COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grandi Navi Veloci

Italialainen lauttayritys Grandi Navi Veloci kuljettaa autoja ja matkustajia Välimerellä Italian, Espanjan, Tunisian, Ranskan, Marokon sekä Sisilian ja Sardinian saarten välillä.

Vuonna 1992 ensimmäisellä Majestic-laivallaan aloittanut Grandi Navi Veloci tunnetaan korkealuokkaisista risteilylaivoistaan. Nimi kuvastaa yhtiön tapaa yhdistää autolautan ja tyypillisen risteilyaluksen palvelut.

GNV:n lauttojen erinomaisuuden todistaa miljoonat vuosittaiset matkustajaluvut. Tilojen tyyli ja mukavuus, ympärivuorokautinen palvelu sekä huomaavainen ja lasten viihdyttämiseen omistautunut henkilökunta sekä lukuisat risteilyjen tarjoamat nähtävyydet tekevät Grandi Navi Velocilla matkustamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Grandi Navi Velociin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Grandi Navi Veloci kaikki reitit

Grandi Navi Veloci asiakasarviot

 • "Kiva matka"

  Nautimme lautasta ja sen palveluista. Ruokien ja kaupan tuotteiden hinnat oli kuitenkin ylihinnoiteltuja.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo varaus."

  Tämä on kolmas kerta kun käytin Directferriesiä lauttamatkan varaamiseen. Se on todella suoraviivainen ja helppo eikä minulla ole ikinä ollut ongelmia lähtöselvitystä tehdessä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nautittava matka Tunisiasta Genoaan"

  Nautimme matkastamme erittäin paljon. Hytti oli erinomainen, hyvässä kunnossa ja siisti. Laiva oli myös yleisesti hyvin ylläpidetty. Pieni huomio: uima-altaat olivat kaikki poissa käytöstä matkamme aikana. Henkilökunnan mukaan niissä tehtiin korjaustöitä, mutta emme nähneet kenenkään tekevän mitään niille. Suurin kritiikkimme kohdistuu informaation puutteeseen. Esimerkiksi saavuimme Genoaan ajoissa, mutta kuulimme siitä vasta juuri ennen saapumista. Joten meidän piti äkkiä pakata ja rynnätä ulos hytistä, vain informaation puutteen takia. Miehistö olisi helposti voinut kertoa tästä aikaisemmin. Meidän piti myös useasti kysyä kysymyksiä henkilökunnalta kun asoita ei oltu selitetty selvästi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko hyvä"

  Kuljen tällä lautalla säännöllisesti mutta henkilökunta on todella töykeä. Laiva on puhdas mutta ruoat ja juomat erittäin kalliita.

  Lue lisää Näytä vähemmän