COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Palma on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ibiza - Mallorca lautat sivullamme.

Ibiza - Palma lauttaoperaattorit

  • 9 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Ibiza Palma lautta arvostelut

 • "Lyhyt reissu"

  Matkustin heinäkuussa ja olin tyytyväinen kaikkeen.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kerta Balearialla - todella vaikuttunut"

  Matkustin Neptuno luokan hytissä Ibizalta Mallorkalle jalkamatkustajana. Varausprosessi oli helppo, kuten myös lähtöselvitys ja laivaan nousu. Laivan henkilökunta oli ystävällinen - suosittelen Neptuno luokkaa. Todella tehokas laivan purku. Aion käyttää Baleariaa uudelleen ja suosittelen sitä muillekin.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Ibiza satamaan Palma

Ibiza ja Mallorca yhdistyvät reitillä Ibiza Palma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia -lautta kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Ibiza Palma kohteiden Ibiza ja Mallorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ibiza opas

Ibizan saari sijaitsee Välimerellä ja se on osa Espanjan Baleaareja. Saari on noin 80 km päässä Valencian rannikolta Espanjan itärannikolla. Saaren tärkeimmät kaupungit ovat Ibiza Town, Santa Eularia des Riu ja Sant Antoni de Portmany. Ibiza Town, satamineen, on julistettu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja se on suosittu matkailukohde. Ibiza Townin vierailijat löytävät renessanssisia rakennuksia, Santo Domingon kirkon, vuokraisäntien talot, katedraalin, Curian talon, arkeologisen museon, linnan, Nykytaiteen museon ja hautausmaa punica del Puig des Molinsin.

Saari on saanut mainetta sen kesän klubimenosta, monet turistit vierailevatkin saarella ryhtyä yöelämä ja musiikki mielessään. Ibiza on kuitenkin enemmän kuin sen yöelämä. Ibiza Townin lisäksi suuri osa saarta on myös julistettu Unescon maailmanperintölistalle, joka suojelee saaren kauneutta kehitykseltä.

Lautat liikennöivät Ibiza Townista Barcelonaan, Mallorcaan, Deniaan, Palmaan, Valenciaan ja Formenteraan.


Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, jossa on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Kaupungista löytyy mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja, hiljaisia pihoja, satama, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia. Kaupunkiin tutustuminen onnistuu siis parhaiten kävellen. Puiden reunustama, laaja Passeig d'es Born promenadi on kaupungin pääkatu. Tämä on yksi kauneimmista osista Palmaa, ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaisen muurin paikalle, jotta vahva puolustus voisi suojella saarta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.