Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Khios lauttasatamaan

  • Khios majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Khios lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Khios majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Khios lauttapalvelut

Khios opas

Khios opas

Khios-salmen Turkista erottama Khios on Kreikan saarista viidenneksi suurin ja sijaitsee Egeanmeressä 7 kilometriä Asia Minorin rannikolta. Keskiajalla saari tunnettiin nimillä Ofioussa (viitaten saaren moniin käärmeisiin = ofis) sekä Pityoussa (mäntyjen peittämä) ja sitä hallitsivat useat ulkoiset voimat ovat kutsuneet saarta nimillä Scio (genovalaiset), Chio (italialaiset) ja Sakiz (ottomaanit). Khios tunnetaan vahvasta kauppalaivayhteisöstään, uniikista mastiksistaan ja keskiaikaisista kylistään. Saarelta löytyy Unescon maailmanperintökohde 1000-luvun luostari Nea Moni.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.