Cadiz satamaan Santa Cruz de Tenerife lautta

Espanja ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Cadiz Santa Cruz de Tenerife. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Trasmediterranea. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 49 tuntia.

Cadiz Santa Cruz de Tenerife matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Cadiz satamaan Santa Cruz de Tenerife lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Teneriffa lautat sivullamme.

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 49 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Cadiz Santa Cruz de Tenerife hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Cadiz Santa Cruz de Tenerife on auto ja 2 matkustajaa.

Cadiz opas

Cadizin maakunnan pääkaupunki Cadiz on satamakaupunki lounais-Espanjassa. Kaupunki on ollut Espanjan laivaston koti 1700–luvulta lähtien ja se on vanhin jatkuvasti asuttu kaupunki Espanjassa, sekä yksi vanhimmista lounais-Euroopassa. Kaupunkiin matkaavat voivat nauttia sen mahtavista maisemista ja monista historiallisista maamerkeistä läpi kaupungin. Kaupunki on kuuluisa sen antiikkisista kortteleista, kuten El Populosta, La Vinasta ja Santa Mariasta.
Yksi kaupungin kuuluisimmista maamerkeistä on vuonna 1260 valmistunut katedraali joka on rakennettu vuonna 1596 palaneen katedraalin jäänteiden päälle. Nykyisen barokkityylisen katedraalin rakennus aloitettiin vuonna 1776 ja sen loppuunsaattamiseen meni 116 vuotta.
Satama palvelee kalastus-, purjehdus-, matkustaja- ja kaupallista laivaliikennettä sekä tarjoaa laivojen kunnostuspalveluja. Cadizin syvänteessä oleva 220 metriä pitkä ja 10 metriä syvä Victoria Quay palvelee yleisiä kauppalaivoja ja matkustajia. Satamasta pääsee Arrecifeen, Las Palmasiin ja Santa Cruz de Tenerifelle.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, mikä on suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernistisesta arkkitehtuurista. Kaupungin historia juontaa juurensa juuri yli neljä sataa vuotta. Huolimatta Alonso Fernández de Lugon poistumisesta tältä rannikolla vuonna 1494, kaupunki ei alkanut kehittyä vasta sata vuotta myöhemmin, sen sataman ollessa kasvun moottori, joka on tehnyt kaupungista toiseksi väkirikkaimman Kanarian saaristossa. Keskellä kaupunkia, lähellä merta, useat vilkkaimmista kaduista ja torit kohtaavat, kuten Plaza de la Candelariassa. Entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, keskellä on puheenjohtajana muistomerkki Triumph Candelaria, uusklasssinen veistos Carraran marmorilla ja omistettu Italian Pasquale Bocciardolle. Tätä aluetta katsoo 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi, loistava esimerkki barokki-uusklassisesta tyylistä.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.