Ghazaouet
Almeria
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Algeria ja Espanja yhdistyvät reitillä Ghazaouet Almeria, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Ghazaouet Almeria kohteiden Algeria ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Saadaksesi lisätietoa vieraile Algeria - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ghazaouet - Almeria?

Lautan ylitysaika Ghazaouet - Almeria on noin 9h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ghazaouet - Almeria?

Ghazaouet to Almeria lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ghazaouet - Almeria on 704 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ghazaouet - Almeria?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ghazaouet ja Almeria välillä. Nämä ovat
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Ghazaouet - Almeria?

Varaa lautat reitiltä Ghazaouet kohteeseen Almeria tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ghazaouet - Almeria?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ghazaouet - Almeria
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ghazaouet - Almeria?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ghazaouet ja Almeria välillä
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Ghazaouet ja Almeria välillä?

Etäisyys Ghazaouet ja Almeria välillä on noin 110 meripeninkulmaa.

Ghazaouet opas

Ghazaouet on Algerian läntisin satama ja se sijaitsee hyvin suojatulla lahdella noin 70 km päässä Tlemcenistä. Roomalaiset kutsuivat Ghazaoueta Ad Fratres (Two Brothers), kahden 25m kaksoiskiven mukaan, jotka nousevat vedestä sataman suulla. Ranskan vallan alla satama tunnettiin nimellä Nemours, ranskalaisen aristokraatin mukaan, joka toimi kuvernöörinä ja jolla oli maine laadukkaista anjoviksista ja sardiineista jotka purkitettiin tehtaalla. Keskustassa on vielä ranskalainen tunnelma, jota avittaa sen kauppahalli ja kirkko, joka on nyt kirjasto. Sataman itäpäässä oleva Pecherie on hyvä paikka kävellä ja katsella kalojen poispurkua veneistä sekä paikallisten yrittäessä onneaan onkiessa. Paras uintipaikka löytyy sataman päästä.

Ghazaouetista pääsee lautalla Almeriaan Espanjaan. Matka-aika on noin 8 tuntia.


Almeria opas

Espanjalainen kaupunki Almeria sijaitsee Välimerellä maan kaakkoisosassa. Itäisin Andalusian pääkaupunki hallitsee rantaviivaa jota täplittää lähes neitsytrannat ja sisämaa no merkitty erikoisilla puoliautioilla ekosysteemeillä. Aiemmin yksi tärkeimmistä satamista Caliphate of Cordobassa, Almeria paljastaa Alcazaban (linnoitus) ja sen katedraalin, Välimeren rannalla. Kapeat kadut ja valkoiseksi kalkitut talojen julkisivut ovat elementtejä tässä viehättävässä historiallisessa kaupunginosassa. Historian ja kulttuurin lisäksi Almeria tarjoaa rantoja, vuoristo- ja rannikkoluonnonsuojelualueita ja gastronomiaa, jotka saavat vierailun elämään pitkään muistoissa.

Almerian katedraali on paikalla, mitä kävijät eivät voi ohittaa sen rakenteen noutessa muinaisen kaupungin sydämeen. Katedraali, sen tornit ja paksut seinät, muistuttaa linnoituksen sijaan temppeliä. Tämä erikoinen pohjapiirustus oli vastaus jatkuviin Berberin merirosvojen hyökkäyksiin, joita tämän rannikkokaupungin oli siedettävä. Katedraalin lähellä on luostarin Purasand the Episcopal Palacen luostari.

Almerían satama on venesatama, jossa on venepaikkoja huviveneille ja se yleensä tarjoaa yhteydet Ghazaouetiin (Algeria), Oraniin (Algeria), Nadoriin (Marokko) ja Melillaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 22:00 06:00 8 tuntia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.