Rosslare
Cherbourg
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Rosslaresta Cherbourgiin

Irish Ferries ja Stena Line operoivat Irlannin ja Ranskan välillä Rosslare-Cherbourg reitillä. Irish Ferries kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää noin 18 tuntia 30 minuuttia. Stena Line kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 17 tuntia.
Rosslaren ja Cherbourgin välillä tehdään viikoittain 5 matkaa. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat aikataulut sekä parhaat hinnat.

Lauttavaihtoehdot satamasta Rosslare satamaan Cherbourg

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Rosslare - Cherbourg?

  Lautan ylitysaika Rosslare - Cherbourg on noin 17h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Rosslare - Cherbourg?

  Rosslare to Cherbourg lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rosslare - Cherbourg on 313 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rosslare - Cherbourg?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Rosslare ja Cherbourg välillä. Nämä ovat
  • Stena Line
  • Brittany Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Rosslare - Cherbourg?

  Varaa lautat reitiltä Rosslare kohteeseen Cherbourg tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Cherbourg?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Cherbourg
  • Stena Line
  • Brittany Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rosslare - Cherbourg?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rosslare ja Cherbourg välillä
  • Stena Line
  • Brittany Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rosslare - Cherbourg?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Stena Line
 • Mikä on etäisyys Rosslare ja Cherbourg välillä?

  Etäisyys Rosslare ja Cherbourg välillä on noin 324 meripeninkulmaa.

Rosslare Cherbourg lautta arvostelut

 • "Kiitos hyvästä matkasta"

  Mukavaa laivalla, henkilökunta miellyttävä ja ystävällinen ja kokonaisuudessaan hyvä palvelu.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Halpa ja hyvä"

  18-tunnin paluumatka Cherboughsta Rosslareen maksoi vain 300€ pakulta ja kahdelta matkustajalta - oikein kohtuullista. Henkilökunta oli mukava ja avulias. Hyvää työtä, Celtic Link.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Cherbourg opas

Cherbourg sijaitsee Cotentin niemimaan pohjoiskärjessä Manchen alueella Normandian Ranskassa. Se tunnetaan parhaiten satamakaupunkina ja saapumispisteenä Cross Channel lautiolle Britanniasta. Vierailu Cherbourgiin on aloitettava yhdestä kaupungin arvostetuimmista kulttuurilaitoksista, T. Henryn (1776-1836)museosta. Museo on perustettu vuonna 1831, yli 160:n Henryn (Royal museoiden komissaari) maalauksen lahjoituksella, ja nykyään kokoelmassa on 300 Ranskan, Italian ja Hollannin taiteilijioden maalauksia keskiajalta nykypäivään. Näihin kuuluu muunmuassa Murrillon "Ascent Golgatalle" (1618-1682); Filippino Lippin kiistanalainen "Kristus kuoli" (1457-1504); Beato Angelico (1395 -1455) "Conversion of St. Augustine," ja sen jälkeen erittäin vaikuttava kokoelma JF Milletin (1814-1875) teoksia. Toinen näkemisen arvoinen nähtävyys on Abbey du Voeu, jonka perusti Matilda (1080-1118), Henry I:n (1068 ca-1135) vaimo vuonna 1145. Se on omistettu Neitsyelle. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1181, Henry II:n (1133-1189) ja Eleanor Aquitaine (1122-1204) vallan aikana, jotka olivat läsnä tilaisuudessa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa se on vaurioitunut pahoin.

Lautalla pääsee Pooleen, Portsmouthiin ja Rosslareen kaupungin satamasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 18:00 12:00 18 tuntia Sun
Stena Line 19:00 13:00 18 tuntia Pe
Brittany Ferries 22:00 15:00 17 tuntia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.