Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Travemünde lauttasatamaan

 • Autolla

  Jos tulet etelästä A1-moottoritietä, seuraa opastuksia 'Lübeck-Travemünde Skandinavienkai'. Tämä johtaa sinut suoraan satamaan.

 • Junalla

  Hyödynnä Saksan rautatieverkostoa päästäksesi Lubeckin keskusrautatieasemalle ja tämän jälkeen ota juna asemalle 'Lübeck - Travemünde Skandinavienkai', joka sijaitsee sataman vieressä.

 • Osoite

  Zum Hafenplatz 1, D-23570 Lübeck-Travemünde, Saksa

 • Travemünde majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Travemünde lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Travemünde majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Travemünde lauttapalvelut

Travemünde opas

Mitä tehtävää Travemünde tarjoaa?

Koska kaupungin sijainti aivan Saksan pohjoisrannikolla ei suosi kovin aurinkoisia sääoloja tai hiekkarantoja, Travemünde unohdetaan usein hyvänä matkailukohteena. Samalla kaupungin kauneus onkin ehkä paras pitää salaisuutena. Kaupunki tunnettiin ennen Saksan St Tropezina, mutta nykypäivänä Travemünde on kahminut itselleen ylellisen maineen. Kävellessä hetken pitkin Travemünden ihastuttavaa rannikkoa on helppo ymmärtää miksi kaupunki oli joskus niin suosittu. Satamakaupungin entinen vilkas ilmapiiri on saattanut vuosien saatossa rauhoittua, mutta alueen baarit ja ravintolat osaavat kuitenki viihdyttää vierailijoita. Perinteistä Saksalaista ruokaa on tarjolla loppumattomiin lukuisissa ruokakojuissa, jotka tarjoavat myös raikasta olutta. Koko Travemunden kunta on oivallinen rattoisille kävelyretkille joilla ihailla saksalaisia maisemia sekä vaikuttavia maamerkkejä; Kaupungin majakka on ilmiömäinen pala arkkitehtuuria ja Seebad museo on ehdottomasti näkemisen arvoinen niille, jotka toivovat oppivansa asioita kaupungin historiasta.

Mitä liikennemuotoja Travemünde tarjoaa?

Parhaiten kaupungin ympäri pääsee polkupyörällä tai jalan, mutta tarjolla on myös bussilinjoja jotka operoivat ympäri kaupunkia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.