Dover satamaan Calais lautta

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Dover Calais, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. DFDS Seaways reitti kulkee jopa 15 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun P&O Ferries reitti kulkee jopa 23 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 38 ylitystä päivä reitillä Dover Calais kohteiden Englanti ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Dover satamaan Calais lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Dover - Calais lauttaoperaattorit

 • DFDS Seaways
  • 15 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • P&O Ferries
  • 23 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Dover Calais hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dover Calais on auto ja 2 matkustajaa.

Dover Calais lautta arvostelut

 • "Auttavainen henkilökunta"

  Oikein yksinkertainen ylitys - lähtöselvitys ja ravintolahenkilökunta kaikki oikein mukavia. Laiva oli myöhässä paluumatkalla, tämä saattoi johtua valtavasta ruuhkasta Calaisissa.

  'Anonyymi' matkusti Dover Calais operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Elokuu 2013"

  Erittäin auttavainen henkilökunta palautti vaimoni villapaidan, jonka hän unohti lautalle menomatkalla - he eivät olisi voineet olla avuliaampia. Yleisesti tehokas ja hässäkkä-vapaa matkustus rentouttavalla ilmapiirillä.

  'Richard' matkusti Dover Calais operaattorilla DFDS Seaways aluksella Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lomamatka"

  Olemme käyttäneet lauttoja nyt muutaman vuoden matkustaessa Hollantiin ja Ranskaan. Tällä kertaa (heinäkuu 2013) DFDS:n lautta lähti puoli tuntia myöhässä Doverista eivätkä vessat olleet ollenkaan siistejä. Harmi, sillä meillä on yleensä todella hyvä kokemus.

  'Astrid' matkusti Dover Calais operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loma UK:ssa"

  Helppo varata Internetissä, ja meidän tapauksessamme saimme oikein hyvää palvelua puhelimessa, kun soitimme muuttaaksemme varaustamme.

  'Leif' matkusti Dover Calais operaattorilla DFDS Seaways aluksella Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Dover opas

Doverin kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla Kentin läänissä Kaakkois-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikon kapeimmalla kohdalla Britannian ja Ranskan välillä, mitä kutsutaan Dover Straitiksi. Doverissa on monia asioita ja paikkoja nähdä ja tehdä. Bleriotin muistomerkki, joka on muistoksi paikalla jonne Bleriot laskeutui ensimmäisen kanaalin ylityslennon jälkeen vuonna 1909, on hahmotelma ilmassa lentävästä aluksesta. Doverin linna on keskiaikainen linna kaupungissa, joka perustettiin 1100–vuosisadalla, ja jota on kuvattu "Avaimeksi Englantiin" sen puoluksen merkityksestä kautta historian, ja se on suurin linna Englannissa.

Doverin satama on maailman vilkkain matkustajasatama, jossa 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2,8 miljoonaa autoa ja moottoripyöriä ja 86000 bussia kulkee sen läpi vuosittain. Se on tärkein lähtösatama matkailijoille Britanniasta Ranskaan ja manner-Eurooppaan. Palveluja liikennöi P&O Ferries, DFDS Seaways ja MyFerryLink Calaisiin ja Dunkerqueen.

Calais opas

Calais on kaupunki Ranskan Nord-Pas de Calais'n auleella. Se on Ranskan lähin satama Englantiin ja on ollut pitkään sitova tekijä kaupan ja matkailun välillä Euroopan maissa. Doverinsalmi, joka sijaitsee Englannin kanaalilla Iso-Britannian mantereella, on noin 32 km päässä Calaisista. Calais oli itse asiassa Ison-Britannian alue vuosisatoja ennen kuin siitä tuli osa Pohjois-Ranskaa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin kuuluisat valkoiset kalliot.
Kaupunki on jaettu kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin kaupunkiin. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, on keinotekoisella saarella jota ympäröi kanaalit ja satamat. Kaupungin moderni osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella. Calais ei ole kuuluisa vain tärkeänä Ranskan ja Englannin yhdistävänä satamana, mutta myös kehittyvänä matkailukeskuksena johon kuuluu rikas kulttuuriperintö, museot, Ranskan gastronomisia nautintoja, vilkas yöelämä ja Belfries, (piiritystornit jotka on rakennettu suojelemaan kaupunkia hyökkäyksiltä), jotka ovat Unescon maailmanperintökohteet.

Lautat Englantiin lähtevät Calaisista keskimäärin 30 minuutin välein, ja matka-aika Doveriin on noin 75 minuuttia.