Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Almeria lauttasatamaan

  • Autolla

    Madridista seuraa moottoritietä A-4/Autovia del Sur kohti M-40/E-5/Cordoba ja jatka tietä A-4. Poistu liittymästä 292 ja jatka tiellä A44. Poistu liittymästä 118 ja seuraa tietä A-92 Murciaa kohti; liittymästä 392 ota A-7 kohti N340/Almeria/Malaga ja lopulta poistu liittymästä 443 ja ota ensimmäinen poistumistie Almeriaa kohti ja seuraa opastuksia Almerian satamaan.

  • Osoite

    Estación Marítima s/n, C.P. 04002, Espanja

  • Almeria majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Almeria lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Almeria majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Almeria lauttapalvelut

Almeria opas

Almeria opas

Almería on Almerían kunnan pääkaupunki Kaakkois-Espanjassa. Nimi tulee arabian vahtitornia tarkoittavasta sanasta al-Meraya, joka viittaa kaupungista löytyvään mahtavaan maurilaislinna Alcazabaan. Se on Andalusian toiseksi suurin muslimilinnake Alhambran jälkeen. Córdoban Abd ar-Rahman III perusti kaupungin vuonna 955 laajan valtakuntansa pääsatamaksi, jonka oli tarkoitus vahvistaa Välimeren puolustusta Tunisian Fatimideja vastaan. Tähän aikaan Almerían satamakaupunki saavutti historiallisen huippunsa. Córdoban kalifaatin pirstaloiduttua se jatkoi voimakkaiden paikallisten muslimitaifojen emiirien alaisuudessa. Johtajiin kuului Almerían ja Kartagenan ensimmäinen itsenäinen emiiri Jairan sekä runoilijaemiiri Almotacin, molemmat pelottomia sotilaita ja taiteiden suojelijoita. Kuivassa ja kuumassa maassa kasvatettiin mulperpipuita, joille perustui silkkiteollisuus, joka kannatteli Almeríaa 1000-luvulla ja teki sen strategisesta satamasta vieläkin arvokkaamman.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.