COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cork - Roscoff on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Cork satamaan Roscoff

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.

Laivalla

Cork - Roscoff lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 15 hr
    • Get price

Lautta satamasta Cork satamaan Roscoff

Irlanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Cork Roscoff. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 tuntia.

Cork Roscoff matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Cork opas

Corkin kaupunki Irlannissa sijaitsee maan lounais-osassa Munsterin maakunnassa. Irlannin toiseksi suurin kaupunki on saarella Lee joen äärellä, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsiosassa. Kaupungin itäpuolella, missä kanavat kohtaavat jälleen, laiturit ja telakat johtavat Lough Mahoniin ja Corkin satamaan, yhteen maailman suurimmista luonnollisista satamoista.
Vaikka keskiaikaisesta kaupungista on vain vähän jäljellä, on se jättänyt vahvan perinnön etenkin 1700–luvulta ja Viktoriaaniselta ajalta lähtien. Vähittäiskauppa Corkissa sisältää sekoituksen moderneja kauppakeskuksia ja perheomisteisia pikkukauppoja. Tavaratalot tarjoavat jotain kaikille budjeteille, kalliista putiikeista tusinatavaraan.

Corkin satamassa on rajoitetut palvelut, ja matkustajat jotka tarvitsevat enemmän kuin odotusaulalla on tarjota voivat mennä Ringaskiddyyn, missä postitoimisto tarjoaa valuutanvaihtoa ja matkailuneuvontaa. Cork ei ole paljon kauempana ja se tarjoaa paljon suuremman valikoiman palveluja. Ringaskiddystä löytyy raha-automaatteja, ravintoloita, bensa-asemia, B&B.tä ja muutamia kauppoja.


Roscoff opas

Roscoff on satamakaupunki Bretagnen alueella Pohjois-Ranskassa ja se on idyllinen johdatus Bretagnen maalaismaiseen hurmaan. Roscoffissa on viehättäviä 1500–luvun graniittirakennuksia rannikkoa vasten, kadut täynnä upeita ravintoloita, jotka tarjoilevat hyvää ruokaa ja viehättäviä pieniä taidegallerioita ja lahjatavaraliikkeitä. Kaupunki on erikoistunut kalaruokiin ja perinteisiin Breton ohukaisiin, joita voi nauttia yhdessä monista kadunvarsi crêperiessä. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kuuluisia Brittany thallasolterapiaa - virkistäviä, paranemista ja rentouttavia hoitoja joissa käytetään merivettä ja meren tuotteita.

Brittany on yksi 27:stä alueesta Ranskassa ja sijaitsee suurella niemimaalla luoteeis-Ranskassa Englannin Kanaalin ja Biskajanlahden välissä. Sen pääkaupunki on Rennes.

Satama on ollut toiminnassa vuodesta 1973, vaikka siellä ei ole suuria tiloja. Lauttaliikenne kuljettaa matkustajia sekä Rosslareen että Corkiin Irlantiin. Matka-ajat ovat noin 17 tuntia Rosslareen ja 13 tuntia Corkiin.