COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Turkki - Egean saaret lautat sivullamme.

Cesme - Khios lauttaoperaattorit

    • 7 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta
    • 10 lähtöä viikoittain 30 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Cesme satamaan Khios

Turkki ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Cesme Khios, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ertürk Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Turyol reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Cesme Khios kohteiden Turkki ja Egean saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Cesme opas

Cesme on rannikkokaupunki Turkista länteen ja se sijaitsee samannimisen niemimaan kärjessä. Kaupunki on suosittu lomakohde ja se on noin 85 km länteen Izmiristä, Turkin suurimmasta Egeanmeren kaupungista. Nimi "Çesme" tarkoittaa "suihkulähdettä" ja mahdollisesti viittaa moniin ottomaanien suihkulähteisiin joita on hajallaan eri puolilla kaupunkia. Kaupunkia hallitsee Cesmen linna ja siellä on monia muita nähtävyyksiä. Linnan lähellä sijaitsee ottomaanien karavaaniseraijit joka on rakennettu 1400–luvulla ja on nykyään boutique-hotelli. Pitkin joitakin takakatuja on vanhoja perinteisiä ottomaanien taloja sekä Sakiz talon tyyppisiä outojen linjojen asuntoja, kiinnostuksesta rattaisiin.
Çesmestä lähtee ja saapuu päivittäin kaksi lauttaa Kreikan saarelle Chiokselle, minne matka kestää hieman yli tunnin. Jotkut risteilyalukset pysähtyvät Çesmessä, tyypillisesti kesäkuusta lokakuuhun.


Khios opas

Kreikan saari Chios sijaitsee koillis-Egeanmerellä, hyvin lähellä Turkkia ja vastapäätä Erithrean niemimaata, erotettuna siitä Chioksen salmella. Saaren pinta-ala on 842 neliökilometriä ja asukasluku on noin 54 000. Noin puolet saaren väestöstä asuu saaren pääkaupungissa, Chioksessa. Näkemisen arvoisiin nähtävyyksiin kuuluu Bysantin museo, joka sijaitsee vanhassa ottomaanien moskeijassa, jossa voit nähdä täydellieen kopion kuuluisasta Delacroix'n maalauksesta "Massacre at Chios". Lisäksi saarella on kuuluisa "Korais" kirjastojossa on Adamantios Koraisin henkilökohtainen kokoelma sen 1300:n historiallisen volyymin lisäksi ja Merimuseo, jossa kävijät voivat nähdä tarkkoja jäljennöksiä purjelaivoista ja höyrylaivoista. Kävele Kaloplitis kapeilla kaduilla ja ihastele varustamojen kartanoita, ja mene Tampákikaan asti, jossa voit nähdä majesteettiset vanhohen tehtaiden myllyt ja Ioustinianin palatsin.

Chioksen lauttojen kohteita ovat Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rodos, Samos, Lemnoksen, Mytilene, Oinousses, Psara ja Cesme.