Dunkerque satamaan Dover lautta

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Dunkerque Dover. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Dunkerque Dover matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dunkerque satamaan Dover lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Dunkerque - Dover lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 12 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Dunkerque Dover hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dunkerque Dover on auto ja 2 matkustajaa.

Dunkerque opas

Dunkerquen on kaupunki sijaitsee Nordin alueella Pohjois-Ranskassa ja se sijaitsee noin 10 km päässä Belgian rajalta. Dunkerque on teollinen kaupunki, joka on erittäin riippuvainen teräksestä, elintarvikkeiden jalostuksesta, öljyn jalostuksesta, laivanrakennus- ja kemianteollisuudesta. Se on myös kolmanneksi suurin satama Ranskassa, Le Havren ja Marseillen jälkeen. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Musée Portuaire jossa on näyttelyitä kuvista sataman historiasta ja läsnäolosta, Musée des Beaux-Arts, jossa on laaja kokoelma flaamilaisia, italialaisia ja ranskalaisia maalauksia ja veistoksia, ja Dunkerquen Carnival.

Rannikkokaupunkina meren herkut ovat usein tarjolla ravintoloissa. Kaupungin ollessa vain 9 kilometrin päässä Belgian rajalta, ovat simpukat ja ranskalaiset yleisiä, samoin oisterit ja monet muut flaamilaiset ruoat joiden nimet saavat kielen rullalle. Jos haluat shoppailla kannattaa sinun suunnata keskustaan, josta löydät ihanan sekoituksen putiikkeja ympäri Place Jean Bartia. Käväise myös Centre Marinen ostoskeskuksessa missä on ranskalaisia muotiliikkeitä. Kaupungin lähettyvillä on myös pari hypermarkettia.

Dunkerquestä kulkee yksi lauttayhtiö Doveriin, Englantiin 11 kertaa päivässä.

Dover opas

Englannin etelärannikolla sijaitseva satamakaupunki Dover on merkittävä lauttasatama matkustajille ja rahdille manner-Eurooppaan. Satama, joka sijaitsee Englannin Kanaalilla, sijaitsee Ranskan ja Iso-Britannian välillä kapeimmassa kohdassa ja on maailman vilkkain matkustajasatama: noin 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2 800 000 autoa ja moottoripyörää ja 86 000 linja-autoa kulkee sen läpi vuosittain. Liitukalliot, jotka ovat kaupungin taustalla, ovat vaikuttava näkymä matkustettaessa kohti satamaa lautalla. Ne tunnetaan nimellä Doverin valkoiset kalliot, ja kapea merikulkuväylä Englannin ja Ranskan välillä on nimetty Doverinsalmeksi.

Tärkeä kaupungin nähtävyys on Doverin linna, joka seisoo vartijana yli sataman. Se on 1100–luvulla rakennettu keskiaikainen linna, jota on kuvattu sanoilla "Avain Englantiin", sen kautta historian puolustavan merkityksen takia. Se on myös suurin linna Englannissa. Tänäpäivänä, Doverin linna on ajastettu monumentti, mikä tarkoittaa, että se on "kansallisesti merkittävä" historiallinen rakennus ja arkeologinen paikka. Se on myös Grade I lueteltu rakennus ja tunnustettu kansainvälisesti merkittäväksi rakennukseksi. Linna, salaiset tunnelit, ja sen ympäröivän maan omistaa nyt English Heritage ja sivusto on merkittävä matkailukohde.