Ios
Naksos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Iokselta Naksokselle

Kykladien saarten Ioksen ja Naksoksen välillä operoi tällä hetkellä 4 laivayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikossa, Sea Jets 6 kertaa viikossa, Hellenic Seaways jopa 14 kertaa viikossa ja Golden Star Ferries kulkee 7 kertaa viikossa.
Yhteensä viikoittaisia ylityksiä saarten välillä on 34. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Ios - Naksos?

  Lautan ylitysaika Ios - Naksos on noin 53m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Ios - Naksos?

  Ios to Naksos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ios - Naksos on 65 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ios - Naksos?

  On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Ios ja Naksos välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Ios - Naksos?

  Varaa lautat reitiltä Ios kohteeseen Naksos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ios - Naksos?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ios - Naksos
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ios - Naksos?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ios ja Naksos välillä
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ios - Naksos?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Mikä on etäisyys Ios ja Naksos välillä?

  Etäisyys Ios ja Naksos välillä on noin 21 meripeninkulmaa.

Ios opas

Ios on Kreikan saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on melko mäkinen, useat kalliot johtavat alas mereen eri puolilla saarta. Saari on noin puolivälissä saarten Naxos ja Santorini välillä. Ioksen satama sijaitsee saaren luoteisosassa lyhyen matkan päässä Choran kylästä. Matka satamasta kylään voidaan tehdä bussilla tai jalkaisin, joka kestää noin 15 minuuttia ylös jyrkkää aasin polkua pitkin. Kylälle on ominaista kapeat polut ja kadut, joista useimmat on nykyään vallattu baareilla, ravintoloilla, kaupoilla ja yökerhoilla matkailijoita palvelemaan.

Iokselle pääsee tavanomaisilla lautalla tai highspeed lautalla Piraeuksesta ja Rafinasta. Matka-aika vaihtelee 4,5 tunnista 8 tuntiin, riippuen millä lautalla matkustat ja mistä. Iokselta on myös yteydet muihin Kykladien saariin kesäisin.


Naksos opas

Kreikan saari Naxos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Se on kulttuurin saari, jossa on monia elementtejä klassisen Kreikan ollessa selvästi läsnä. Naxosiin on myös vaikuttanut voimakkaasti sen Bysantin frankkien ja venetsialainen menneisyys, jotka kaikki ovat jättäneet jotain aivan ainutlaatuista ja erilaista. Naxosilla on erityisen hedelmällinen maaperä ja se tuottaa valtavia viljelykasvia sekä oliiveja ja viinirypäleitä, ja sen ikiomasta Naxian viinistö on tullut jonkinlainen erikoisuus saarella. Viehättävät vuoristokylät, upeat rannat ja loputon Kreikan auringonpaiste ovat tehneet saaresta niin suositun.

Naxoksella on paljon enemmän annettavanaan kuin sen rannat ja rantaviiva, kuten sen venetsialainen linna ja Tragaean alue ja sen lukemattomat viehättävät kylät. Filoti on suurin kaikista Tragaean kylistä ja seisoo Mount Zeuksen rinnalla. Toinen huomattava vuoristokylä on Apiranthos Mount Fanarin vieressä, jossa yksinkertainen kreikkalainen arkkitehtuuri ja triomuseot odottavat. Retkeily on suosittu harrastus vuoristossa, jossa on useita suositeltuja polkuja saatavilla.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 26/02/002024 ja 3.3.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 11:20 13:05 1 tunti 45 minuuttia Sun
Blue Star Ferries 14:20 17:45 3 tuntia 25 minuuttia Mon, Ke, Pe
Blue Star Ferries 16:40 17:45 1 tunti 5 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.