Huelva satamaan Santa Cruz de Tenerife lautta

Espanja ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 37 tuntia 20 minuuttia.

Huelva Santa Cruz de Tenerife matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Huelva satamaan Santa Cruz de Tenerife lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Teneriffa lautat sivullamme.

Huelva - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 1 lähtö viikoittain 37 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Huelva Santa Cruz de Tenerife hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife on auto ja 1 matkustaja.

Huelva opas

Huelvan kaupunki sijaitsee Lounais-Espanjassa ja se on Huelvan maakunnan pääkaupunki itsehallintoalueella Andalusiassa. Kaupunki sijaitsee Cádizinlahden jokien Odiel ja Tinto yhtymäkohdassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 3000 eKr. Monia roomalaisten jäänteitä on löydetty kaupungista, josta vielä löytyy rahapaino osoituksena siitä, että se joskus oli kaupungissa. Huelvassa ja sen ympäröivillä alueilla on monia asioita joita nähdä ja tehdä, kuten erilaisia paikkoja jotka liittyvät Christopher Columbukseen. Nämä paikat ovat itse kaupunki, Moguer, Palos de la Frontera ja Rabida-luostari. Huelvan kulttuurikohteisiin kuuluu myös sen barokkiarkkitehtuuri Condadon alueella. Yksi kohokohdista on Pilgrimage of el Rocío, Pyhiinvaellus joka on julistettu International Tourist Interestiin.

Huelvan lauttasatama sijaitsee ulkoisella portilla, ja sieltä menee ilmainen bussikuljetus kaupunkiin ja takaisin.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, mikä on suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernistisesta arkkitehtuurista. Kaupungin historia juontaa juurensa juuri yli neljä sataa vuotta. Huolimatta Alonso Fernández de Lugon poistumisesta tältä rannikolla vuonna 1494, kaupunki ei alkanut kehittyä vasta sata vuotta myöhemmin, sen sataman ollessa kasvun moottori, joka on tehnyt kaupungista toiseksi väkirikkaimman Kanarian saaristossa. Keskellä kaupunkia, lähellä merta, useat vilkkaimmista kaduista ja torit kohtaavat, kuten Plaza de la Candelariassa. Entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, keskellä on puheenjohtajana muistomerkki Triumph Candelaria, uusklasssinen veistos Carraran marmorilla ja omistettu Italian Pasquale Bocciardolle. Tätä aluetta katsoo 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi, loistava esimerkki barokki-uusklassisesta tyylistä.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.