COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ghazaouet - Almeria on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Saadaksesi lisätietoa vieraile Algeria - Espanja lautat sivullamme.

Ghazaouet - Almeria lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 8 hr
    • Get price

Lautta satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Algeria ja Espanja yhdistyvät reitillä Ghazaouet Almeria. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia.

Ghazaouet Almeria matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ghazaouet opas

Ghazaouet on Algerian läntisin satama ja se sijaitsee hyvin suojatulla lahdella noin 70 km päässä Tlemcenistä. Roomalaiset kutsuivat Ghazaoueta Ad Fratres (Two Brothers), kahden 25m kaksoiskiven mukaan, jotka nousevat vedestä sataman suulla. Ranskan vallan alla satama tunnettiin nimellä Nemours, ranskalaisen aristokraatin mukaan, joka toimi kuvernöörinä ja jolla oli maine laadukkaista anjoviksista ja sardiineista jotka purkitettiin tehtaalla. Keskustassa on vielä ranskalainen tunnelma, jota avittaa sen kauppahalli ja kirkko, joka on nyt kirjasto. Sataman itäpäässä oleva Pecherie on hyvä paikka kävellä ja katsella kalojen poispurkua veneistä sekä paikallisten yrittäessä onneaan onkiessa. Paras uintipaikka löytyy sataman päästä.

Ghazaouetista pääsee lautalla Almeriaan Espanjaan. Matka-aika on noin 8 tuntia.


Almeria opas

Espanjalainen kaupunki Almeria sijaitsee Välimerellä maan kaakkoisosassa. Itäisin Andalusian pääkaupunki hallitsee rantaviivaa jota täplittää lähes neitsytrannat ja sisämaa no merkitty erikoisilla puoliautioilla ekosysteemeillä. Aiemmin yksi tärkeimmistä satamista Caliphate of Cordobassa, Almeria paljastaa Alcazaban (linnoitus) ja sen katedraalin, Välimeren rannalla. Kapeat kadut ja valkoiseksi kalkitut talojen julkisivut ovat elementtejä tässä viehättävässä historiallisessa kaupunginosassa. Historian ja kulttuurin lisäksi Almeria tarjoaa rantoja, vuoristo- ja rannikkoluonnonsuojelualueita ja gastronomiaa, jotka saavat vierailun elämään pitkään muistoissa.

Almerian katedraali on paikalla, mitä kävijät eivät voi ohittaa sen rakenteen noutessa muinaisen kaupungin sydämeen. Katedraali, sen tornit ja paksut seinät, muistuttaa linnoituksen sijaan temppeliä. Tämä erikoinen pohjapiirustus oli vastaus jatkuviin Berberin merirosvojen hyökkäyksiin, joita tämän rannikkokaupungin oli siedettävä. Katedraalin lähellä on luostarin Purasand the Episcopal Palacen luostari.

Almerían satama on venesatama, jossa on venepaikkoja huviveneille ja se yleensä tarjoaa yhteydet Ghazaouetiin (Algeria), Oraniin (Algeria), Nadoriin (Marokko) ja Melillaan.