Dubrovnik
Korcula
Lautat maahan Korculan saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Dubrovnik satamaan Korcula

Kroatia ja Korculan saari yhdistyvät reitillä Dubrovnik Korcula, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. TP Line -lautta kulkee jopa 2 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 55 minuuttia samalla kun Krilo Kapetan Luka reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 25 ylitystä viikko reitillä Dubrovnik Korcula kohteiden Kroatia ja Korculan saari välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Korculan saari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Dubrovnik - Korcula?

Lautan ylitysaika Dubrovnik - Korcula on noin 1h 57m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Dubrovnik - Korcula?

Dubrovnik to Korcula lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Dubrovnik - Korcula on 79 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Dubrovnik - Korcula?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Dubrovnik ja Korcula välillä. Nämä ovat
  • TP Line
  • Krilo Kapetan Luka

Miten voin varata lauttalippuja Dubrovnik - Korcula?

Varaa lautat reitiltä Dubrovnik kohteeseen Korcula tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Dubrovnik ja Korcula välillä?

Etäisyys Dubrovnik ja Korcula välillä on noin 59 meripeninkulmaa.

Dubrovnik opas

Dubrovnik on kaupunki Dalmatian alueella Kroatiassa Adrianmerellä. Kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja se on yksi suosituimmista matkakohteista Välimerellä. Kaupungin erityispiirre on sen muurit, jotka kulkevat lähes 2 km ympäri kaupunkia. Seinät ovat neljästä kuuteen metriä paksuja maan puolella, mutta ovat paljon ohuemmat meren puolella. Järjestelmä torneineen rakennettiin suojelemaan kaupunkia. Dubrovnikin muuri on myös ollut suosittu kuvauspaikka HBO: n tv-sarjalle Game of Thrones, jossa muuri ja kaupunki esittää kuvitteellista kaupunkia Kings Landing. Dubrovnikin barokkityylinen katedraali rakennettiin 1700–luvulla ja sen sisällä on vaikuttava aarrekammio ja Saint Blaisen pyhäinjäännökset.

Dubrovnikin lauttaterminaali sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki lautat Dubrovnikiin saapuvat ja lähtevät täältä. Satamasta pääsee Barille, Rijekaan, Splitiin, Stari Gradiin, Korculaan ja Mijetiin.


Korcula opas

Kroatian saari Korcula on yksi vihreimmistä saarista Adrianmerellä ja on myös yksi suosituimmista kohteista Kroatiassa. Kuten monet Kroatian saariet, kreikkalaiset asuttivat sitä ensin ja antoivat sille sen nimen Korkyra Melaina tai "musta Korfu” sen tumman ja tiheämetsäisen ulkonäön mukaan. Saarella itsellään on runsaasti taidetta ja kulttuuria, sekä kaunis luonto monine pienine ja eristäytyneine rantoineen ja lahtineen, pienine ja asumattomine saarineen ja henkeäsalpaavine näkymineen. Saaren tärkein kaupunki on myös nimetty Korculaksi ja se on tyypillinen keskiaikainen Dalmatian muurillinen kaupunki, jossa on pyöreitä torneja ja punakatettuja taloja.

Korculan vanhakaupunki sijaitsee Peljesacin kanaalilla ovaailnmuotoisella maalla. Sillä on keskiaikaiset muurit ja se on täynnä kapeita katuja, jotka haarautuvat pääkadulta, ”selkärangasta”. Kalan luun muotoa käytettiin Korculan vanhankaupungin rakenteessa vähentämään tuulen ja auringon vaikutuksia ja tarjoamaan asukkailleen suojaisen ja viihtyisän majoituksen. Vanhankaupungin arkkitehtuuriin vaikuttivat pääasiassa Venetian renessanssi, vaikka siellä on myös joitakin hienoja esimerkkejä 1930-luvun arkkitehtuurista.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Jadrolinija 07:00 09:00 2 tuntia Jokapäiväinen
TP Line 08:00 10:35 2 tuntia 35 minuuttia Ti, La
TP Line 08:05 10:00 1 tunti 55 minuuttia Jokapäiväinen
TP Line 09:15 11:50 2 tuntia 35 minuuttia Ke, Sun
TP Line 14:15 16:20 2 tuntia 5 minuuttia Mon, Ke, Pe, Sun
TP Line 14:15 16:35 2 tuntia 20 minuuttia Ti, To, La
Krilo Kapetan Luka 15:00 17:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Krilo Kapetan Luka 15:05 17:50 2 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
TP Line 15:15 17:30 2 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.