Lautta satamasta Las Palmas satamaan Morro Jable

Gran Canaria ja Fuerteventura yhdistyvät reitillä Las Palmas Morro Jable, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 50 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 2 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Las Palmas Morro Jable kohteiden Gran Canaria ja Fuerteventura välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Las Palmas - Morro Jable lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h 50 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 3 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Las Palmas Morro Jable

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Las Palmas Morro Jable on auto ja 2 matkustajaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on Gran Canarian pääkaupunki Espanjalle kuuluvilla Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee saaren koillisosassa, noin 150 kilometrin päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen, mikä tekee kaupungista erityisen suositun turistikohteen.

Kaupungin perusti Juan Rejon vuonna 1478.
Kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää. Kävijöille on tarjolla erilaisia teattereita, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita, joista nauttia. Kaupungissa pidetään useita festivaaleja, joista suosittuja ovat Kanariansaarten musiikkijuhlat sekä International Film Festival. Nähdäkseen kaupungin historiallisimpia nähtävyyksiä kannattaa suunnata Veguetan alueelle, jossa historialliset rakennuksen ovat seisseet viimeiset 500 vuotta. Niihin kuuluvat San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana, jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on saaren tärkein lauttasatama. Koska saari on keskellä Kanarian saaristoa, Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelvaan ja Cádiziin).

Morro Jable opas

Fuerteventuran eteläpäässä sijaitsevan Morrojablen vanhemmat osat ovat kummallakin puolella niemeä, jolle kylä rakennettiin. Osa vanhasta kylästä, joka on erotettu satamasta niemellä yltää Barrancoon, tai laaksoon ja kukkuloille. Satama oli alun perin kalastuslaivaston koti, ja on edelleen, mutta nyt se isännöi erilaisia turistikohteita, kuten katamaraaneja ja useita urheilukalastusaluksia, ja lauttayhteyttä Gran Canarialle. Kaupungin uudempi puoli on rakennettu yhdistämään vanha kylän alueja satama-alue, ja matkailupalvelut on rakennettu pitkin rannikkoa itään vanhasta kylästä, siten että Morro Jable ulottuu puolentiosta kilometrin päähän rannikolla, uudemman osan jatkaessa kaupunkia miellyttävällä tavalla.


Lautat Morro Jablesta yleensä purjehtivat Las Palmasiin, Santa Cruz de Tenerifeen ja Puerto del Rosarioon.