COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Mallorca

Mallorca on Baleaareista suurin. Se sijaitsee Välimerellä 200 kilometrin päässä Espanjan Valenciasta.

Tunnettu kauniista rantaviivastaan, Mallorca koostuu hienoista laaksoista, dramaattisista kallioista ja turkoosista merestä, tehden siitä Espanjan suosituimman lomakohteen.

Kuten Välimeren saarilta voikin odottaa, Mallorcalta löytyy erinomaisia hiekkarantoja. Saaren etelä-puolelta löytyy yksi hienoimmista rannoista nimeltä Cala Llombards, jolta löytyy pitkä rantaviiva valkoista hiekkaa ja matalaa vettä mikä sopii täydellisesti lapsiperheille.

Saaren pohjois-puolelta taas löytyy Cala Torta, jossa on myös taivaallinen hiekkaranta mutta syvä ja kirkas rantavesi. Tämä idyllinen ranta sopii mainiosti suffaajille sekä snorklaajille. Tämän lisäksi rannalta löytyy pieni rantabaari jossa tarjoillaan grillattua kalaa.

Jos olet kiinnostuneempi kulttuurista ja historiasta rantaloman sijaan, suuntaa Pollentiaan saaren pohjoispuolelle katsomaan Rooman valtakunnan jälkeisiä raunioita. Kylä perustettiin 123 eKr ja toimi tärkeänä kaupunkina Baleaareilla. Kylän raunioista pystyy hahmottamaan entiset teatteri-, foorumi- ja asutusalueet.

Saaren pääkaupunki, Palma, on varsinainen gastronominen keskus. Sieltä löytyy loputtomasti erilaisia putiikkeja ja kojuja sekä ravintoloita joissa tarjoillaan perinteisiä tapaksia. Ruokien hinnat vaihtelevat niin, että ne sopivat joka budjettiin. Lisäksi tarjolla on erinomaista merenelävä paellaa sekä paikallista yrttiviinaa nimeltä ‘Herbs de Mallorca’.

Palman ikonisin nähtävyys on sen 1300-luvun kaunis mutta mahtava Mallorcan katedraali jonka sisustan on suunnitellut Gaudi. Katedraali on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Pollensan kylässä saaren pohjoispuolella kukkulalla sijaitsee pieni Calvarion kappeli jolle pääsee ainoastaan kipuamalla sen 365 portaan portaikon. Vaikka kappelille kipuaminen on työlästä, huipun saavutettuasi voit vain ihailla kappelin kauneutta sekä koko saaren kattavia näkymiä.

Mallorcalta pääsee jatkuvasti muille Baleaareille kuten Ibizalle saaren lounaispuolella sekä Menorcalle saaren pohjoispuolella.

Myös Espanjan itärannikolle on useita lähtöjä. Laivat matkaavat Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Milloin on oivallisinta varata matka Mallorcalle?

Mallorca ruuhkaistuu tyypillisesti keväällä ja pysyy ruuhkaisena kesän loppuun asti. Turismin huippukausi osuu vuoden heinäkuuhun. Jos etsit vähiten ruuhkaista aikaa, saarella on hiljaisinta marraskuussa.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 14 lähtöä viikoittain 1 tunti 15 min
  • Etsi hinta
  • 12 lähtöä viikoittain 1 tunti 45 min
  • Etsi hinta
  • 1 lähtö viikoittain 1 tunti 57 min
  • Etsi hinta

Mallorca arvostelut

 • "Kiva laiva"

  Matkustin Korsikalle (Bastian kautta) Sardinia Vera lautalla. Käytännöllinen, lautalla oli kaikkea mitä voi pyytää mutta se ei räjäyttänyt mieltä. Matkustin paluumatkalla Mega Express 2:lla ja se oli paljon parempi!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mega laiva"

  Matkustin mega Express 2.lla matkallani Korsikalta viime viikolla. Laivalle nousu kesti vähän kauemmin kuin odotin mutta kun pääsin kyytiin todella nautin ajastani lautalla ja sain hyvän kokemuksen. Todella suosittelen tätä lauttaa!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva laiva Nizzasta!"

  Matkustin hiljattain tällä laivalla Nizzasta ja reissu oli oikein mukava ja rentouttava. Otin ensin lautan Englannista Calaisiin DFDS:llä ja sitten ajoin Nizzaan josta menin Korsikalle (en pidä lentämisestä) ja suosittelisin tätä reittiä joka kerta!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Mahtava matka Korsikalle Mega Expressillä viime viikolla! En malta odottaa että pääsen taas kyytiin.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Mallorca