COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ghazaouet - Almeria on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Saadaksesi lisätietoa vieraile Algeria - Espanja lautat sivullamme.

Ghazaouet - Almeria lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 7 hr
    • Get price

Lautta satamasta Ghazaouet satamaan Almeria

Algeria ja Espanja yhdistyvät reitillä Ghazaouet Almeria, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Ghazaouet Almeria kohteiden Algeria ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ghazaouet opas

Ghazaouet on Algerian läntisin satama ja se sijaitsee hyvin suojatulla lahdella noin 70 km päässä Tlemcenistä. Roomalaiset kutsuivat Ghazaoueta Ad Fratres (Two Brothers), kahden 25m kaksoiskiven mukaan, jotka nousevat vedestä sataman suulla. Ranskan vallan alla satama tunnettiin nimellä Nemours, ranskalaisen aristokraatin mukaan, joka toimi kuvernöörinä ja jolla oli maine laadukkaista anjoviksista ja sardiineista jotka purkitettiin tehtaalla. Keskustassa on vielä ranskalainen tunnelma, jota avittaa sen kauppahalli ja kirkko, joka on nyt kirjasto. Sataman itäpäässä oleva Pecherie on hyvä paikka kävellä ja katsella kalojen poispurkua veneistä sekä paikallisten yrittäessä onneaan onkiessa. Paras uintipaikka löytyy sataman päästä.

Ghazaouetista pääsee lautalla Almeriaan Espanjaan. Matka-aika on noin 8 tuntia.


Almeria opas

Espanjalainen kaupunki Almeria sijaitsee Välimerellä maan kaakkoisosassa. Itäisin Andalusian pääkaupunki hallitsee rantaviivaa jota täplittää lähes neitsytrannat ja sisämaa no merkitty erikoisilla puoliautioilla ekosysteemeillä. Aiemmin yksi tärkeimmistä satamista Caliphate of Cordobassa, Almeria paljastaa Alcazaban (linnoitus) ja sen katedraalin, Välimeren rannalla. Kapeat kadut ja valkoiseksi kalkitut talojen julkisivut ovat elementtejä tässä viehättävässä historiallisessa kaupunginosassa. Historian ja kulttuurin lisäksi Almeria tarjoaa rantoja, vuoristo- ja rannikkoluonnonsuojelualueita ja gastronomiaa, jotka saavat vierailun elämään pitkään muistoissa.

Almerian katedraali on paikalla, mitä kävijät eivät voi ohittaa sen rakenteen noutessa muinaisen kaupungin sydämeen. Katedraali, sen tornit ja paksut seinät, muistuttaa linnoituksen sijaan temppeliä. Tämä erikoinen pohjapiirustus oli vastaus jatkuviin Berberin merirosvojen hyökkäyksiin, joita tämän rannikkokaupungin oli siedettävä. Katedraalin lähellä on luostarin Purasand the Episcopal Palacen luostari.

Almerían satama on venesatama, jossa on venepaikkoja huviveneille ja se yleensä tarjoaa yhteydet Ghazaouetiin (Algeria), Oraniin (Algeria), Nadoriin (Marokko) ja Melillaan.