Lautta satamasta Huelva satamaan Santa Cruz de Tenerife

Espanja ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fred Olsen Express -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 36 tuntia samalla kun FRS VI reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 37 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife kohteiden Espanja ja Teneriffa välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Huelva - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Fred Olsen Express
    • 2 lähtöä viikoittain 36 h
    • Etsi hinta
  • FRS VI
    • 1 lähtö viikoittain 37 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Huelva Santa Cruz de Tenerife on auto ja 1 matkustaja.

Huelva opas

Huelvan kaupunki sijaitsee Lounais-Espanjassa ja se on Huelvan maakunnan pääkaupunki itsehallintoalueella Andalusiassa. Kaupunki sijaitsee Cádizinlahden jokien Odiel ja Tinto yhtymäkohdassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 3000 eKr. Monia roomalaisten jäänteitä on löydetty kaupungista, josta vielä löytyy rahapaino osoituksena siitä, että se joskus oli kaupungissa. Huelvassa ja sen ympäröivillä alueilla on monia asioita joita nähdä ja tehdä, kuten erilaisia paikkoja jotka liittyvät Christopher Columbukseen. Nämä paikat ovat itse kaupunki, Moguer, Palos de la Frontera ja Rabida-luostari. Huelvan kulttuurikohteisiin kuuluu myös sen barokkiarkkitehtuuri Condadon alueella. Yksi kohokohdista on Pilgrimage of el Rocío, Pyhiinvaellus joka on julistettu International Tourist Interestiin.

Huelvan lauttasatama sijaitsee ulkoisella portilla, ja sieltä menee ilmainen bussikuljetus kaupunkiin ja takaisin.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, ja on myös suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernista arkkitehtuurista. Kaupungin historia ulottuu yli neljän sadan vuoden päähän. 1500-luvulla kaupunki alkoi kehittymään satamansa ansiosta, mahdollistaen saaren väkiluvun kasvun. Nykyään saari on Kanariansaarien toiseksi väkirikkain. Keskellä kaupunkia, entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, on muistomerkki Triumph Candelaria, Carraran marmorista tehty uusklassinen veistos, jonka on veistänyt italialainen Pasquale Bocciardo. Alueelta löytyy myös 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi. Kaupungin keskustassa meren lähellä on mitä kiireisimpiä katuja ja aukioita, kuten Plaza de la Candelaria.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.