Dover
Calais
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Doverista Calais'hin

Englanti yhdistyy Ranskaan Dover-Calais reitillä jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. DFDS Seaways kulkee reittiä jopa 15 kertaa päivässä kun taas P&O Ferries kulkee reitillä jopa 23 kertaa päivässä. Matkat kestävät tunnin ja 30 minuuttia.
Dover-Calais välillä tehdään viikossa jopa 38 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Lauttavaihtoehdot satamasta Dover satamaan Calais

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Dover - Calais?

  Lautan ylitysaika Dover - Calais on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Dover - Calais?

  Dover to Calais lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Dover - Calais on 155 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Dover - Calais?

  On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Dover ja Calais välillä. Nämä ovat
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Dover - Calais?

  Varaa lautat reitiltä Dover kohteeseen Calais tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dover - Calais?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dover - Calais
  • P&O Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Dover - Calais?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Dover ja Calais välillä
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Dover - Calais?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • P&O Ferries
  • DFDS Seaways
  • Irish Ferries
 • Mikä on etäisyys Dover ja Calais välillä?

  Etäisyys Dover ja Calais välillä on noin 32 meripeninkulmaa.

Dover Calais lautta arvostelut

 • "Curate's egg"

  Varausprosessi ja ylitys olivat hyviä ja edustivat hyvää vastinetta rahoille, mutta fish & chips oli surkeaa.

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Elokuu 2013"

  Erittäin auttavainen henkilökunta palautti vaimoni villapaidan, jonka hän unohti lautalle menomatkalla - he eivät olisi voineet olla avuliaampia. Yleisesti tehokas ja hässäkkä-vapaa matkustus rentouttavalla ilmapiirillä.

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loma UK:ssa"

  Helppo varata Internetissä, ja meidän tapauksessamme saimme oikein hyvää palvelua puhelimessa, kun soitimme muuttaaksemme varaustamme.

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen matka"

  Erittäin suoraviivainen, tehokas, rahan arvoinen.

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Dover opas

Doverin kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla Kentin kunnassa Kaakkois-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverin salmella, Britannian ja Ranskan välillä. Doverissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Bleriotin muistomerkki on hahmotelma ilmassa lentävästä aluksesta, jolla Bleriot syöksylaskeutui ensimmäisen kanaalin ylityslennon jälkeen vuonna 1909. Doverin keskiaikainen linna perustettiin 1100–luvulla, ja sitä kutsutaan nimellä "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian.

Doverin satama on maailman vilkkain matkustajasatama, jonka läpi matkustaa vuosittain 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2,8 miljoonaa autoa ja moottoripyörää sekä 86 000 bussia. Se on tärkein lähtösatama Britanniasta Ranskaan ja manner-Eurooppaan matkaileville. Palveluja liikennöivät P&O Ferries, DFDS Seaways ja MyFerryLink, tarjoten reittejä Calaisiin ja Dunkerqueen.


Calais opas

Calais on kaupunki Ranskan Nord-Pas de Calais'n auleella. Se on Ranskan lähin satama Englantiin ja on ollut pitkään sitova tekijä kaupan ja matkailun välillä Euroopan maissa. Doverinsalmi, joka sijaitsee Englannin kanaalilla Iso-Britannian mantereella, on noin 32 km päässä Calaisista. Calais oli itse asiassa Ison-Britannian alue vuosisatoja ennen kuin siitä tuli osa Pohjois-Ranskaa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin kuuluisat valkoiset kalliot.

Kaupunki on jaettu kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin kaupunkiin. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, on keinotekoisella saarella, jota ympäröi kanaalit ja satamat. Kaupungin moderni osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella. Calais ei ole kuuluisa vain tärkeänä Ranskan ja Englannin yhdistävänä satamana, mutta myös kehittyvänä matkailukeskuksena johon kuuluu rikas kulttuuriperintö, museot, Ranskan gastronomisia nautintoja, vilkas yöelämä ja Belfries, (piiritystornit, jotka on rakennettu suojelemaan kaupunkia hyökkäyksiltä). tornit ovat myös UNESCOn maailmanperintökohdelistalla.

Lautat Englantiin lähtevät Calaisista keskimäärin 30 minuutin välein, ja matka-aika Doveriin on noin 75 minuuttia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.