Karlshamn
Travemünde
Lautat maahan Saksa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Karlshamn satamaan Travemünde

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät reitillä Karlshamn Travemünde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: TT-Line. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 16 tuntia 20 minuuttia.

Karlshamn Travemünde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Karlshamn - Travemünde?

Lautan ylitysaika Karlshamn - Travemünde on noin 16h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Karlshamn - Travemünde?

Karlshamn to Travemünde lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Karlshamn - Travemünde on 269 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Karlshamn - Travemünde?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Karlshamn to Travemünde ja tämä on
  • TT Line

Miten voin varata lauttalippuja Karlshamn - Travemünde?

Varaa lautat reitiltä Karlshamn kohteeseen Travemünde tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Karlshamn - Travemünde?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Karlshamn - Travemünde
  • TT Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Karlshamn - Travemünde?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Karlshamn ja Travemünde välillä
  • TT Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Karlshamn - Travemünde?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Karlshamn ja Travemünde välillä?

Etäisyys Karlshamn ja Travemünde välillä on noin 270 meripeninkulmaa.

Karlshamn opas

Karlshamn sijaitsee Blekingen läänissä Ruotsissa Itämeren rannikolla. Kaupunki on pieni ja viehättävä hiljaisine katuineen, joilla on paljon hyvin säilyneitä hirsirakennuksia, pieniä museoita, gallerioita, kauppoja ja päivittäiset markkinat kaupungin aukiolla. Vierailijat voivat valita erilaisia nähtävyyksiä, jotka ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan, tai ottaa bussikiertueen. Satama on yksi suurimmista kaupallisista satamista Ruotsissa. Karlshamn sai Kuninkaallisen peruskirjan ja kaupungin etuoikeudet vuonna 1664, jolloin kuningas Kaarle X Kustaa ymmärsi sen strategisen sijainnin lähellä Itämerta. Vuonna 1666 kaupunki nimettiin Karlshamniksi, eli Kaarlen satamaksi Ruotsin kuninkaan kunniaksi.

Karlshamnista on säännöllisiä lähtöjä Kieliin Saksassa ja Klaipedaan Liettuassa.


Travemünde opas

Saksan Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki, kuuluisa monista goottisista rakennuksistaan sekä maukkaasta marsipaanistaan. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää ihanan satumaiselta monilla lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana kävijöitä odottaa hurmaava keskiaikainen kaupunki, josta löytyy niin monia historiallisia rakennuksia, että Lyypekki lisättiin Unescon maailmanperintökohteiden listalle 1980-luvulla. Suurin osa Lyypekin parhaista nähtävyyksistä löytyykin Vanhankaupungin alueelta, joka tunnetaan nimellä Altstadt.

Kaupungin suuri lauttasatama on Itämeren rannalla Travemunden esikaupunkialueella, josta löytyy myös monta miellyttävää hiekkarantaa ja todellinen merimatkailun tunnelma. Historiallisia nähtävyyksiä ja huomionarvoisia maamerkkejä löytyy ympäri Lyypekkiä ja sen monilta toreilta. Erityisen kiinnostavia ovat 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), 1100-luvun kaunis Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja vuonna 1227 rakennettu Heiligen Geist sairaala, joka on myös Saksan vanhin sairaala.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
TT-Line 08:25 00:45 16 tuntia 20 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.