Dover satamaan Dunkerque lautta

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Dover Dunkerque. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Dover Dunkerque matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dover satamaan Dunkerque lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Dover - Dunkerque lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 12 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Dover Dunkerque hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dover Dunkerque on auto ja 2 matkustajaa.

Dover opas

Doverin kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla Kentin läänissä Kaakkois-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikon kapeimmalla kohdalla Britannian ja Ranskan välillä, mitä kutsutaan Dover Straitiksi. Doverissa on monia asioita ja paikkoja nähdä ja tehdä. Bleriotin muistomerkki, joka on muistoksi paikalla jonne Bleriot laskeutui ensimmäisen kanaalin ylityslennon jälkeen vuonna 1909, on hahmotelma ilmassa lentävästä aluksesta. Doverin linna on keskiaikainen linna kaupungissa, joka perustettiin 1100–vuosisadalla, ja jota on kuvattu "Avaimeksi Englantiin" sen puoluksen merkityksestä kautta historian, ja se on suurin linna Englannissa.

Doverin satama on maailman vilkkain matkustajasatama, jossa 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2,8 miljoonaa autoa ja moottoripyöriä ja 86000 bussia kulkee sen läpi vuosittain. Se on tärkein lähtösatama matkailijoille Britanniasta Ranskaan ja manner-Eurooppaan. Palveluja liikennöi P&O Ferries, DFDS Seaways ja MyFerryLink Calaisiin ja Dunkerqueen.

Dunkerque opas

Johtavana ranskalaisena satamakaupunkina Dunkerque, joka sijaitsee Pohjois-Ranskassa, on riippuvainen sen merkittävästä satamatoiminnasta. Itse asiassa Dunkerquen on kolmanneksi suurin satama Ranskassa, Le Havren ja Marseillen jälkeen. Entisenä kalastajakylänä paljon sen perinnöstä on sidottu kalastusalaan ja vaikuttavaan satamamuseoon, joka kertoo Dunkerquen elämästä merenkulun ja kalastuksen historiassa kaikessa värikkyydessään. Koska Dunkerque on sota-ajan historiallinen kaupunki, sen museot tarjoavat runsaasti tietoa, erityisesti ympäröivästä Operaatio Dynamosta. Upouutena kaupunkina, joka oli rakennettava uudelleen toisen maailmansodan jälkeen, sillä on vaikuttavia monumentteja kuten kaupungintalo ja Le Laac, ulkoveistospuutarha ja museo. Rannikkokaupunkina Dunkerque tarjoaa upean hiekkarannan jonka merenrannalla on brasserie ja toimintaa.

Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Doveriin Englantiin 11 kertaa päivässä.