valletta

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pozzallo Valletta on auto ja 2 matkustajaa.

Pozzallo opas

Pozzallo on italialainen kaupunki Ragusan alueella Sisiliassa. Kaupunki houkuttelee paljon kävijöitä varsinkin kesäisin, koska kaupungin alueen neljä rantaa on saanut Blue Flag -palkinnot FEE:ltä (Foundation for Environmental Education). Palkinto on tunnustus veden laadusta, ympäristökasvatuksesta ja -tiedotuksesta, ympäristönhoidosta ja rantojen turvallisuudesta. Kaupungissa kannattaa vierailla vuoden Ferr’Agoston aikana elokuun toisella ja kolmannella viikolla. Tänä ajanjaksona monet juhlivat ja jopa nukkuvat rannalla!

Osa Ragusan maakunnasta on muuttunut dramaattisesti viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana, paljolti matkailun syystä. Kuitenkin monissa paikoissa Ragusa on pysynyt koskemattomana viimeiset kaksi vuosisataa, ja 1700–luvun tunnelma on yhä tallella. Ragusassa ja Pozzallossa sijaitsee kuitenkin kaksi suurta teollisuusaluetta.

Kaupunki on myös tärkeä satama, josta on lauttayhteys Maltalle ja matka kestää noin 90 minuuttia highdspeed lautalla.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki ja World Heritage site ja on käytännössä ulkoilmamuseo. Kaupunki on elävä kokemus barokkiarkkitehtuurista, Knights of St Johnni lahjoittama monumentti lähes viisi vuosisataa sitten. Vuosien ajan Valletta on toivottanut tervetulleeksi keisarit, valtionpäämiehiä, taiteilijoita ja runoilijoita ja on nyt pysyvä Maltan hallitus. Kaupungissa on useita viehättäviä kahviloita ja baareja, ja on nykyään yksi Maltan tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten majesteettinen Johanneksen Co-Cathedral, mahtava linnake ja aarre korvaamattomia maalauksia. Se tarjoaa myös upean tilannekuva Maltan Grand Harbourista, jota on usein kuvattu kauneimmaksi Välimerellä. Kaupungin ainutlaatuiset puitteet toimivat myös isäntänä useille kulttuuritapahtumille, Englannin teatterista johtavien oopperalaulajien konsertteihin.