Laiva Dunkerquesta Doveriin

DFDS Seaways yhdistää Ranskan ja Englannin liikennöiden Dunkerque-Dover reittiä jopa 12 kertaa päivässä. Matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.
Dunkerque-Dover väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Dunkerque - Dover lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 12 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Dunkerque Dover

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Dunkerque Dover on auto ja 2 matkustajaa.

Dunkerque opas

Dunkerquen on kaupunki sijaitsee Nordin alueella Pohjois-Ranskassa ja se sijaitsee noin 10 km päässä Belgian rajalta. Dunkerque on teollinen kaupunki, joka on erittäin riippuvainen teräksestä, elintarvikkeiden jalostuksesta, öljyn jalostuksesta, laivanrakennus- ja kemianteollisuudesta. Se on myös kolmanneksi suurin satama Ranskassa, Le Havren ja Marseillen jälkeen. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Musée Portuaire jossa on näyttelyitä kuvista sataman historiasta ja läsnäolosta, Musée des Beaux-Arts, jossa on laaja kokoelma flaamilaisia, italialaisia ja ranskalaisia maalauksia ja veistoksia, ja Dunkerquen Carnival.

Rannikkokaupunkina meren herkut ovat usein tarjolla ravintoloissa. Kaupungin ollessa vain 9 kilometrin päässä Belgian rajalta, ovat simpukat ja ranskalaiset yleisiä, samoin oisterit ja monet muut flaamilaiset ruoat joiden nimet saavat kielen rullalle. Jos haluat shoppailla kannattaa sinun suunnata keskustaan, josta löydät ihanan sekoituksen putiikkeja ympäri Place Jean Bartia. Käväise myös Centre Marinen ostoskeskuksessa missä on ranskalaisia muotiliikkeitä. Kaupungin lähettyvillä on myös pari hypermarkettia.

Dunkerquestä kulkee yksi lauttayhtiö Doveriin, Englantiin 11 kertaa päivässä.

Dover opas

Englannin etelärannikolla Kentin maakunnassa sijaitseva satamakaupunki Dover on merkittävä lauttasatama Britanniasta manner-Eurooppaan matkustaville. Satama, joka on Englannin Kanaalilla, sijaitsee Ranskan ja Iso-Britannian välin kapeimmassa kohdassa ja on maailman vilkkain matkustajasatama: Vuosittain noin 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2 800 000 autoa ja moottoripyörää sekä 86 000 linja-autoa kulkee sen läpi. Satamaa kohti matkustaessa voi ihailla kaupungin taustalla koreilevia ikonisia liitukallioita.

Kaupungin suosittu turistinähtävyys on Doverin linna, joka seisoo vartijana kaupungin yllä. Se on 1100–luvulla rakennettu keskiaikainen linna, jota on kuvattu sanoilla "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian. Se on myös suurin linna Englannissa. Tänäpäivänä, Doverin linna on ajastettu monumentti, mikä tarkoittaa, että se on "kansallisesti merkittävä" historiallinen rakennus ja arkeologinen paikka. Se on myös Grade I luokan rakennus ja kansainvälisesti merkittävä rakennus. Linnan, salaiset tunnelit, ja sen ympäröivän maan omistaa nyt English Heritage.