Cork
Roscoff
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cork satamaan Roscoff

Irlanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Cork Roscoff. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 16 tuntia.

Cork Roscoff matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Cork satamaan Roscoff

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cork - Roscoff?

Lautan ylitysaika Cork - Roscoff on noin 16h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cork - Roscoff?

Cork to Roscoff lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cork - Roscoff on 241 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cork - Roscoff?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Cork to Roscoff ja tämä on
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Cork - Roscoff?

Varaa lautat reitiltä Cork kohteeseen Roscoff tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cork - Roscoff?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cork - Roscoff
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cork - Roscoff?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cork ja Roscoff välillä
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cork - Roscoff?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Cork ja Roscoff välillä?

Etäisyys Cork ja Roscoff välillä on noin 320 meripeninkulmaa.

Cork Roscoff lautta arvostelut

 • "Ensimmäinen lautta UK:sta Ranskaan"

  Kun teimme lähtöselvityksen Plymouthin terminaalissa, wc:t eivätkä vesipsiteet toimineet. Yli tunnin odotus ilman vettä ei ollut mukava kokemus. Lauttamatka ja itse lautta olivat hyviä. Vaikka oli vaikeaa ymmärtää missä yläpeti oli. Kun kysyin vastaanotosta: se on katossa. Mukava ja avulias henkilökunta sekä Plymouthissa että Roscoffissa. Terveisin Irene ja Göran Ruotsista.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Santanderista Portsmouthiin kesäkuu 2013"

  Kokonaisuudessaan meillä oli hauskaa laivalla. Yläpetiin oli hankala kivuta ja patja olisi voinut olla paksumpi. Itsepalveluravintolan pihvi oli melkein syömäkelvotonta, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut valittaa. Nautin ensimmäisestä matkastani Biscayn lahden läpi.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus!!"

  Hieno palvelu, hieno kokemus, ystävällinen henkilökunta ja hyvät hinnat laivalla. Ei tarvitse varata hyttiä, kallistuvat isutimet ovat todella mukavia. Suosittelen sitä ja käytän itse uudelleen varmasti! Merci beaucoup!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lautta Portsmouthista Santanderiin"

  Paras lautta millä olen koskaan matkustanut. Se muistuttaa enemmän risteilyalusta kuin lauttaa. Kaikki tilat ovat tahrattomia, ruoka on fantastista, suosittelisin tätä lauttaa kaikille, hyvin ammattimainen. On ilo matkustaa sillä.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cork opas

Corkin kaupunki Irlannissa sijaitsee maan lounais-osassa Munsterin maakunnassa. Irlannin toiseksi suurin kaupunki on saarella Lee joen äärellä, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsiosassa. Kaupungin itäpuolella, missä kanavat kohtaavat jälleen, laiturit ja telakat johtavat Lough Mahoniin ja Corkin satamaan, yhteen maailman suurimmista luonnollisista satamoista.
Vaikka keskiaikaisesta kaupungista on vain vähän jäljellä, on se jättänyt vahvan perinnön etenkin 1700–luvulta ja Viktoriaaniselta ajalta lähtien. Vähittäiskauppa Corkissa sisältää sekoituksen moderneja kauppakeskuksia ja perheomisteisia pikkukauppoja. Tavaratalot tarjoavat jotain kaikille budjeteille, kalliista putiikeista tusinatavaraan.

Corkin satamassa on rajoitetut palvelut, ja matkustajat jotka tarvitsevat enemmän kuin odotusaulalla on tarjota voivat mennä Ringaskiddyyn, missä postitoimisto tarjoaa valuutanvaihtoa ja matkailuneuvontaa. Cork ei ole paljon kauempana ja se tarjoaa paljon suuremman valikoiman palveluja. Ringaskiddystä löytyy raha-automaatteja, ravintoloita, bensa-asemia, B&B.tä ja muutamia kauppoja.


Roscoff opas

Roscoff on satamakaupunki Bretagnen alueella Pohjois-Ranskassa ja se on idyllinen johdatus Bretagnen maalaismaiseen hurmaan. Roscoffissa on viehättäviä 1500–luvun graniittirakennuksia rannikkoa vasten, kadut täynnä upeita ravintoloita, jotka tarjoilevat hyvää ruokaa ja viehättäviä pieniä taidegallerioita ja lahjatavaraliikkeitä. Kaupunki on erikoistunut kalaruokiin ja perinteisiin Breton ohukaisiin, joita voi nauttia yhdessä monista kadunvarsi crêperiessä. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kuuluisia Brittany thallasolterapiaa - virkistäviä, paranemista ja rentouttavia hoitoja joissa käytetään merivettä ja meren tuotteita.

Brittany on yksi 27:stä alueesta Ranskassa ja sijaitsee suurella niemimaalla luoteeis-Ranskassa Englannin Kanaalin ja Biskajanlahden välissä. Sen pääkaupunki on Rennes.

Satama on ollut toiminnassa vuodesta 1973, vaikka siellä ei ole suuria tiloja. Lauttaliikenne kuljettaa matkustajia sekä Rosslareen että Corkiin Irlantiin. Matka-ajat ovat noin 17 tuntia Rosslareen ja 13 tuntia Corkiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 16:00 08:00 16 tuntia To, Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.