Lautta satamasta Calais satamaan Folkestone

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Calais Folkestone. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Eurotunnel. Reittiä kuljetaan jopa 56 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 35 minuuttia.

Calais Folkestone matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Calais - Folkestone lauttaoperaattorit

 • Eurotunnel
  • 56 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Calais Folkestone

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Calais Folkestone on auto ja 2 matkustajaa.

Calais Folkestone arvostelut

 • "Täydelilnen, teen sen uudelleen"

  Täydellinen ja niin nopea!

  'Anonyymi' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vaivaton ylitys"

  Vaikka olemme matkustaneet tiiviisti ympäri Eurooppaa ja ottaneet monta lauttamatkaa, tämä oli ensimmäinen kerta kun kuljimme tunnelin kautta ja yllättäen tämä oli mahtavaa ja vaivatonta.

  'Paul' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hauska matka"

  Mukava ja nopea matka, helppo tapa matkustaa.

  'Krzysztof' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Täydelilnen!"

  Hyvin organisoitu. Junan henkilökunta on aina todella ystävällistä.

  'Roland D' matkusti Calais Folkestone operaattorilla Eurotunnel aluksella Le Shuttle

  Lue lisää Näytä vähemmän

Calais opas

Calais on ranskalainen kylä sekä erittäin tärkeä satama joka sijaitsee Doverin salmella Englannin 21 mailin pituisessa kanavassa. Selkeänä päivänä sieltä voi nähdä Doverin valkoiset kalliot. Kaupungin vanha osa, Calais-Nord, sijaitsee keinotekoisella saarella, jota ympäröivät kanaalit ja satamat. Kaupungin modernimpi osa, St-Pierre, on kaupungin eteläpuolella.

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Tour du Guet, joka sijaitsee Place d'Armesissa vanhassa kaupungissa. Rakennelma rakennettiin 1200–luvulla vahtitorniksi, jota käytettiin myöhemmin majakkana vuoteen 1848 saakka.

Calais on matkustajamäärältään Ranskan neljänneksi suurin satama, ja se on erittäin suosittu englantilaisten keskuudessa. Satamasta lähtee laivoja keskimäärin puolen tunnin välein. Satama sijaitsee alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Pariisista, ja sieltä on hyvät moottoritieyhteydet Lontooseen ja Brysseliin. Satamasta lähtee päivässä jopa 50 laivaa Doveriin, jonne matka kestää noin 75 minuuttia.

Folkestone opas

Englantilainen Folkestone sijaitsee Kentin kreivikunnassa, Englannin kanaalin rannikolla. Kaupunki sijaitsee paikalla, jossa Pohjois Downsin jyrkänne kohtaa meren. Toisin kuin Doverin valkoiset kalliot idempänä, Folkestonen kalliot koostuvat vihreästä hiekasta ja gault-savesta. Pieni puro Pent Stream, joka leikkaa läpi kallioiden Folkstonessa, oli alunperin suojasatama kalastajille ja kanavaveneille. The Kent Downs Area of Outstanding Natural Beautyyn kuuluu osa kaupungin aluetta. Läntisestä Brockhill Country Parkista löytyy viehättävä järvi sekä polkuja, ja reittejä Royal Military Canaliin Hythessä. Folkestonen lähellä on myös kaksi tärkeää Battle of Britain maamerkkiä: Battle of Britain Memorial Capel-le-Fernellä, ja Kent Battle of Britain-museo, joka on Britannian vanhin Britannian taistelun museo.

Kaupungin satamaa käyttävät pääasiassa kaupungin kalastuslaivasto ja huviveneet.