Laiva Calais'sta Doveriin

Ranska ja Englanti yhdistyvät Calais-Dover reitillä jota operoi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. DFDS Seaways tarjoaa ylityksiä jopa 15 kertaa päivässä. Matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 30 minuuttia. P&O Ferries tarjoaa matkoja jopa 23 kertaa päivässä ja matkat taittuvat tunnissa ja 30 minuutissa.
Calais-Dover reitillä tehdään viikoittain 38 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Calais - Dover lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 4 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • DFDS Seaways
  • 10 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • P&O Ferries
  • 12 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Calais Dover

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Calais Dover on auto ja 2 matkustajaa.

Calais Dover lautta arvostelut

 • "vaivaton ylitys"

  Saavuimme ajoissa pitkän ajomatkan jälkeen ja pääsimme aikaisemmalle lautalle ilman mitään ongelmia, laivanlastaus oli helppo, ainoa hampaankoloon jäävä asia oli istuma-alue, jota voisi parantaa "lapsettomalla" alueella sillä "äidin pikku kullat" juoksivat kirkuen ympäriinsä ajaen muut ihmiset muualle etsimään rauhaa samalla kun heidän omat vanhemmat istuivat nurkassa antaen lastensa käyttäytyä miten he lystäsivät. Kauppa ja henkilökunta oli oikein kivat, laivan purku tehokas, jos aikuisten tilan puuttumista ei lasketa kokemus oli oikein hyvä.

  'Stephen' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sujuva kokemus"

  Erittäin hyvää vastinetta rahoille, myöhäisillan purjehdus jolla oli hyvät peruspalvelut ja henkilökunta vaikutti olevan organisoitunut ja osaava. Kaupassa oli hyvä valikoima. Kahvila oli melko vanhanaikainen ruokalistassaan ja tyylissään. Tilasin kalan, ranskalaiset ja vihannekset - hyvä hinta mutta ei päätä huimaava ruokailukokemus.

  'Robert' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Calaisista Doveriin ja takaisin"

  Olen matkustanut jo useiden vuosien ajan Iso-Britanniaan. Ja aina Calaisista Doveriin ja takaisin. Hyvä palvelu, laivan sekä lähtöselvityksen henkilökunta on aina ystävällinen. Ensi vuonna menen uudelleen.

  'M.c.a. Van der Loo' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva matka"

  Matka oli hyvä kummallakin suunnalla.

  'Anonyymi' matkusti Calais Dover operaattorilla DFDS Seaways aluksella Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Calais opas

Calais on ranskalainen kylä sekä erittäin tärkeä satama joka sijaitsee Doverin salmella Englannin 21 mailin pituisessa kanavassa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin valkoiset kalliot. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, sijaitsee keinotekoisella saarella, jota ympäröivät kanaalit ja satamat. Kaupungin modernimpi osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella.

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Tour du Guet, joka sijaitsee Place d'Armesissa vanhassa kaupungissa. Rakennelma rakennettiin 1200–luvulla vahtitorniksi, jota käytettiin myöhemmin majakkana vuoteen 1848 saakka.

Calais on matkustajamäärältään Ranskan neljänneksi suurin satama, ja se on erittäin suosittu englantilaisten keskuudessa. Satamasta lähtee laivoja keskimäärin puolen tunnin välein. Satama sijaitsee alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Pariisista, ja sieltä on hyvät moottoritieyhteydet Lontooseen ja Brysseliin. Satamasta lähtee päivässä jopa 50 laivaa Doveriin, jonne matka kestää noin 75 minuuttia.

Dover opas

Englannin etelärannikolla Kentin maakunnassa sijaitseva satamakaupunki Dover on merkittävä lauttasatama Britanniasta manner-Eurooppaan matkustaville. Satama, joka on Englannin Kanaalilla, sijaitsee Ranskan ja Iso-Britannian välin kapeimmassa kohdassa ja on maailman vilkkain matkustajasatama: Vuosittain noin 16 miljoonaa matkustajaa, 2,1 miljoonaa kuorma-autoa, 2 800 000 autoa ja moottoripyörää sekä 86 000 linja-autoa kulkee sen läpi. Satamaa kohti matkustaessa voi ihailla kaupungin taustalla koreilevia ikonisia liitukallioita.

Kaupungin suosittu turistinähtävyys on Doverin linna, joka seisoo vartijana kaupungin yllä. Se on 1100–luvulla rakennettu keskiaikainen linna, jota on kuvattu sanoilla "Avain Englantiin", koska se on puolustanut maata läpi historian. Se on myös suurin linna Englannissa. Tänäpäivänä, Doverin linna on ajastettu monumentti, mikä tarkoittaa, että se on "kansallisesti merkittävä" historiallinen rakennus ja arkeologinen paikka. Se on myös Grade I luokan rakennus ja kansainvälisesti merkittävä rakennus. Linnan, salaiset tunnelit, ja sen ympäröivän maan omistaa nyt English Heritage.