Calais satamaan Folkestone lautta

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Calais Folkestone. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Eurotunnel. Reittiä kuljetaan jopa 50 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 35 minuuttia.

Calais Folkestone matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Calais satamaan Folkestone lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Calais - Folkestone lauttaoperaattorit

 • Eurotunnel
  • 50 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Calais Folkestone hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Calais Folkestone on auto ja 2 matkustajaa.

Calais Folkestone arvostelut

 • "Täydelilnen, teen sen uudelleen"

  Täydellinen ja niin nopea!

  'Anonyymi' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vaivaton ylitys"

  Vaikka olemme matkustaneet tiiviisti ympäri Eurooppaa ja ottaneet monta lauttamatkaa, tämä oli ensimmäinen kerta kun kuljimme tunnelin kautta ja yllättäen tämä oli mahtavaa ja vaivatonta.

  'Paul' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hauska matka"

  Mukava ja nopea matka, helppo tapa matkustaa.

  'Krzysztof' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Täydelilnen!"

  Hyvin organisoitu. Junan henkilökunta on aina todella ystävällistä.

  'Roland D' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän

Calais opas

Calais on Ranskan kaupunki ja tärkeä satamaportti. Kaupunki sijaitsee Doverin salmella Englannin kanavan kapeimmalla kohdalla (noin 34km leveä). Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin valkoiset kalliot. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, on keinotekoisella saarella jota ympäröi kanaalit ja satamat. Kaupungin moderni osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Tour du Guet, mikä sijaitsee Place d'Armesissa vanhassa kaupungissa. Rakennelma rakennettiin 1200–luvulla vahtitorniksi, mitä sitten käytettiin majakkana vuoteen 1848.
Calaisin satama on Ranskan neljänneksi suurin satama, mutta vilkkain matkustajamäärältään. Satamasta lähtee keskimäärin laiva puolen tunnin välein. Satama sijaitsee alle kolmen tunnin päässä Pariisista, sieltä on hyvät moottoritieyhteydet Lontooseen ja Brysseliin – A16, A26 ja A25 Ranskassa ja M20 ja M2 Isossa-Britanniassa. P&O Ferries, LD Lines/DFDS Seaways ja MyFerryLink operoivat satamassa ja yhteensä yhdessä päivässä on jopa 50 lähtöä Doveriin (75 minuutin ylitys).

Folkestone opas

Englannin kaupunki Folkestone sijaitsee Kentin kreivikunnassa, Englannin kanaalin rannikolla. Kaupunki sijaitsee paikalla jossa Pohjois Downsin jyrkänne kohtaa meren. Toisin kuin Doverin valkoiset kalliot idempänä, Folkestonen kalliot koostuvat vihreästä hiekasta ja gault-savesta. Pieni puro, Pent Stream, leikkaa läpi kallioiden tässä vaiheessa, ja oli alkuperäinen paratiisi kalastajille ja kanavaveneille. The Kent Downs Area of Outstanding Natural Beautyyn kuuluu osa kaupungin aluetta. Lähistön Brockhill Country Park, lännessä, sen kävelytiet järven ja laakson ympärillä, yhdistää sen Royal Military Canaliin Hythessä. Folkestonen lähellä on myös kaksi tärkeää Battle of Britain maamerkkejä - Battle of Britain Memorial, Capel-le-Ferne ja Kent Battle of Britain Museum, joka on vanhin Battle of Britain Museum Britanniassa.

Kaupungin satamaa käyttää pääasiassa kaupungin kalastuslaivasto ja myös huviveneet.