Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3460 reitillä ja 701 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Mallorca

Mallorca on Baleaareista suurin. Se sijaitsee Välimerellä 200 kilometrin päässä Espanjan Valenciasta.

Tunnettu kauniista rantaviivastaan, Mallorca koostuu hienoista laaksoista, dramaattisista kallioista ja turkoosista merestä, tehden siitä Espanjan suosituimman lomakohteen.

Kuten Välimeren saarilta voikin odottaa, Mallorcalta löytyy erinomaisia hiekkarantoja. Saaren etelä-puolelta löytyy yksi hienoimmista rannoista nimeltä Cala Llombards, jolta löytyy pitkä rantaviiva valkoista hiekkaa ja matalaa vettä mikä sopii täydellisesti lapsiperheille.

Saaren pohjois-puolelta taas löytyy Cala Torta, jossa on myös taivaallinen hiekkaranta mutta syvä ja kirkas rantavesi. Tämä idyllinen ranta sopii mainiosti suffaajille sekä snorklaajille. Tämän lisäksi rannalta löytyy pieni rantabaari jossa tarjoillaan grillattua kalaa.

Jos olet kiinnostuneempi kulttuurista ja historiasta rantaloman sijaan, suuntaa Pollentiaan saaren pohjoispuolelle katsomaan Rooman valtakunnan jälkeisiä raunioita. Kylä perustettiin 123 eKr ja toimi tärkeänä kaupunkina Baleaareilla. Kylän raunioista pystyy hahmottamaan entiset teatteri-, foorumi- ja asutusalueet.

Saaren pääkaupunki, Palma, on varsinainen gastronominen keskus. Sieltä löytyy loputtomasti erilaisia putiikkeja ja kojuja sekä ravintoloita joissa tarjoillaan perinteisiä tapaksia. Ruokien hinnat vaihtelevat niin, että ne sopivat joka budjettiin. Lisäksi tarjolla on erinomaista merenelävä paellaa sekä paikallista yrttiviinaa nimeltä ‘Herbs de Mallorca’.

Palman ikonisin nähtävyys on sen 1300-luvun kaunis mutta mahtava Mallorcan katedraali jonka sisustan on suunnitellut Gaudi. Katedraali on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Pollensan kylässä saaren pohjoispuolella kukkulalla sijaitsee pieni Calvarion kappeli jolle pääsee ainoastaan kipuamalla sen 365 portaan portaikon. Vaikka kappelille kipuaminen on työlästä, huipun saavutettuasi voit vain ihailla kappelin kauneutta sekä koko saaren kattavia näkymiä.

Mallorcalta pääsee jatkuvasti muille Baleaareille kuten Ibizalle saaren lounaispuolella sekä Menorcalle saaren pohjoispuolella.

Myös Espanjan itärannikolle on useita lähtöjä. Laivat matkaavat Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.

Milloin on oivallisinta varata matka Mallorcalle?

Mallorca ruuhkaistuu tyypillisesti keväällä ja pysyy ruuhkaisena kesän loppuun asti. Turismin huippukausi osuu vuoden heinäkuuhun. Jos etsit vähiten ruuhkaista aikaa, saarella on hiljaisinta marraskuussa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Grandi Navi Veloci
  • Etsi hinta
 • Balearia
  • Etsi hinta
 • Corsica Ferries
  • Etsi hinta
 • Trasmed GLE
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Mallorca arvostelut

 • "Barcelonasta Alcudiaan ja takaisin"

  Varasin matkan Direct Ferriesin kautta - ei ongelmia vaan kaikki toimi yksiselitteisesti. Matkan aikataulu muuttui - mutta Direct Ferries tiedotti minua soittamalla ja lähettämällä sähköpostin hyvissä ajoin - viiden tähden palvelua heiltä. Lautta oli erinomainen kummallakin suunnalla - yömatka sujui jouhevasti ja me kaikki 5 nukuimme erinomaisesti. Paluumatkan päivälautalla vietimme aikaa yläkannen uima-allasalueella - se oli loistavaa!!! Lautan palvelut olivat upeat, suosittelisin sitä ehdottomasti. Ainoa huono puoli oli, ettei ensimmäisen luokan istuimet ole varattuja vaan nopeat syövät hitaat, joten jos teitä on isompi joukko ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin!!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka Alcudiaan heinäkuussa 2013"

  Mielestäni lauttamatka Barcelonasta Menorcalle tai Mallorcalle on must-do, ainakin kerran, jos sinulla vain on aikaa tehdä se. Teimme oman matkamme osana pidempää matkaa Lontoosta Lissaboniin Espanjan läpi. Lautalla oli mukavat kallistuvat istuimet, buffet bar jossa myytiin kohtuuhintaisia asioita. Nopean lautan takaosassa on ulkokansi jossa matkustajat voivat nauttia säästä, vaikkakin tilaaon rajoitetusta ja siellä on usein tupakoitsijoita. Ainoa huono puoli oli paluumatkamme lautalla, jossa TV oli päällä äänet täysillä ja aamu tv:stä tuli lasten lauluja ja piirrettyjä. Menomatkalla ääni oli hiljennetty jonka ansiosta ilmapiiri oli paljon sopivampi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava loma"

  Meillä oli hyvä matka Palmasta Deniaan, kaikki meni suunnitelman mukaan, yksi kysymys saammeko mitenkään printattua maihinnousukorttia etukäteen sillä meidän piti jonottaa saadaksemme liput, mutta muutoin palvelu oli hyvä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Algeciras - Tangiers Med "

  Henkilökunta oli todella avulias matkani kummallakin suunnalla. Mutta laiva oli todella paljon myöhässä aamulla, saapuen määränpäähänsä tunnin myöhässä. Matka oli miellyttävä lumoavissa näköaloissa. Odotin innolla seuraavaa matkaani Balearialla.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Mallorca