COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Calais - Dover on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Calais satamaan Dover

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Calais - Dover lauttaoperaattorit

  • 12 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 15 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 14 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Calais Dover lautta arvostelut

 • "Sujuva kokemus"

  Erittäin hyvää vastinetta rahoille, myöhäisillan purjehdus jolla oli hyvät peruspalvelut ja henkilökunta vaikutti olevan organisoitunut ja osaava. Kaupassa oli hyvä valikoima. Kahvila oli melko vanhanaikainen ruokalistassaan ja tyylissään. Tilasin kalan, ranskalaiset ja vihannekset - hyvä hinta mutta ei päätä huimaava ruokailukokemus.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva matka"

  Matka oli hyvä kummallakin suunnalla.

  'Calais Seaways' travelled on Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "vaivaton ylitys"

  Saavuimme ajoissa pitkän ajomatkan jälkeen ja pääsimme aikaisemmalle lautalle ilman mitään ongelmia, laivanlastaus oli helppo, ainoa hampaankoloon jäävä asia oli istuma-alue, jota voisi parantaa "lapsettomalla" alueella sillä "äidin pikku kullat" juoksivat kirkuen ympäriinsä ajaen muut ihmiset muualle etsimään rauhaa samalla kun heidän omat vanhemmat istuivat nurkassa antaen lastensa käyttäytyä miten he lystäsivät. Kauppa ja henkilökunta oli oikein kivat, laivan purku tehokas, jos aikuisten tilan puuttumista ei lasketa kokemus oli oikein hyvä.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Calaisista Doveriin ja takaisin"

  Olen matkustanut jo useiden vuosien ajan Iso-Britanniaan. Ja aina Calaisista Doveriin ja takaisin. Hyvä palvelu, laivan sekä lähtöselvityksen henkilökunta on aina ystävällinen. Ensi vuonna menen uudelleen.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Calais'sta Doveriin

Ranska ja Englanti yhdistyvät Calais-Dover reitillä jota operoi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. DFDS Seaways tarjoaa ylityksiä jopa 15 kertaa päivässä. Matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 30 minuuttia. P&O Ferries tarjoaa matkoja jopa 23 kertaa päivässä ja matkat taittuvat tunnissa ja 30 minuutissa.
Calais-Dover reitillä tehdään viikoittain 38 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Calais opas

Calais on ranskalainen kylä sekä erittäin tärkeä satama joka sijaitsee Doverin salmella Englannin 21 mailin pituisessa kanavassa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin valkoiset kalliot. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, sijaitsee keinotekoisella saarella, jota ympäröivät kanaalit ja satamat. Kaupungin modernimpi osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella.

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Tour du Guet, joka sijaitsee Place d'Armesissa vanhassa kaupungissa. Rakennelma rakennettiin 1200–luvulla vahtitorniksi, jota käytettiin myöhemmin majakkana vuoteen 1848 saakka.

Calais on matkustajamäärältään Ranskan neljänneksi suurin satama, ja se on erittäin suosittu englantilaisten keskuudessa. Satamasta lähtee laivoja keskimäärin puolen tunnin välein. Satama sijaitsee alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Pariisista, ja sieltä on hyvät moottoritieyhteydet Lontooseen ja Brysseliin. Satamasta lähtee päivässä jopa 50 laivaa Doveriin, jonne matka kestää noin 75 minuuttia.


Dover opas

Englannin etelärannikolla Kentin maakunnassa sijaitseva satamakaupunki Dover on merkittävä lauttasatama Britanniasta manner-Eurooppaan matkustaville. Satama, joka on Englannin Kanaalilla, sijaitsee Ranskan ja Iso-Britannian välin kapeimmassa kohdassa ja on maailman vilkkain matkustajasatama: Vuosittain noin 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2 800 000 autoa ja moottoripyörää sekä 86 000 linja-autoa kulkee sen läpi. Satamaa kohti matkustaessa voi ihailla kaupungin taustalla koreilevia ikonisia liitukallioita.

Kaupungin suosittu turistinähtävyys on Doverin linna, joka seisoo vartijana kaupungin yllä. Se on 1100–luvulla rakennettu keskiaikainen linna, jota on kuvattu sanoilla "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian. Se on myös suurin linna Englannissa. Tänäpäivänä, Doverin linna on ajastettu monumentti, mikä tarkoittaa, että se on "kansallisesti merkittävä" historiallinen rakennus ja arkeologinen paikka. Se on myös Grade I luokan rakennus ja kansainvälisesti merkittävä rakennus. Linnan, salaiset tunnelit, ja sen ympäröivän maan omistaa nyt English Heritage.