Laiva Göteborgista Frederikshavniin

Stena Line yhdistää Ruotsin ja Tanskan Göteborg-Frederikshavn välisellä reitillä. Yhteyksiä on tarjolla viikossa jopa 35 ja matkat kestävät parhaimmillaan 3 tuntia 15 minuuttia.
Göteborg-Frederikshavn väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat aikataulut sekä hinnat löydät tekemällä hintahaun.

Göteborg - Frederikshavn lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 5 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Göteborg Frederikshavn

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Göteborg Frederikshavn on auto ja 2 matkustajaa.

Göteborg Frederikshavn lautta arvostelut

 • "Hyvä reissu"

  Ystävällinen henkilökunta ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Hyvä ruoka laivalla, Hinta/laatusuhde kohdillaan.

  'Jukka' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Automatkalla Tanskaan"

  Siisti laiva, tarpeelliset palvelut. Ravintolapalveluita emme käyttäneet, joten niitä en osaa arvioida. Toimi erinomaisesti Ruotsista Tanskaan siirtymisessä.

  'Anonyymi' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Danica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä yhteyslautta Ruotsista Tanskaan"

  Lähtöajan muuttuminen alkuperäisestä ilmoitettiin hyvissä ajoin (useita viikkoja aiemmin). Joten tämäkään ei aiheuttanut sekaannuksia. Lähtöselvitys meni erittäin sujuvasti etukäteen maksetulla matkalla. Laiva oli aikataulussa. Käytämme toistekin yhtiön palveluja.

  'Timo' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kätevästi Eurooppaan"

  Sujuvaa ylitystä mukavilla laivoilla

  'Lauri' matkusti Göteborg Frederikshavn operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän

Göteborg opas

Göteborg sijaitsee Ruotsin länsirannikolla, Kööpenhaminan ja Oslon välissä. Kaupunki sijaitsee Pohjoismeren Kattegattiin virtaavan Göta älv-joen suulla. Sijaintinsa ansiosta Göteborg on pystynyt kasvamaan kauppakaupunkina. Sillä on rikas teollisuus- ja kulttuuriperintö, ja siellä järjestetään Skandinavian suurimpia tapahtumia. Kansainväliset elokuvafestivaalit on pidetty kaupungissa vuodesta 1979 lähtien, samoin Way Out West- ja Metaltown musiikkifestivaalit. Göteborg on myös Volvo-autojen valmistuksen kotikaupunki, joita alettiin valmistaa vuonna 1927, ja kaupungista löytyy myös kaksi yliopistoa, Göteborgin yliopisto sekä Chalmers University of Technology.

Göteborgin satama on suurin laatuaan Pohjoismaissa ja operoi lauttayhteyksiä Tanskan Fredrikshavniin, Norjan Kristiansandiin, Saksan Kieliin ja Iso-Britannian Newcastleen. Lautalla saapuessaan lautalla satamaan vierailijat kohtaavat näyttävän rannan ja pääsevät harvinaisen kätevästi lautalta suoraan kaupungin keskustaan.

Frederikshavn opas

Frederikshavn on kalastuksesta tunnettu satamakaupunki, joka sijaitsee Jyllannin niemimaan koillisrannikolla, Tanskan pohjoisosassa, tarjoten lauttayhteyksiä Ruotsiin ja Norjaan. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin Satamaa" ja sieltä löytyy paljon nähtävää ja tehtävää, kuten Palm Beach, jossa on 100 palmua, Bangsbo-taidemuseo, Frederikshavn historiallinen telakkaseura, Tordenskiold Festival ja puolivuosittainen valofestivaali. Kaupungissa pääsee liikkumaan kätevimmin polkupyörällä, joita voi kesällä vuokrata ilmaiseksi kaupungin turistikeskuksesta.

Lauttamatka Ruotsiin kestää 2 tunnista 3 tuntiin ja 15 minuuttiin. Ylitys Norjaan kestää 9 – 12 tuntia. Lauttoja kulkee myös Laesoon, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneen Hirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 kilometriä koilliseen Frederikshavnista.