Las Palmas satamaan Morro Jable lautta

Gran Canaria ja Fuerteventura yhdistyvät reitillä Las Palmas Morro Jable, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 50 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 2 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Las Palmas Morro Jable kohteiden Gran Canaria ja Fuerteventura välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Las Palmas - Morro Jable lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h 50 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Las Palmas Morro Jable hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Las Palmas Morro Jable on auto ja 2 matkustajaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on kaupunki ja pääkaupunki Espanjan Gran Canarian saarella Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella ja on noin 150 km päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1478, jolloin Juan Rejon perusteti sen.

Kaupungissa on paljon asioita joita tehdä ja nähdä, ja se tarjoaa kävijöille erilaisia teattereja, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita joista nauttia. Itse asiassa kaupunki on isäntänä Kanariansaarten musiikkijuhlilla ja International Film Festival mainitakseni vain kaksi. Nähdäkseen historiallisen keskuksen kävijöiden tulisi suunnata Veguetan alueelle, jossa jotkut tärkeimmistä historiallisista rakennuksista ovat seisseet viimeiset viisisataa vuotta: San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on tärkein lauttasatama saarella. Koska saari on keskellä saaristoa, Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja myös Etelä-Espanjaan (Huelva ja Cádiz).

Morro Jable opas

Fuerteventuran eteläpäässä sijaitsevan Morrojablen vanhemmat osat ovat kummallakin puolella niemeä, jolle kylä rakennettiin. Osa vanhasta kylästä, joka on erotettu satamasta niemellä yltää Barrancoon, tai laaksoon ja kukkuloille. Satama oli alun perin kalastuslaivaston koti, ja on edelleen, mutta nyt se isännöi erilaisia turistikohteita, kuten katamaraaneja ja useita urheilukalastusaluksia, ja lauttayhteyttä Gran Canarialle. Kaupungin uudempi puoli on rakennettu yhdistämään vanha kylän alueja satama-alue, ja matkailupalvelut on rakennettu pitkin rannikkoa itään vanhasta kylästä, siten että Morro Jable ulottuu puolentiosta kilometrin päähän rannikolla, uudemman osan jatkaessa kaupunkia miellyttävällä tavalla.


Lautat Morro Jablesta yleensä purjehtivat Las Palmasiin, Santa Cruz de Tenerifeen ja Puerto del Rosarioon.