Lautta satamasta Guernsey satamaan Jersey

Guernsey ja Jersey yhdistyvät reitillä Guernsey Jersey, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Condor Ferries -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Manche Iles Express reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Guernsey Jersey kohteiden Guernsey ja Jersey välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Guernsey - Jersey lauttaoperaattorit

  • Condor Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta
  • Manche Iles Express
    • 4 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Guernsey Jersey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Guernsey Jersey on auto ja 2 matkustajaa.

Guernsey opas

Guernsey on Englannin saari joka on osa Kanaalisaaria Englannin Kanaalilla. Saari on noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta ja 120 km etelään Weymouthista Englannista. Saarelaiset hyödyntävät sen lämpimämpää ilmastoa käymällä paljon ulkona nauttimassa kauniista rannoista ja kallion poluista, saarihyppelystä sen lähisaarille ja syömisestä 'al fresco' kesäkuukausien aikana. Guernseyn pääkaupunki on St Peter Port jolle on ominaista kauniit mukulakivikadut ja kaunis venesatama.

Sen upealla rantaviivalla ja maaseudulla saari tarjoaa valtavasti tekemistä Guernseyssä. Saarella on useita ulkoiluaktiviteetteja, mukaanlukien coasteering, kiipeilyä ja pyöräilyä, sukellusta ja melontaa, surffausta, purjelautailua ja purjehdusta.

Guernseyn satama sijaitsee pääkaupunki St Peter Portin itäpuolella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lauttaterminaalista lähtee lauttoja muille Kanaali saarille sekä Ranskan ja Iso-Britannian mantereelle. Terminaalissa on monia kauppoja ja ravintoloita.