Laiva Genovasta Palermoon

Grandi Navi Veloci yhdistää Italian Sisilian saareen liikennöiden Genova-Palermo reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 21 tuntia.
Genovan Palermon väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja ja aikatuluja.

Genova - Palermo lauttaoperaattorit

 • Grandi Navi Veloci
  • 7 lähtöä viikoittain 20 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Genova Palermo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Genova Palermo on auto ja 2 matkustajaa.

Genova Palermo lautta arvostelut

 • "Melko hyvä"

  Kuljen tällä lautalla säännöllisesti mutta henkilökunta on todella töykeä. Laiva on puhdas mutta ruoat ja juomat erittäin kalliita.

  'Anonyymi' matkusti Genova Palermo operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella La Suprema

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Moottoripyörällä Sisiliaan"

  Otimme lautan Genovasta Sisiliaan ja ehdottomasti suosittelemme tätä reittiä Etelä-Italiaan. Emme olleet koskaan matkustaneet muilla lautoilla kuin P&O:lla, ja olimme hieman huolissamme minkälainen matka olisi, mutta huoli oli täysin turhaa. Lähtöselvitys Genovassa oli tehokas ja se tehtiin samalla tavalla kuin Briteissä, ajoneuvot lastataan lauttaan ryhmissä ja kaikki pyörät yhdessä ryhmässä. Hytin numerot ovat maihinnousukorteissa ja avaimet kerätään stuertilta kullakin kannella. Meillä oli ikkunallinen kolmen sängyn hytti - maksoimme ylimääräistä saadaksemme parhaan mahdollisen hytin, ja niin siellä oli parivuode ja setteri, ja hytti oli hyvin puhdas ja mukava. Silmäykset muihin pienempiin hytteihin osoittivat, että he näyttivät hyviltä. Kallistuva istuimet ovat myös vaihtoehto, mutta mahdollisesti vain niille jotka matkusavat budjetilla sillä en ole varma miten niissä saisi nukuttua. Laivalla oli runsaasti ulkotiloja joissa oli useita baareja, snackbaari, itsepalveluravintola ja täyden palvelun la carte –ravintola. Koska ylitys kesti 20 tuntia meillä oli tilaisuus kokeilla niitä kaikkia - kaikki hyviä. Viihde on sellaista kuten italialaiselta laivalta voi odottaa, mutta vietimme viihdyttävän tunnin verran katsomassa karaokea ja nauttien erittäin iloisesta lomatunnelmasta italialaisten perheiden keskuudessa. Luulen että olimme ainoat englantilaiset ihmiset aluksella. Saavuimme Paleroon erittäin tasaisen ylityksen jälkeen, ja nukuin yöllä yhdet parhaat yöunet mitä olen koskaan nukkunut. Maihinnousu tehtiin yksi kansi kerrallaan, ymmärrettävästi, ja se osoittautui hyväksi harjoitukseksi Palermon liikennettä ajatellen, joka oli liioittelematta hullua. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä matka ja käyttäisin tätä lauttaa uudelleen.

  'Gordon' matkusti Genova Palermo operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella Excellent

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei vaihtoehtoa"

  Grandi Navi ja Tirrenia leikkasivat joitain reittejä joten GNV:llä on monopoli tällä reitillä, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kun ajaa (olettaen että matkustat auton kanssa) Italian läpi Sisiliaan, tylsä kokemus. Yhtiön ei tarvitse tehdä mitään saadakseen asiakkaita, vain perusmatka ja ruokapalvelut. Asia mitä kammoan eniten on hyteistä ulos ajaminen kaksi, toistan KAKSI tuntia ennen saapumista jotta henkilökunta pääsee sisään valmistamaan hytin seuraavaa matkaa varten. Ihan kuin emme olisi maksaneet tarpeeksi ja ihan kuin Grandi Navi ei keikaroi tarpeeksi massoista matkustelevia autoja ja ihmisiä, he voisivat tehdä tämän satamaan saapumisen jälkeen. Joten sinun täytyy haahuilla ympäriinsä kaupoissa ihmisjoukkojen keskellä (ja viime matkallani siellä ei ollut yhtään istumapaikkaa - jouduin istumaan portailla). Kerran juduin odottamaan melkein 2 tuntia ennen kuin pääsin ajamaan pois, luoja tietää mitä oli tapahtunut, mutta tällä kertaa vain vaatimattomat 45 minuuttia. (Vinkki; Mitä myöhemmin ajat sisään, olet suuremmalla todennäköisyydellä korkeimmilla autokansilla, B, C tai D (toisin kuin minä kannella A, virhe) ja pääset ajamaan pois aiemmin ja jatkamaan matkaasi.) Kaikkiaan masentava ja apea perehdytys italialaiseen monopoliin joka käyttää asemaansa hyväksi ja asettaa omat edut asiakkaiden etujen edelle. (Ensimmäinen lauttamatkani DFDS:llä ei sisältänyt tällaista nöyryyttämistä, vaikka vain he kulkevat Newcastle - Ijmuiden reittiä, ja he tarjoavat mukavaa viihdettä eivätkä heitä sinua ulos hytistäsi ja kohtele sinua kuin sananlaskun mukaan).

  'Anonyymi' matkusti Genova Palermo operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella La Suprema

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Grandiose navvies kokemus"

  Erittäin helppo varata netissä. Lippujen nouto yksinkertaista. Hyvä matka ja tilava hytti. Kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen.

  'Christopher' matkusti Genova Palermo operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella La Superba

  Lue lisää Näytä vähemmän

Genova opas

Genova sijaitsee Välimeren rannalla Italian Liguria-alueella. Genovan vanha kaupunki, jolla on pitkä ja rikas historia taiteen, musiikin, arkkitehtuurin ja gastronomian aloilla, nimettiin vuonna 2006 UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupunki nimettiin myös Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2004. Genova on sekä viulisti Niccolo Paganinin että Christopher Columbuksen syntymäpaikka.

Torien ja kapeiden katujen sokkelo muodostaa Genovan historiallisen keskustan. Kaupungista löytyy sekä keskiajan, 1500-luvun että barokin vaikutteita (San Matteon tori ja ikivanha Via Aurea, nykyään Via Garibaldi). Vierailijat voivat yhä nähdä 1600-luvun muurien rauniot San Lorenzon katedraalin lähellä. Katedraali on Genovan käytetyin kirkko.

Genovan satama on Italian suurin kauppa- ja teollisuussatama, ja yksi Euroopan vilkkaimmista satamista Välimerellä. Lauttaterminaali, joka sijaitsee Calata Chiappellalla Ponte Asserton ja Ponte Colombon välissä, on monikerroksinen ja pyörätuolillakin pääsee ympäriinsä. Terminaalin ylimmästä kerroksesta löytyy odotushuoneita ja ostoskeskus. Satamalta lähtevät lautat suuntaavat yleensä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikaan, Espanjaan, Tunisiaan tai Marokkoon.

Palermo opas

Italian Palermon kaupunki sijaitsee Sisilian saarella. Palermo sijaitsee luoteisrannikolla ja sillä on erityisen suuri ja tärkeä luonnollinen satama, Monte Pellegrinon vieressä. Palermolla on tyypillinen Välimeren luonne ja runsaasti rannikon vetovoimaa, ja se juontaa juurensa niin pitkälle kuin 700-luvulle ja on nykyään tunnettu monista eri asioista, kuten sen Norman rakennuksista, upeista palatseista ja vilkkaista paikallisista markkinoista. Palermon historiallisessa keskustassa on Quattro Canti kaupunginosa, joka tarkoittaa "Four Corners". Useat kaupungin upeimmista nähtävyyksistä ovat täällä, kuten Kuninkaallinen palatsi. Kannattaa käydä myös Cathedral of Santa Maria Assuntassa (Cattedrale). Se on aivan ylivoimainen ja valtava ja arkkitehtuuriset yksityiskohdat täytyy nähdä omin silmin. Vierailijoiden kannattaa myös nähdä keskiaikainen basilika San Francesco d'Assisi, 1100-luvun Castello della Zisan (Zisa linna) ja Teatro Massimo, äskettäin restauroitu teatteri joka tarjoaa säännöllisiä esityksiä.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Genovaan, Civitavecchiaan, Napoliin ja Tunisiaan.