Cesme
Khios
Lautat maahan Egean saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cesme satamaan Khios

Turkki ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Cesme Khios, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ertürk Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Turyol reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Cesme Khios kohteiden Turkki ja Egean saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Turkki - Egean saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cesme - Khios?

Lautan ylitysaika Cesme - Khios on noin 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cesme - Khios?

Cesme to Khios lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cesme - Khios on 51 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cesme - Khios?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Cesme ja Khios välillä. Nämä ovat
  • Ertürk Lines
  • Turyol

Miten voin varata lauttalippuja Cesme - Khios?

Varaa lautat reitiltä Cesme kohteeseen Khios tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cesme - Khios?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cesme - Khios
  • Ertürk Lines
  • Turyol

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cesme - Khios?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cesme ja Khios välillä
  • Turyol

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cesme - Khios?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Turyol

Mikä on etäisyys Cesme ja Khios välillä?

Etäisyys Cesme ja Khios välillä on noin 9 meripeninkulmaa.

Cesme opas

Cesme on rannikkokaupunki Turkista länteen ja se sijaitsee samannimisen niemimaan kärjessä. Kaupunki on suosittu lomakohde ja se on noin 85 km länteen Izmiristä, Turkin suurimmasta Egeanmeren kaupungista. Nimi "Çesme" tarkoittaa "suihkulähdettä" ja mahdollisesti viittaa moniin ottomaanien suihkulähteisiin joita on hajallaan eri puolilla kaupunkia. Kaupunkia hallitsee Cesmen linna ja siellä on monia muita nähtävyyksiä. Linnan lähellä sijaitsee ottomaanien karavaaniseraijit joka on rakennettu 1400–luvulla ja on nykyään boutique-hotelli. Pitkin joitakin takakatuja on vanhoja perinteisiä ottomaanien taloja sekä Sakiz talon tyyppisiä outojen linjojen asuntoja, kiinnostuksesta rattaisiin.
Çesmestä lähtee ja saapuu päivittäin kaksi lauttaa Kreikan saarelle Chiokselle, minne matka kestää hieman yli tunnin. Jotkut risteilyalukset pysähtyvät Çesmessä, tyypillisesti kesäkuusta lokakuuhun.


Khios opas

Kreikan saari Chios sijaitsee koillis-Egeanmerellä, hyvin lähellä Turkkia ja vastapäätä Erithrean niemimaata, erotettuna siitä Chioksen salmella. Saaren pinta-ala on 842 neliökilometriä ja asukasluku on noin 54 000. Noin puolet saaren väestöstä asuu saaren pääkaupungissa, Chioksessa. Näkemisen arvoisiin nähtävyyksiin kuuluu Bysantin museo, joka sijaitsee vanhassa ottomaanien moskeijassa, jossa voit nähdä täydellieen kopion kuuluisasta Delacroix'n maalauksesta "Massacre at Chios". Lisäksi saarella on kuuluisa "Korais" kirjastojossa on Adamantios Koraisin henkilökohtainen kokoelma sen 1300:n historiallisen volyymin lisäksi ja Merimuseo, jossa kävijät voivat nähdä tarkkoja jäljennöksiä purjelaivoista ja höyrylaivoista. Kävele Kaloplitis kapeilla kaduilla ja ihastele varustamojen kartanoita, ja mene Tampákikaan asti, jossa voit nähdä majesteettiset vanhohen tehtaiden myllyt ja Ioustinianin palatsin.

Chioksen lauttojen kohteita ovat Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rodos, Samos, Lemnoksen, Mytilene, Oinousses, Psara ja Cesme.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Turyol 09:20 09:50 30 minuuttia Mon, Ke, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.