COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Klaipeda - Karlshamn on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Liettua - Ruotsi lautat sivullamme.

Klaipeda - Karlshamn lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 13 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 13 hr
    • Get price

Laiva Klaipedasta Karlshamniin

DFDS Seaways yhdistää Liettuan ja Ruotsin liikennöiden Klaipeda-Karlshamn reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 13 tuntia.
Klaipeda-Karlshamn aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten ajankohtaisinta tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme hintoja.

Klaipeda opas

Klaipeda on Liettuan kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Dane-joen suulla kohdassa, jossa se laskee Itämereen. Kaupungilla on rikas ja monipuolinen menneisyys, se on ollut Preussin herttuakunnan, Saksan keisarikunnan ja Neuvostoliiton sosialistisen tasavallan vallan alla eri historian aikoina. Nykyään kaupungin kulttuuriperintö on tehnyt siitä mielenkiintoisen kohteen, sen tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa. Osa kaupungin vanhoista rakennuksista on viehättäviä puolipuisia rakennuksia, samanlaisia kuin Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Tanskassa ja Etelä-Ruotsissa.

Kaupungin satama on pääosin sulana ja se pelaa erittäin tärkeää roolia Liettuan liikenneverkkona maan maa-, meri- ja rautatieliikenteen reiteillä idästä länteen. Matkustajaliikenteen lisäksi satama palvelee myös rahtiliikennettä, ja sisältää useita ahtausyrityksiä sekä laivojen korjaus- ja laivanrakennus telakoita.

Klaipedan lauttasatama sijaitsee Lounais- kaupungissa ja tarjoaa matkustajille reittejä Kieliin ja Karlshamniin.


Karlshamn opas

Karlshamn sijaitsee Itämeren rannikolla Ruotsissa ja on vilkas ja viehättävä rannikkokaupunki, jolla on kiehtova historia ja upea saaristo sen tuntumassa. Saarilla ja rannikoilla on monia kauniita paikkoja, mutta sisämaassa on vehreitä metsiä. Nähtävyyksistä ja viihdykkeestä ei ole pulaa itse Karlshamnissa. Elämä on kaikkein rauhallisinta saaristossa, kun taas keskustassa on kodikas tunnelma, ja siellä on monia kauppoja eri makuun ja budjettiin. Karlshamnissa on myös monia kulttuurisia helmiä ja hyvin säilyneitä rakennuksia, jotka heijastavat kaupungin värikästä menneisyyttä. Jos pidät kalastuksesta kaupunki on joitakin maailman parhaista lohenkalastuspaikoista, tai voit mennä villieläinten safarille, tutkia ja kokeilla tiedettä, kävellä tai pyöräillä pitkin Mörrum-jokea tai nauttia juhlatunnelmasta yhdestä suurimmista ja vilkkaimmista kaupunkifestivaaleista Ruotsissa.

Säännöllinen lauttaliikenne kulkee välillä Karlshamn-Klaipeda.