Grandi Navi Veloci
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Grandi Navi Veloci

Italialainen lauttayritys Grandi Navi Veloci kuljettaa autoja ja matkustajia Välimerellä Italian, Espanjan, Tunisian, Ranskan, Marokon sekä Sisilian ja Sardinian saarten välillä.

Vuonna 1992 ensimmäisellä Majestic-laivallaan aloittanut Grandi Navi Veloci tunnetaan korkealuokkaisista risteilylaivoistaan. Nimi kuvastaa yhtiön tapaa yhdistää autolautan ja tyypillisen risteilyaluksen palvelut.

GNV:n lauttojen erinomaisuuden todistaa miljoonat vuosittaiset matkustajaluvut. Tilojen tyyli ja mukavuus, ympärivuorokautinen palvelu sekä huomaavainen ja lasten viihdyttämiseen omistautunut henkilökunta sekä lukuisat risteilyjen tarjoamat nähtävyydet tekevät Grandi Navi Velocilla matkustamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Grandi Navi Velociin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Grandi Navi Veloci kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grandi Navi Veloci asiakasarviot

 • "Yön yli Palermosta Napoliin"

  GNV Cristal -laivaan olisi ollut mukavampi, jos olisimme päässeet aikaisemmin satamalaiturilta, mutta koska "laukkuhihna" ei aluksi toiminut , jouduimme odottamaan. Laivassa oli ravintolassa hyvä palvelu ja hytit siistejä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palermo -Genova matka.Laiva La Suprema"

  Siisti hytti,melua ei kuulunut.Ruoka ja henkilökunta ok.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva matka"

  Nautimme lautasta ja sen palveluista. Ruokien ja kaupan tuotteiden hinnat oli kuitenkin ylihinnoiteltuja.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo varaus."

  Tämä on kolmas kerta kun käytin Directferriesiä lauttamatkan varaamiseen. Se on todella suoraviivainen ja helppo eikä minulla ole ikinä ollut ongelmia lähtöselvitystä tehdessä.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.