Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Klaipeda lauttasatamaan

  • Autolla

    Klaipedan kansainvälinen lauttasatama sijaitsee Klaipedan lounaisosassa ja tie satamaan on hyvin viitoitettu.

  • Osoite

    10, Perkelos str., LT-93270 Klaipeda, Liettua

  • Klaipeda majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Klaipeda lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Klaipeda majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Klaipeda lauttapalvelut

Klaipeda opas

Klaipeda opas

Klaipedan kaupunki sijaitsee Itämeren rannalla Liettuassa. Ainoana merisatamana sillä on suuri lauttaterminaali lähellä Kuurinhaffia. Vuoteen 1919 Klaipeda oli osa Saksaa ja tunnettiin Memelinä. Väestö säilyi enimmäkseen saksalaisena vuoteen 1945. Kaupunkia halkoo Dane-joki ja sen päänähtävyydet löytyvät etelärannan vanhasta kaupungista (Senamiestis), jonka rakennukset ovat puukehyksisiä ja kadut mukulakivisiä. Vanhan kaupungin Teatteriaukio (Teatro aikste) nimettiin sen pohjoislaidan koristeellisen uusklassisen teatterirakennuksen mukaan. Maaliskuussa 1939 Hitler piti puheen sen parvekkeella Saksan liitettyä Klaipedan Saksaan viimeisessä sotaa edeltävässä aluevaltauksessaan. Itäisen Itämeren tärkeimpänä jäättömänä satamana Klaipedasta tehtiin eurooppalaisen Neuvostoliiton suurin kalastus- ja meritukikohta. Sinne rakennettiin valtava telakka.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.