Lautta satamasta Calais satamaan Dover

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Calais Dover, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. DFDS Seaways -lautta kulkee jopa 15 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun P&O Ferries reitti kulkee jopa 23 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 38 ylitystä päivä reitillä Calais Dover kohteiden Ranska ja Englanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Calais satamaan Dover

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Calais - Dover lauttaoperaattorit

 • DFDS Seaways
  • 15 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • P&O Ferries
  • 23 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Calais Dover

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Calais Dover on auto ja 2 matkustajaa.

Calais Dover lautta arvostelut

 • "vaivaton ylitys"

  Saavuimme ajoissa pitkän ajomatkan jälkeen ja pääsimme aikaisemmalle lautalle ilman mitään ongelmia, laivanlastaus oli helppo, ainoa hampaankoloon jäävä asia oli istuma-alue, jota voisi parantaa "lapsettomalla" alueella sillä "äidin pikku kullat" juoksivat kirkuen ympäriinsä ajaen muut ihmiset muualle etsimään rauhaa samalla kun heidän omat vanhemmat istuivat nurkassa antaen lastensa käyttäytyä miten he lystäsivät. Kauppa ja henkilökunta oli oikein kivat, laivan purku tehokas, jos aikuisten tilan puuttumista ei lasketa kokemus oli oikein hyvä.

  'Stephen' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sujuva kokemus"

  Erittäin hyvää vastinetta rahoille, myöhäisillan purjehdus jolla oli hyvät peruspalvelut ja henkilökunta vaikutti olevan organisoitunut ja osaava. Kaupassa oli hyvä valikoima. Kahvila oli melko vanhanaikainen ruokalistassaan ja tyylissään. Tilasin kalan, ranskalaiset ja vihannekset - hyvä hinta mutta ei päätä huimaava ruokailukokemus.

  'Robert' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Calaisista Doveriin ja takaisin"

  Olen matkustanut jo useiden vuosien ajan Iso-Britanniaan. Ja aina Calaisista Doveriin ja takaisin. Hyvä palvelu, laivan sekä lähtöselvityksen henkilökunta on aina ystävällinen. Ensi vuonna menen uudelleen.

  'M.c.a. Van der Loo' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva matka"

  Matka oli hyvä kummallakin suunnalla.

  'Anonyymi' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways aluksella Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Calais opas

Ranskan Calais on maalle tärkeä satama. Kaupunki sijaitsee Doverin salmella Englannin kanavan kapeimmalla kohdalla (noin 34km leveä). Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin valkoiset kalliot. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, sijaitsee keinotekoisella saarella, jota ympäröivät kanaalit ja satamat. Kaupungin modernimpi osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella.

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Tour du Guet, joka sijaitsee Place d'Armesissa vanhassa kaupungissa. Rakennelma rakennettiin 1200–luvulla vahtitorniksi, jota käytettiin majakkana vuoteen 1848 saakka.

Calaisin satama on Ranskan neljänneksi suurin matkustajamäärältään. Satamasta lähtee laivoja keskimäärin puolen tunnin välein. Satama sijaitsee alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Pariisista, ja sieltä on hyvät moottoritieyhteydet Lontooseen ja Brysseliin – A16, A26 ja A25 Ranskassa ja M20 ja M2 Isossa-Britanniassa. P&O Ferries, LD Lines/DFDS Seaways ja MyFerryLink operoivat satamassa ja yhdessä päivässä on jopa 50 lähtöä Doveriin, jonne matka kestää noin 75 minuuttia.

Dover opas

Englannin etelärannikolla sijaitseva satamakaupunki Dover on merkittävä lauttasatama matkustajille ja rahdille manner-Eurooppaan. Satama, joka on Englannin Kanaalilla, sijaitsee Ranskan ja Iso-Britannian välin kapeimmassa kohdassa ja on maailman vilkkain matkustajasatama: noin 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2 800 000 autoa ja moottoripyörää ja 86 000 linja-autoa kulkee sen läpi vuosittain. Liitukalliot, jotka ovat kaupungin taustalla, ovat vaikuttava näkymä matkustettaessa satamaa kohti lautalla. Ne tunnetaan nimellä Doverin valkoiset kalliot, ja kapea merikulkuväylä Englannin ja Ranskan välillä on nimetty Doverinsalmeksi.

Suosittu kaupungin nähtävyys on Doverin linna, joka seisoo vartijana sataman yllä. Se on 1100–luvulla rakennettu keskiaikainen linna, jota on kuvattu sanoilla "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian. Se on myös suurin linna Englannissa. Tänäpäivänä, Doverin linna on ajastettu monumentti, mikä tarkoittaa, että se on "kansallisesti merkittävä" historiallinen rakennus ja arkeologinen paikka. Se on myös Grade I luokan rakennus ja kansainvälisesti merkittävä rakennus. Linnan, salaiset tunnelit, ja sen ympäröivän maan omistaa nyt English Heritage.