Laiva Doverista Dunkerqueen

Ranska ja Englanti yhdistyvät Dunkerque-Dover reitilläm jota liikennöi DFDS Seaways. Ylityksiä on tarjolla 12 päivässä ja matka kestää 2 tuntia.

Dunkerque-Dover aikataulut ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

Dover - Dunkerque lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 12 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Dover Dunkerque

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Dover Dunkerque on auto ja 2 matkustajaa.

Dover opas

Doverin kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla Kentin kunnassa Kaakkois-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverin salmella, Britannian ja Ranskan välillä. Doverissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Bleriotin muistomerkki on hahmotelma ilmassa lentävästä aluksesta, jolla Bleriot syöksylaskeutui ensimmäisen kanaalin ylityslennon jälkeen vuonna 1909. Doverin keskiaikainen linna perustettiin 1100–luvulla, ja sitä kutsutaan nimellä "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian.

Doverin satama on maailman vilkkain matkustajasatama, jonka läpi matkustaa vuosittain 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2,8 miljoonaa autoa ja moottoripyörää sekä 86 000 bussia. Se on tärkein lähtösatama Britanniasta Ranskaan ja manner-Eurooppaan matkaileville. Palveluja liikennöivät P&O Ferries, DFDS Seaways ja MyFerryLink, tarjoten reittejä Calaisiin ja Dunkerqueen.

Dunkerque opas

Johtavana ranskalaisena satamakaupunkina Dunkerque, joka sijaitsee Pohjois-Ranskassa, on riippuvainen sen merkittävästä satamatoiminnasta. Itse asiassa Dunkerquen on kolmanneksi suurin satama Ranskassa, Le Havren ja Marseillen jälkeen. Entisenä kalastajakylänä paljon sen perinnöstä on sidottu kalastusalaan ja vaikuttavaan satamamuseoon, joka kertoo Dunkerquen elämästä merenkulun ja kalastuksen historiassa kaikessa värikkyydessään. Koska Dunkerque on sota-ajan historiallinen kaupunki, sen museot tarjoavat runsaasti tietoa, erityisesti ympäröivästä Operaatio Dynamosta. Upouutena kaupunkina, joka oli rakennettava uudelleen toisen maailmansodan jälkeen, sillä on vaikuttavia monumentteja kuten kaupungintalo ja Le Laac, ulkoveistospuutarha ja museo. Rannikkokaupunkina Dunkerque tarjoaa upean hiekkarannan jonka merenrannalla on brasserie ja toimintaa.

Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Doveriin Englantiin 11 kertaa päivässä.