COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Palermo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Napoli satamaan Palermo

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sisilia lautat sivullamme.

Napoli - Palermo lauttaoperaattorit

  • 12 Sailings Weekly 9 hr 15 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Napoli Palermo lautta arvostelut

 • "Napolista Palermoon GNV:llä"

  Lautta oli oikein mukava sen vanhasta iästä huolimatta - meillä oli perhesviitti vain meille kahdelle - todellakin lisärahan arvoinen - ja ehdottomasti varaisin sen uudelleen. Lautta ei ollut kovin täynnä joten kaikki ravintolat/ruoka-alueet eivät olleet auki, mutta söimme pizzaa ravintolassa ja se oli yhtä hyvää kuin pizzat Napolissa (Pizzan kodissa!!!). Ainoa ongelmamme oli, että varasimme tämän nimenomaisen lautan sillä ylityksen piti kestää 12 tuntia sen saapuessa satamaan klo 08:00 (myöhemmin kuin muut vaihtoehdot)....Mutta herätyskuulutukset alkoivat kello viiden jälkeen kehottaen meitä menemään aamupalalle ja saavuimme satamaan jo 6:30. Kun kysyimme infotiskiltä he sanoivat että lautta saapuu aina tähän aikaan....!!! Joten - jos haluat mukavan ylityksen - loistava, mutta älä odota kunnon yöunia!!

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lumoava tapa päästä Sisiliaan!"

  Suosittelen käymään laivayhtiön toimistossa satamassa passien ja varausvahvistuksen kanssa aikaisemmin päivällä/edellisenä päivänä. Meille tuli kiire löytää toimisto ja sitten laiva kiireisessä Napolin satamassa. Henkilökunta oli miellyttävä, ensimmäisen luokan hytti oli kohtuuhintainen ja suosittelen sitä - paljon hauskempi kuin junamatka. Suuri ikkuna, lakanat ja puuvillaviltti, oma kylpyhuoneemme - todella mukava ja siisti. Ateriat olivat hieman kalliita mutta ne näyttivät hyviltä ja ravintoloissa oli tarjouksia. Lähtöinnostus ja juhlintadrinkit baarissa loivat mahtavan ilmapiirin. Lähdimme ja saavuimme ajoissa. Tekisimme sen uudelleen!

  'Florio' travelled on Florio

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Fantastinen"

  Tämä oli upean miellyttävä ja rentouttava kokemus. Hienot tilat, mahtavat palvelut!

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo varaus."

  Tämä on kolmas kerta kun käytin Directferriesiä lauttamatkan varaamiseen. Se on todella suoraviivainen ja helppo eikä minulla ole ikinä ollut ongelmia lähtöselvitystä tehdessä.

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Napoli satamaan Palermo

Italia ja Sisilia yhdistyvät reitillä Napoli Palermo, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tirrenia liikennöi reittiä jopa 12 kertaa viikko, Grandi Navi Veloci 10 kertaa viikko & Grimaldi Lines kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Sisilia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 25 viikko reitillä Napoli Palermo ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Palermo opas

Italian Palermon kaupunki sijaitsee Sisilian saarella. Palermo sijaitsee luoteisrannikolla ja sillä on erityisen suuri ja tärkeä luonnollinen satama, Monte Pellegrinon vieressä. Palermolla on tyypillinen Välimeren luonne ja runsaasti rannikon vetovoimaa, ja se juontaa juurensa niin pitkälle kuin 700-luvulle ja on nykyään tunnettu monista eri asioista, kuten sen Norman rakennuksista, upeista palatseista ja vilkkaista paikallisista markkinoista. Palermon historiallisessa keskustassa on Quattro Canti kaupunginosa, joka tarkoittaa "Four Corners". Useat kaupungin upeimmista nähtävyyksistä ovat täällä, kuten Kuninkaallinen palatsi. Kannattaa käydä myös Cathedral of Santa Maria Assuntassa (Cattedrale). Se on aivan ylivoimainen ja valtava ja arkkitehtuuriset yksityiskohdat täytyy nähdä omin silmin. Vierailijoiden kannattaa myös nähdä keskiaikainen basilika San Francesco d'Assisi, 1100-luvun Castello della Zisan (Zisa linna) ja Teatro Massimo, äskettäin restauroitu teatteri joka tarjoaa säännöllisiä esityksiä.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Genovaan, Civitavecchiaan, Napoliin ja Tunisiaan.