blue_star_ferries_blue_star_delos

Blue Star Delos

Blue Star Ferries toimii satamien Ios Naksos, Ios Paros, Ios Pireus, Ios Thira, Naksos Paros, Naksos Pireus, Naksos Thira, Paros Pireus, Paros Thira, Pireus Syros, Pireus Thira & Syros Paros välillä

Blue Star Delos on 145 metriä pitkä, 23 metriä leveä ja sen kyytiin mahtuu 2400 matkustajaa ja 427 ajoneuvoa. Blue Star Delos rakennettiin Etelä-Koreassa samalla telakalla kuin Blue Star Patmos, osana Blue Star Ferriesin 140 miljoonan euron sijoitusta. Laiva tarjoaa ensiluokkaisen ympärivuotisen matkustuksen mukavine julkisine tiloineen. Aluksen palveluihin kuuluu baari, avokansibaari, putiikki, kahvila, videopelihuone sekä paljon muuta.

Hytit / Lepotuolit

Blue Star Deloksella on 32 hyttiä jotta voit nauttia matkasta täysin mukavuuksin. Voit valita hyttisi ikkunattomasta tai ikkunallisesta(merinäköala) hytistä, liikuntarajoitteisesta hytistä tai lemmikkihytistä. Jos haluat matkustaa ilman hyttiä Blue Star Deloksella on myös mukavia lentomatkustustyylisiä istuimia.

Ravintolat

Blue Star Deloksella on kaksi aluetta, joista voit ostaa ruokaa ja juomaa. Goody's itsepalveluravintola tarjoaa pikaruokatyylisiä annoksia, ja ideana on syödä ja siirtyä sitten eteenpäin. Snackbaari Flocafe on aluksen toinen ravintola, ja se tarjoaa valikoiman kuumia ja kylmiä snacksejä, kuten pastaa, ranskalaisia ja kreikkalaisia lihapullia.

Muut palvelut

Langattoman Internetin käyttäminen on mahdollista laivan tietyissä osissa, pankkiautomaatista voi nostaa rahaa, kolikkopuhelin on käytettävissä jos matkapuhelimessa ei ole signaalia ja etukäteen varatut lemmikit voivat majoittua kenneleissä.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Blue Star Delos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Blue Star Delos laivalla

blue_star_ferries_blue_star_delos_entrance blue_star_ferries_blue_star_delos_goodys_restaurant blue_star_ferries_blue_star_delos_lux_cabin blue_star_ferries_blue_star_delos_reception blue_star_ferries_blue_star_delos_reserved_seating blue_star_ferries_blue_star_delos_welcome

Blue Star Delos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!