Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Nynäshamn lauttasatamaan

 • Autolla

  Nynäshamn on noin tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Ota tie 73 etelään ja Södertäljestä jatka tiellä 225. Lauttaterminaalin on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta.

 • Junalla

  Nynäshamnin rautatieasema on alle 1 km lauttaterminaalista. Nynäshamnista on hyvät junayhteydet muualle Ruotsiin. Matka Tukholmasta junalla kestää noin tunnin.

 • Bussilla

  Nynäshamnin linja-autoasema on rautatieaseman vieressä. Bussi nro. 783 Södertäljestä vie noin 1 tunti ja 20 minuuttia. Nynäshamnista on myös hyvät bussiyhteydet muualle Ruotsiin.

 • Osoite

  Färjeterminalen, 149 30 Nynäshamn, Ruotsi

 • Nynäshamn majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Nynäshamn lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Nynäshamn majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Nynäshamn lauttapalvelut

Nynäshamn opas

Mitä tekemistä Nynäshamn tarjoaa?

He, jotka nauttivat ulkoilmasta tulevat varmasti rakastumaan Nynäshamniin; Kaupunki täyttyy upeaan vehreään ympäristöön ja lukuisiin vaellus polkuihin, tehden kohteesta oivallisen reippaalle kävelylenkille. Nynäshamn on kuvankauniiden luontpolkujen paratiisi, joista Strandvagen on ehdoton ykkönen; Alue on täynnä erikoisia polkuja ja kauniita maisemia - niille jotka tahtovat päihittää ystävänsä mitä idyllisimmillä valokuvilla - tämä on se paikka. Vaikka kaupungin ympäristö on suunniteltu varta vasten loikoiluun ja rauhalliseen ajanviettoon, tarjolla on kuitenkin ajanvietettä lisäämään kaupungin seikkailuhenkeä. Varsinkin turistien keskuudessa kajakki ajelut ovat suosittuja; Alan ammattilaiset avustavat ensikertalaisia oppimaan kajakki ajelun alkeet mitä kauneimmassa ympäristössä. Kauempana on museoita jotka tarjoavat kulttuurisen sekä opetuksellisen sipaisun jo muuten vetovoimaiseen osaan Skandinaviaa.

Mitä liikennemuotoja Nynäshamn tarjoaa?

Viehättävien maisemien vuoksi suurin osa vierailijoista suosii kävelyä, mutta kaupungissa on myös valmiustilassa olevia takseja, joita löytyy joka kulmasta

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.