Kiel
Klaipeda
Lautat maahan Liettua
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Kielistä Klaipedaan

DFDS Seaways yhdistää Saksan ja Liettuan liikennöimällä Kiel-Klaipeda reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 19 tuntia 30 minuuttia.
Kiel-Klaipeda väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Liettua lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kiel - Klaipeda?

Lautan ylitysaika Kiel - Klaipeda on noin 20h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kiel - Klaipeda?

Kiel to Klaipeda lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kiel - Klaipeda on 176 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kiel - Klaipeda?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Kiel to Klaipeda ja tämä on
  • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Kiel - Klaipeda?

Varaa lautat reitiltä Kiel kohteeseen Klaipeda tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kiel - Klaipeda?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kiel - Klaipeda
  • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kiel - Klaipeda?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kiel ja Klaipeda välillä
  • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kiel - Klaipeda?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Kiel ja Klaipeda välillä?

Etäisyys Kiel ja Klaipeda välillä on noin 665 meripeninkulmaa.

Kiel opas

Kiel on pääkaupunki ja väkirikkain kaupunki Pohjois-Saksan osavaltiossa Schleswig-Holsteinissa ja se sijaitsee noin 90 km pohjoiseen Hampurista. Kaupungin sijainti Itämeren lounais-rannalla ja kaakkoon Jyllannin niemimaasta on johtanut sen asemaan tärkeänä satamana kaupallisille ja vapaa-ajan laivoille. Kaupunki on tunnettu kaikkialla maailmassa sen useista kansainvälisistä purjehdustapahtumia, mukaanlukien Kielin viikko. Kaupunki toimi myös purjehdustapahtumien isäntänä vuoden 1936 ja 1972 kesäolympialaisissa.

Kaupungin vanhin rakennus on 1200–luvun Nikolaikirche (Pyhän Nikolauksen kirkko), jonka edessä on Ernst Barlachin veistos. Kiel on myös alueellinen ostoskohde, kaupungin Holstenstrabe on yksi pisimmistä kaduista Saksassa. Kaupungissa on myös useita puistoja ja järviä, jotka ovat varsinainen matkustajille paratiisi, jos he etsivät rauhaa ja hiljaisuutta.

Kielin satama on vilkas satama, josta lähtee viikoittain yli 50 alusta kohteisiin Ruotsissa, Tanskassa ja Liettuassa. Satama itsessään on suuri ja moderni, ja kolmessa matkustajaterminaalissa on monipuolisia palveluja, kuten valikoima kauppoja ja ruokapaikkoja.


Klaipeda opas

Liettuan Klaipedan kaupungin satama on ainoa satama Liettuassa ja sen seurauksena sen historia ja vauraus on aina ollut sidoksissa mereen. Kaupungissa järjestetään vuosittain kesäisin meri-festivaalit ja kaksivuosittain Tall Ships regatta. Klaipedassa on meri museo, meritiedekunta paikallisessa yliopistossa ja suuria ahtausyrityksiä. Sen perustamisesta lähtien vuoteen 1252 kaupunki oli erillään muusta Liettuasta. Sitä hallitsi saksalaiset yhdessä muun Vähä-Liettuan kanssa. Jopa sen Liettuan nimen "Klaipedan", joka on ensimmäisen kerran mainittu 1500-luvulla, uskotaan olevan halventava, tarkoittaen "leivän syöjää". Klaipeda on tuulinen kaupunki jossa on monia myrskyistä päivää vuodessa. Syksyllä ja talvella myrskyt ovat tavallisia merituulten puhaltaessa huhtikuusta syyskuuhun. Lunta voi sataa lokakuusta huhtikuuhun ja ilmiö muistuttaa järvi-vaikutusta. Vaikeat lumimyrskyt voivat lamauttaa kaupungin talvella, vaikka satama on edelleen suurelta osin sulana.

Klaipedan lauttasatama sijaitsee kaupungin lounais-osassa ja tarjoaa matkustajille lauttoja Kieliin ja Karlshamniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Lisco 20:30 17:00 20 tuntia 30 minuuttia Ti
DFDS Lisco 21:00 17:30 20 tuntia 30 minuuttia Ke
DFDS Lisco 21:30 18:00 20 tuntia 30 minuuttia To
DFDS Lisco 22:00 18:30 20 tuntia 30 minuuttia Pe
DFDS Lisco 22:30 19:00 20 tuntia 30 minuuttia La
DFDS Lisco 23:00 19:30 20 tuntia 30 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.